- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Richie86 #2371 üzenetére
Én sem fogok segíten a döntésedben
10 hónapig használtam sima 14-et. Ez céges teló volt. Előtte csak android volt. Mivel eljöttem a cégtől,vissza kellett adnom,mert még nem járt le a garancia,ezért nem tudták eladni. Mivel a régi androidos telefonom már 7 éves,nem akartam abba visszaköltözni,így kötöttem ki a 16pro-nál.Még csak két hónapja van meg,kamerát még nem súrün használtam,játszani nem játszom rajta,így annyira nagy előrelépést nem tapasztaltam eddig a 14 hez képest. Szóval én még várnék a 17 vagy a 18 megjelenéséig. Nyilván nem lebeszélni akarlak. Ha van sok pénzed,nyugodtan vedd meg.
-
-
mihail38
senior tag
válasz
Richie86 #2362 üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest