- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2311 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha erősebb felhasználó vagy akkor 80-ról tuti ledúrod nap végére 20 alá ami szerintem rosszabbat tesz az akksinak mintha feltöltenéd ha csak napközbe nem akarsz rátöltögetni. Én feltöltöm 100-ra reggel 6-kor lehúzom, este 22-re vagyok 40%-on. Én inkább az alá nem merítem. Szerintem ez jobb az aksinak
-
válasz
leslien #2311 üzenetére
Igazából szerintem túl van ez misztifikálva. Van benne épp elég védelem, hogy az ember ne töltse túl stb. Nekem volt sok iPhone-om, egyiket úgy töltöttem, hogy az már a megszállottság keretin belül is extrémnak számít, mégsem degradálódott kevésbé. Anyi, hogy 20% alá ne nagyon menjen, de a többi kb. nem számít. Ha meg parázol, 15PM alatt már be lehet kapcsoni a 80%-ra töltés limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest