- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bazs1981 #2448 üzenetére
Ezek leginkább olyan alkalmazások lehetnek, melyek képesek mélyen beletúrni a rendszerbe (erre itt nincs lehetőség, a zártság miatt, számomra ez pozitívum). Példa lehet az igen bőséges akkumulátor statisztika, a felületet átalakító appok (launcher, App drawer), böngészők (e téren az iOS 17.4 verzió változást fog hozni, sajnos az EU kényszerítette erre a gyártót).
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2355 üzenetére
megbízhatóbb. ha összeszedi magát a galaxy vagy ráérsz állítgatni, akkor tud akár jobbat is. de előveszem és lövök kategóriában a 15pm nagy fölénnyel leveri. 2 nagy gondom van vele, a színkezelése nem az igazi, mesterséges fényben a vörösből ilyen fakó valamit csinál (ezért utáltam annó a SE k850-et is
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa:
a másik pedig, hogy mozgó dolgot tényleg esélytelen vele meglőni. vagy nagy mák kell hozzá.
ezen kívül a hdr nem olyan "dramatikus", de ez kinek a pap kinek a papné. Plusz tényleg nagyon nagyon meríti ha kamerázol.
-
gretzky77
veterán
válasz
Bazs1981 #2346 üzenetére
Sajnos 15 Pro-m nekem sincs, közvetlen a 15 PM előtt nekem is Honor Magic 5Pro volt. Nagyon jó készülék, de én is régi droidos voltam és kicsit a droidra untam rá, sokmindenben más és jobban az igényekre szabható, de már változást szerettem volna.
joey04 : Üzemidőben jó a Honor, kicsit jobb mint az S23 Ultra ( előtte az volt) viszont sztem a 15 PM mindegyiknél jobb.
-
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2346 üzenetére
Egyszer már akartam iOS-re váltani, de gyorsan feladtam, viszont nagyon tetszett a 15PM, így gondoltam akkor ez lesz a megfelelő alkalom és most sikerülni fog. Vágytam már valami másra.
Sajnálom, hogy a Honor képét töröltem, az még jobban tetszett volna, ott a koax csatlakozó (új bekötés) fémesen szépen csillogott… -
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2291 üzenetére
Szia!
Pontos választ én sem fogok tudni adni Neked, de a Pro Max 5x optikai zoommal ilyen képet csinál ablakon keresztül és az utca másik oldaláról, előkert is van: [link] .
Sajnos sima Pro képem nincs 3x optikával és pont pár napja töröltem a Honor Magic 5 Pro képét ugyanilyen körülmények között, ott 3.5x optikai zoom van és az szerintem jobb képet csinál (világosabb és részletesebb), de ez nem releváns, mert nem ezzel akarod összehasonlítani. Sajnos ennyit tudok csak írni. -
Adee_91
aktív tag
válasz
Bazs1981 #2338 üzenetére
Szia!
Szerintem nem túl sokan vannak, akik mindkét készüléket egyszerre birtokolják,és ezáltal objektív választ tudnának adni.
De elég sok összehasonlító teszt fellelhető a neten, youtube-on Pro vs. Pro Max témában, biztos van köztük olyan, amelyik kitér a kamerás képességekre is. -
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
annyira nem valós, hogy a gmail konkrétan sokkal jobban működik ios-en. chrome az nekem néha bugosan érzékeli az érintést, de amúgy a szinkron meg minden az teljesen jó. azt használom pc-n és macen is. drive-ot ritkán, de nincs vele gond, naptár meg annyira jó, hogy az apple naptár helyett szintén azt használom ios-en.
-
gretzky77
veterán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
Szia én is kb egy hónapja váltottam és a Google dolgai teljesen jól működnek. Gboard billentyűzetet is használom igaz az kicsit kompromisszumos vagy csak én nem találtam meg a tökéletes beállítást! Hiába alapértelmezett van ahol nem használható, illetve van hogy alapból az iOS-os indul el és utólag kell átkapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest