- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
Elit3Zotya #511 üzenetére
Amikor végleg átjöttem androidról sokáig én is a hajamat téptem néhány dolog miatt, de egy pár hónap után úgy megszoktam, megszerettem, hogy itt ragadtam. Így egyetértek azzal, hogy megszokás kérdése. Ugyanúgy olyat is sokat olvasok itt a fórumon, hogy XY fórumozó át akart menni droidra több év iOS után, mert nagyon megtetszett neki pl. egy Samsung vagy bármi, de sírva menekült vissza, mert nem tudta az androidot elfogadni. Szóval aki nyitott, mindkét rendszert meg tudja szokni/tud vele élni, innentől kezdve meg már tényleg csak egyéni ízlés/preferencia kérdése. Én sem mondom, hogy soha többé nem lesz androidos telefonom, de most jó ideje nagyon jó és kényelmes nekem az Alma, és sztem még jó darabig maradok is.
-
SharpSA
veterán
válasz
Először is én nagyon nem vagyok Apple fan, nekem ezek csupán használható tárgyak, eszközök.
Van nálam egy Xiaomi 13. Jó kis telefon, azon van lehetőség jobbról húzva is visszalépni, amit használtam is, mert kényelmesen, viszont így ott nincs lehetőség előrelépni (ez iOS-on a jobbról húzás). Engem ez nem nagyon zavar. Ami viszont nagyon hiányzik Androidon, azok az állandóan megjelenő értesítési jelvények. Ahogy megnyitok egy appot, azonnal eltűnik akkor is, ha még vannak olvasaltan üzenetek. Ez nekem fontos, mert látom, hogy van ott még teendőm. -
Årpi
őstag
válasz
Honor 20 / Huawei Nova 5T, másodlagos telóként használom, nincs nagy probléma vele amúgy. De ilyet az iOS 12 sem csinál egy 5S-en, ha épp újra akarom rakni. Ha más nem, legalább terelgethetett volna a rendszer, hogy hahó itt-ott frissíteni kellene főnök, de ezt sem tette meg. Persze ez csak egy a sok közül, ami nekem a másik oldalon nem jön be.
Szerintem manapság amúgy mindkét oldal teljesen élhető, az egyéni preferenciák, megszokások terelgetik ide-oda a felhasználókat. Az első okostelóm egy 1.X-es droidos készülék volt, meg minden második évben rá is próbáltam hosszabb távon (3-4+ hónapok) droidra, de mindig visszatértem a harapott almához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest