- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #2666 üzenetére
Hát az adaptív = héba hóba, és akadozó animációkat hoz magával akkor igen.
Viccet félretéve az androidon is adaptív van ugye, de messze folyékonyabb hatása van egy s23 ultrának 15 pm mellé rakva, ez sajnos az igazság.
Ki érzékenyebb erre vagy látja a szeme kinek nem annyira. -
mrThomi
addikt
válasz
Zsolt,72 #2333 üzenetére
Simről is hallottam igen. Mondjuk számomra az usa vagy uk verzió amúgy sem releváns. Csak eu-s készüléket vennék.
Viszont garancia szempontból sose értettem ezt a szàmla dolgot a garihoz. Egyfelől igen, de másfelől meg kicsit szükségtelennek érzem manapság már. Ott az imei ami teljesen elektronikus és lekövethető, mikor lett aktiválva és hol vagy a barcode a telefon dobozon amit lecsippantanak. Sokan elvesztik a számlát. Költözéskor elkeveredik úgy, hogy az ember sose találja már vagy ha elektronikusan van az emailek között de lehúzza a rolót a szolgáltató mint pl tavaly a citromail. Vagy éppen mi van akkor ha valaki 2 éves előfizuval vette, 1 év után mondjuk eladja, de nem akarja az eredetit odaadni, mert azon van minden személyes információ.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Zsolt,72 #2151 üzenetére
Köszönöm!
így volt beállítva, csak a lenti szöveget én máshogy értelmeztem. Úgy, hogy csak mikor keveés a hely akkor avatkozik be. Ezek szerint akkor mindig így tesz.
Lassan csak meg-megszokom már az ios-t
Most nyomkodtam össze vissza, vhogy szinkronizálta a képet viberből, de kicsit nehézkes számomra még. -
tothl
addikt
válasz
Zsolt,72 #2092 üzenetére
Az a helyzet, hogy mindkettőnek vannak hiányosságai, de már nem telepítem föl a google mapsot. Jól néz ki az apple térkép, normálisan tervez, külföldön pedig úgy általában jobban tudom használni ilyen-olyan helyek keresésére, tömegközlekedésre és jópofa és látható ikonokkal jelzi a találatokat is. Pl. söröskorsóval..
-
-
válasz
Zsolt,72 #1982 üzenetére
Sim az Vodafone, a munkahelyi net Digi, otthon is Digi net van, otthon is tapasztaltam már problémákat, wifi hívásnál konkrétan nem jelzett, és nyoma sem volt, hogy kerestek. Ilyenkor a telefon beállításában a wifi hívást ki-be kapcsoltam, akkor helyreállt valamennyi időre.
-
keralka
csendes tag
válasz
Zsolt,72 #1966 üzenetére
4g es 3-4 vonal. Ujrainditas is megvolt, most probaltam egy alapbeallitast is, hatha. Egy hete van meg, irtora tetszik, ez az egy dolog ami kisse bosszant. Ma hasznaltam egy edzo progit rajta, masfel ora alatt 40 szazalekot merult. Igaz 4 bt eszkoz volt hozzacsatlakozva. Support azt mondta, meg friss a telefon, ( nincs egy hete nalam) es az elejen ez ilyen. Meg hogy ez tobbet tud mint a 14 pro es azert merul gyorsabban ( wtf xD)
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Zsolt,72 #1946 üzenetére
Szerintem csak rosszul lett magyarra fordítva... a finish nem bevonatot jelent. Az a coating. Angolul az apple oldalán finish-t ír, ami annyit tesz itt hogy kivitel.
Azóta néztem pár videót...a natural titanium nem szín, hanem anyagszín. Titán pl a motorom a kipufogó is, ugyanilyen színe van, az apple watch ultrámnak úgyszint. Amilyen poros környezetben dolgozom (logisztika, generálkivitelezés, lakásfelújítások stb..) az én telefonom már totál szétkopott volna, ennek ellenére használatnak nyoma sincs rajta.
Nem okoskodni akarok btw. -
-
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Zsolt,72 #1817 üzenetére
Szia!
Kb. 5 perce találtam én is azt meg amit írtál.
És sajnos tényleg csak azokat a hangokat lehet ami van a gmailben.....
Sajnálatos, de ez van.
És nagyon köszönöm, hogy utána néztélPróbáltam az Apple Mail-al is, de nem sikerült a hangjelzést előcsalogatni ott sem.
Azt hol kell beállítanom?
Apple Mail azért nem jött még be, mert ha kapok emailt nem jelzi, csak ha bemegyek célzottan az appa, akkor mutatja, hogy jött Email, de semmi ertesitest nem kaptam róla -
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #1547 üzenetére
Köszi az ajánlást! Két telóra is feltetettem, sajnos az egyik nem sikerült tökéletesre (alatta maradt vmi szöszmösz), előfordul, másnap visszamentem és gond nélkül kicserélték, úgyhogy most minden jó.👍🏼 Sokmindent még nem tudok mondani róla, érintésre mindenesetre kellemes, majd az idő eldönti, h megérte–e azt a 9 000 Ft.–ot.
Ezúton is kellemes ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #1455 üzenetére
App Store ikonon hosszú nyomás és a menüben frissítések is odavisz. Egyébként amit sokan hibának gondolnak, hogy nem frissülnek maguktól az appok, az inkább csak a fázisokban kiadás funkció: a fejlesztőknek lehetőségük van fokozatosan kiadni a frissítést, szóval frissül az magától, csak valakinél később.
-
pamesz
tag
válasz
Zsolt,72 #1456 üzenetére
Az megoldotta. Ilyet még nem csinált, még a dinamikus sziget is odalett. 1 kapszula helyett 2 volt, ejj mondom ez nagyon furcsa, utána tűnt fel, hogy se idő, se akku százalék. Egyébként nem nézett ki hirtelen rosszul, hogy nem volt befeketítve a kamera és faceID közötti
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #1442 üzenetére
Természtesen így van beállítva, mindig így is volt, de most csak egy üzenete jött szarság jön. (képen látható) és nem a megszokott email csengőhang.
Ez senkinek nem tűnt fel? És nincs külön hangválasztási lehetőség. A másik amit észrevettem, hogy a whatsapp üzenetket sem kapom meg rendesen. Komolyan, ha számítógépről nem lépek be, nem is tudom, hogy kaptam üzenetet.
Jött valami elcseszett frissítés mostanában? -
Pityu89
senior tag
válasz
Zsolt,72 #1314 üzenetére
Köszi. Ennyi pénzért megszokom ha fene fenét eszik is.
Milyen átlátszó tokot ajánlotok rá?
Illetve mennyire szükséges a fólia? (P30-on sose volt, vigyázztam rá, konkrétan nagyító alatt biztos találnék mikrokarcot, de több sem.)
Még mindig az üvegfólia a csúcs, vagy van már más? -
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Zsolt,72 #510 üzenetére
Baloldalról lehet visszalépni, nincs normális billentyűzet, a főképernyőt nem úgy szerkesztem ahogy én akarom, sok beállítás el van dugva..stb.
Szerintem nem felhasználó barát, eléggé katyvasz, de megvan nektek szokva..
Hardveresen meg nyilván brutális a teló..
Megszokható és akkor tényleg egy nagyon jó telefon lesz, pedig én akarom szeretni..#509Årpi
Előfordul, de ha frissítve van minden normálisan, akkor nem szokott gond lenni, az is kérdés milyen telóról van szó. -
joey04
titán
válasz
Zsolt,72 #238 üzenetére
Mondjuk a hajlítós telefon nekem úgy lenne jó, ha az kiváltana mindent. Tehát lenne szimplán a telefon, amit ha széthajtok, akkor kiváltja a tabletet/laptopot, otthon meg csatlakozik a monitorhoz, billzethez, egérhez vezetékmentesen, és akkor otthoni gép sem kell. Samu a Dex miatt közelebb áll ehhez, de még az sem az igazi. Apple-nél azért tudom nehezen elképzelni ezt, mert vagy akkor droid szinten nyitni kéne a rendszert, hogy egy asztali/laptop rendszert is ki tudjon váltani, de akkor ugrik az előnye, vagy marad az iOS zártan, de akkor nem lesz képes kiváltani az asztali/laptop rendszert. Szóval szkeptikus vagyok. Én attól tartok, pár éven belül megjelenik a hajtogatós iPhone, de lesz göröngy a kijelzőn, nem lesznek olyan jó kamerák benne, mint a "sima" csúcs iPhone-ban, és üzemidőben is gyengébb lesz, plusz marad a zártság, tehát nem lesz "A" mindent kiváltó eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest