- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #918 üzenetére
Külső fejlesztésű appok is érintettek voltak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Roland861010 #888 üzenetére
Melegedés miatt vissza vették a teljesítményt?
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #899 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Én is agyalok, hogy kell-e nekem a 15 PM vagy majd a 16-os szériával foglalkozzak. Semmi nem sürgeti a váltást, mert jelenleg egy 14 Pro van a birtokomban.
-
xhege
veterán
válasz
Köszi, hogy leírtad! Sajnálom, hogy neked nem jött be, de nyilván ha te így érzed, akkor nem ez lesz a te telefonod.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010 #893 üzenetére
Ezek a képek kb makró és tárgy orientáltak, sehol egy hdr vagy esti kép stb. így elég szubjektív az összehasonlítás.
Itt lehet nincs akkora difi, de a való használatban van azért fejlődés látványos is.Melegedést én nem érzem kritikusabbnak beköltözéskor volt melegebb, de nem lángolt mint a note 20 ultrám anno amit vissza adtam 14 napon belül mert a SoC 70 fokos volt az aksi meg 50 körül járt nyáron.
Melyik játéknál volt problémád kiváncsi lennék rá mi izzasztotta meg.
Nyilván nem a meggyőződésed a célom neked nem érte meg ez a telefon elfogadom/juk, csak kiváncsi vagyok. -
válasz
A teljesítmény nem lett visszafogva, nem az okozta a melegedést. Optimalizálni kell a progikat az új A17pro-ra, mert más az architektúra. 3rd party appokkal ugyanez a helyzet.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nekem nincs problémám a kamerával, honor magic5 pro volt amihez tudom viszonyítani annál stabilabb a teljesítménye, ott azért hajlamosabb bemozdulásra stb-re.
Androidhoz képest a sebességet nem érezni a gui-n szóval a sebesség visszafogását nem tudom, genshin impact-et 120fps-el hibátlanul viszi a telefon nálam. -
válasz
Nem tudom, hogy te milyen készüléket kaptál, de ez azért komoly felsorolás aminek egy pontjával sem tudok egyet érteni, de hát kinek mi!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010 #885 üzenetére
Mi volt az oka ? (puszta kiváncsiság)
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #883 üzenetére
Nem jött be a 15 Pro?
-
joey04
titán
válasz
Roland861010 #585 üzenetére
ah pasztmek.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #605 üzenetére
Fotóban nyilván jobb egy fényképezőgép, csak itt az az előny, hogy point and shoot módban tudod használni. Nem kell beállításokkal babrálni.
Persze megértem az érveidet abszolút. Nekem 14 Pro van és engem az 5x zoom csábít a váltásra, mert a 3x-et sokszor kevésnek érzem. A késztetés azonban nem akkora, hogy megőrüljek, mert nem kapható a 15PM. Majd, ha simán elérhető lesz, akkor megveszem (vagy nem...).
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010 #605 üzenetére
XS-ről pedig van értelme váltani már, de ha neked az megfelel akkor tényleg felesleges ennyit kidobni rá.
Én android vonalról fogok be csatlakozni ha végre megérkezik a 15 pm-em, szkeptikus vagyok és kiváncsi.
(Előtte pár androidos telo csak a viszonyítás végett, oneplus 8 pro, z fold 3, magic5 pro, és jelenleg egy sima s23-al tolom)Azért a note 11 pro 90hz-e és híg hw-éhez hasonlítani a 60hz-et szerintem értelmetlen az a telefon alapesetben is recegős 0 ui optimalizációval.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #603 üzenetére
Szerintem ez teljesen logikus, ésszerű döntés. Kipróbáltad, neked nem éri meg a felárat. Van akinek mondjuk csak az USB-C miatt megéri, mert neki annyira fontos. Nem vagyunk egyformák.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #600 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, ha neked nem éri meg a váltás. Amennyiben így van, küldd vissza (ha 14 napon belül teheted), vagy árában add el olyannak, aki ilyet szeretet volna, de nem sikerült még neki venni.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #600 üzenetére
wifi 5 tesz 1Gbs / 25Mbs Tcomos net.
XS
15Pro
-
válasz
Roland861010 #598 üzenetére
Ha ennyit érzel a telefonból pozitívumként, hogy 1s-el tölt be hamarabb az alkalmazás akkor nem is neked való és valaki boldog lesz vele.
-
válasz
Roland861010 #587 üzenetére
Nekem is csak azon látszik mint neked. Ahogy mozgatod fényben úgy meg körben, fel-le, stb. Az a fény ahogy ott összegyűlik, ne parázz.
-
rellif
senior tag
válasz
Roland861010 #594 üzenetére
Komoly tényleg...
és azt sem tudnám megmondani csak úgy kinézetre,hogy melyik USB C kábel képes 10 Gbit/s sebességre.
A többieknek köszönöm!
-
válasz
Roland861010 #580 üzenetére
A fénytörés játszik veled.
-
joey04
titán
válasz
Roland861010 #581 üzenetére
Nem értelek. Adott helyen, adott időben 2 készülék értékeit van értelme hasonlítani. Vagy tényleg nem értem mire gondolsz. Az, hogy hozol egy számot, az önmagában semmit nem mutat. Azt sem értem ezzel most cáfoltad vagy alátámasztottad a 15 pm térerőgondjait?
-
joey04
titán
válasz
Roland861010 #578 üzenetére
A számok önmagukban nem sokat mondanak, mellé kell tenni valamit. Mondjuk a korábban írt s22 u persze hogy gyengébb, abban exynos van.
-
válasz
Roland861010 #494 üzenetére
Automata javítás van csak, és ha jelszót írok be, akkor visszavált alap billentyűre, de ha csak simán megnyomom a gboard fogaskereket, akkor is azonnal visszavált a gyárira, utána újra bal alsó föld gömb és kiválaszt a gboard hogy újra az legyen.
-
Richie86
senior tag
válasz
Roland861010 #469 üzenetére
Nekem 13 Pro-m van, írhatok privátot?
-
válasz
Roland861010 #481 üzenetére
Keressek valami alternativ programot vagy amig kapom az uzeneteket a nap folyaman addig fix igy lehuzza az egeszet?
13 Pro-nal is ennyi uzenetem volt anno es ott nem szenvedett ettol a problematol.Coleman: Megprobalom
-
No.01
addikt
válasz
Roland861010 #426 üzenetére
Ez a 10-15% auto 5G-n is igaz lenne?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010 #354 üzenetére
Igen,ez orahoz tartozik
-
Årpi
őstag
válasz
Roland861010 #354 üzenetére
Valószínűleg az óráét nézed.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010 #347 üzenetére
Tolem aztan teljesen rendben van.Csak azt mutattam,hogy amit a telefon mutat %-ot az nem teljesen fedi a valosagot.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010 #344 üzenetére
Mondtam en
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010 #327 üzenetére
Nezd mar meg battery statsban is
Az kb 94%-os.Most kezd majd kb hetetnte 2 hetente 1% korul csokkenni.
-
kchris78
veterán
válasz
Roland861010 #203 üzenetére
az egyik oldal indokolhato. A masik oldalon viszont az van hogy havonta csak egy csaladi csomag amit te fizetsz a csalad hasznal
, egy netflix itt egy masik szolgaltato ott.. egy uvegfolia egy tok, es eleg hamar el lehet erni a 6 szamjegyu osszeget osszegezve 1-2 evre. Persze ha ugy gondolkodik az ember hogy az iphone olcso mert "2 evre csak havi 20ezer" akkor persze olcso lehet. [kép]
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #222 üzenetére
Elhiszem, hogy te azért csináltad. Csak eddig nem magadról beszéltél, hanem azokról, akik "ilyeneket írnak".
-
7Heads Drago
veterán
válasz
El vagy varázsolva. Az évekkel ezelőtt volt így. Manapság a legtöbb gyártónál már nincs is rootolási lehetőség. A Huaweinél meg már nagyon régen nincs. Szerintem már nagyon szűk réteg az aki ezt igényli.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"Ezek azok a szokások amit egy ilyen ember ír."
Ez már ilyen belemagyarázás, nem a fórumtárs nevében akarok beszélni, de engem is szeretnek szétszedni az Apple fanboyok (hint: Én is Apple user vagyok), amikor olyanokat mondok, hogy hiányzik a home screen testreszabhatósága, hányszor-hányas ikonrácsot akarok, hogy oda pakoljak ikonokat, ahova nekem tetszik, hogy testre tudjam szabni a navigációs swipe mozdulatok viselkedését és nem mellesleg a gyorstöltés.
A OnePlus telefonom 65W töltés mellett hűvösebb, mint bármelyik iPhone 20W mellett és lassabban is eszi meg az akku élettartamot (ez az amit a teszt is említ, nem a levegőbe beszélek).
Mellesleg nem azért OnePlus mert rootolom és BL-t nyitok (volt olyan is, de már évek óta csak a tiszta gyári van fent), hanem mert régen ez volt a legstabilabb, leggyorsabb Android a Pixelek után, gyorsan érkező OS frissítésekkel. Az más kérdés, hogy ma már egyáltalán nem érzem jól magam amióta a BBK beszántotta az önálló szoftver fejlesztő részleget és odacsapta rá az Oppo ColorOS-t, amit trükkösen továbbra is OxygenOS-nek hívnak. A többi kínai márka nekem nem alternatíva, Sony értelmezhetetlen ár/értékben, Samsung One UI-t nem szeretem, marad az iPhone és az előnyei mellett azért van egy rakás hátránya is. Ezeket a hátrányokat az Apple 2-3 éves lemaradással, de szokta finomhangolni, de attól még érezheti valaki úgy, hogy az iOS számára klausztrofób élmény.
Még szerencse, hogy a MacOS nem ilyen, telefonban még elviselem, de a számítógépem nem tudna Mac lenni, ha ugyanilyen lenne az is. -
xhege
veterán
válasz
Roland861010 #204 üzenetére
Nem az a topik a neki való hely. Oda csak szerkesztés nélküli képek mehetnek. Ha valahol meg akarod osztani, akkor azt a szerkesztett fotós topokban kellene: [link]
Az mondjuk nem egy pörgős hely. -
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #196 üzenetére
Azért ez elég kemény kijelentés, tegyük hozzá rengeteg olyan app van ami pont Androidon ingyenes és iPhone-on fizetős, mellesleg az appok tetemes része ingyenes. Egyébként erősen kétlem, hogy létezik olyan akinek nem marad pénze pont ilyen pittyegős 2-3 ezer forintos appokra, persze az előfizetés (spotify, youtube premium ingyenes használata már más téma)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #186 üzenetére
-
nozs23
addikt
válasz
Roland861010 #186 üzenetére
Nem értem, szerinted itt a helye a 2mp-esre tömörített fotódnak, egy teljesen irreleváns telefonról?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #181 üzenetére
Oké, köszönöm a választ.🙂
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Roland861010 #173 üzenetére
Szép kép!
Fotós topikba is tedd be.(Ha eddig nem tetted) -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #176 üzenetére
Biztos?
Itt még 15 Pro Max-ot említettél: [link] .
-
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #176 üzenetére
És ennek mi köze van ehhez a cikkhez?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #173 üzenetére
Ez bizony rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest