- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Richie86
üzenetére
Én sem fogok segíten a döntésedben
10 hónapig használtam sima 14-et. Ez céges teló volt. Előtte csak android volt. Mivel eljöttem a cégtől,vissza kellett adnom,mert még nem járt le a garancia,ezért nem tudták eladni. Mivel a régi androidos telefonom már 7 éves,nem akartam abba visszaköltözni,így kötöttem ki a 16pro-nál.Még csak két hónapja van meg,kamerát még nem súrün használtam,játszani nem játszom rajta,így annyira nagy előrelépést nem tapasztaltam eddig a 14 hez képest. Szóval én még várnék a 17 vagy a 18 megjelenéséig. Nyilván nem lebeszélni akarlak. Ha van sok pénzed,nyugodtan vedd meg.
-
mihail38
senior tag
válasz
Richie86
üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez ilyen. A kisördög ott mocorog addig, amíg meg nem kaparintod.