- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2311 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha erősebb felhasználó vagy akkor 80-ról tuti ledúrod nap végére 20 alá ami szerintem rosszabbat tesz az akksinak mintha feltöltenéd ha csak napközbe nem akarsz rátöltögetni. Én feltöltöm 100-ra reggel 6-kor lehúzom, este 22-re vagyok 40%-on. Én inkább az alá nem merítem. Szerintem ez jobb az aksinak
-
válasz
leslien #2311 üzenetére
Igazából szerintem túl van ez misztifikálva. Van benne épp elég védelem, hogy az ember ne töltse túl stb. Nekem volt sok iPhone-om, egyiket úgy töltöttem, hogy az már a megszállottság keretin belül is extrémnak számít, mégsem degradálódott kevésbé. Anyi, hogy 20% alá ne nagyon menjen, de a többi kb. nem számít. Ha meg parázol, 15PM alatt már be lehet kapcsoni a 80%-ra töltés limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest