- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Richie86 #2371 üzenetére
Én sem fogok segíten a döntésedben
10 hónapig használtam sima 14-et. Ez céges teló volt. Előtte csak android volt. Mivel eljöttem a cégtől,vissza kellett adnom,mert még nem járt le a garancia,ezért nem tudták eladni. Mivel a régi androidos telefonom már 7 éves,nem akartam abba visszaköltözni,így kötöttem ki a 16pro-nál.Még csak két hónapja van meg,kamerát még nem súrün használtam,játszani nem játszom rajta,így annyira nagy előrelépést nem tapasztaltam eddig a 14 hez képest. Szóval én még várnék a 17 vagy a 18 megjelenéséig. Nyilván nem lebeszélni akarlak. Ha van sok pénzed,nyugodtan vedd meg.
-
-
mihail38
senior tag
válasz
Richie86 #2362 üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest