Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2311 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha erősebb felhasználó vagy akkor 80-ról tuti ledúrod nap végére 20 alá ami szerintem rosszabbat tesz az akksinak mintha feltöltenéd ha csak napközbe nem akarsz rátöltögetni. Én feltöltöm 100-ra reggel 6-kor lehúzom, este 22-re vagyok 40%-on. Én inkább az alá nem merítem. Szerintem ez jobb az aksinak
-
válasz
leslien #2311 üzenetére
Igazából szerintem túl van ez misztifikálva. Van benne épp elég védelem, hogy az ember ne töltse túl stb. Nekem volt sok iPhone-om, egyiket úgy töltöttem, hogy az már a megszállottság keretin belül is extrémnak számít, mégsem degradálódott kevésbé. Anyi, hogy 20% alá ne nagyon menjen, de a többi kb. nem számít. Ha meg parázol, 15PM alatt már be lehet kapcsoni a 80%-ra töltés limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest