- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
TheBikerider #2564 üzenetére
Igen
Általában így szokott lenni, de azt hittem most ellen tudok állni. Én kis naiv
-
Richie86
senior tag
válasz
TheBikerider #2548 üzenetére
Igen, nem bírtam ki
-
Richie86
senior tag
válasz
Foglalt név #2540 üzenetére
Igen, te sokkal részletesebben leírtad, de kb. mindennel egyetértek
Én azért az akksinál is érzek előrelépést, csak kisebbet, mint amire számítottam. -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Nemrégiben én voltam tanácstalan, hogy cseréljem-e a 13 Pro-t. Nos, csak nem bírtam magammal, és 2 napja beléptem a klubba egy black titanium 256-os modellel
Amiket előzőleg írtatok (hogy nem kell hiperugrásra számítani) persze teljesen igaz, én például nem érzek akkora wow faktort, mint anno 11 Pro után a 13 Pro esetén. De azért szinte minden valamivel jobb. Vágytam kicsivel nagyobb kijelzőre, megkaptam. A hangja szerintem jóval erőteljesebb, nálam ez is plusz pont. Örülök az új némítógombnak, mert a némítókapcsolónál nekem mindig begyűlt a kosz/szösz, és elég nehézkes takarítani. Sajnos a kamerát még nem nagyon tudtam tesztelni, de nyilván jobb az is. Az akksi persze jobb, de valamivel nagyobb fejlődést vártam valamiért etéren, de megvárom még hogy beálljon rendesen. Szokom még a méretet/alakját, még jobban kézre áll a 13 Pro, de ez valószínűleg megszokás kérdése. Azért biztos ami biztos még nem hirdettem meg a régit, de egyelőre úgy gondolom, meg fogunk barátkozni a 16 Pro-val, és ha így lesz remélem évekig hű társam marad -
Richie86
senior tag
Köszi mindenkinek a véleményeket, tapasztalatokat!
Kicsit rágom még, de ezeket beépítve hozom majd meg a döntésem -
Richie86
senior tag
Sziasztok! Véleményt, tanácsot, és esetleg tapasztalat megosztást szeretnék kérni, ha van valaki aki hasonló helyzetben volt. Lassan 3 éve 13 Pro-t használok, teljes megelégedéssel. Tényleg semmi panaszom rá, mindent tud amire szükségem van. Igazából már megjelenéskor is csábított a 16 Pro, mert mindig is jobb lett volna kicsivel nagyobb kijelző, de nem akkora mint a Pro Max (az nekem már túl nagy). De akkor lebeszéltem magam róla, hiszen a 13 Pro-nak semmi baja, max idén kap egy akksicserét, és bőven elketyeg még 2-3 évig is. De csak nem hagy a kisördög, csak úgy érzem hogy előrelépés lenne. Igazából ezen dilemmázok, hogy megéri-e a váltás, családon belül maradna a 13 Pro, nekem jönne a 16 Pro, de nem jutottam még dűlőre kell-e ez nekem
Volt valaki hasonló cipőben? Aki esetleg 13 Pro-ról váltott erre, úgy gondolja, hogy megérte? -
Richie86
senior tag
Ha nem imádnám ennyire a 13 Pro-mat, és nem lennék vele ennyire megelégedve, akkor most bizony beruháznék egy 16 Pro-ra. Nekem a jelenlegi telefonom mindent megad, csak időnként azt érzem, hogy jó lenne egy picivel nagyobb kijelző. Na nem akkora mint a Pro Max, az hatalmas... Csak egy kicsivel. Ez pont azt adná meg, de semmi más okom nincs váltani, így maradok a fenekemen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest