- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bazs1981 #2448 üzenetére
Ezek leginkább olyan alkalmazások lehetnek, melyek képesek mélyen beletúrni a rendszerbe (erre itt nincs lehetőség, a zártság miatt, számomra ez pozitívum). Példa lehet az igen bőséges akkumulátor statisztika, a felületet átalakító appok (launcher, App drawer), böngészők (e téren az iOS 17.4 verzió változást fog hozni, sajnos az EU kényszerítette erre a gyártót).
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2355 üzenetére
megbízhatóbb. ha összeszedi magát a galaxy vagy ráérsz állítgatni, akkor tud akár jobbat is. de előveszem és lövök kategóriában a 15pm nagy fölénnyel leveri. 2 nagy gondom van vele, a színkezelése nem az igazi, mesterséges fényben a vörösből ilyen fakó valamit csinál (ezért utáltam annó a SE k850-et is
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa:
a másik pedig, hogy mozgó dolgot tényleg esélytelen vele meglőni. vagy nagy mák kell hozzá.
ezen kívül a hdr nem olyan "dramatikus", de ez kinek a pap kinek a papné. Plusz tényleg nagyon nagyon meríti ha kamerázol.
-
gretzky77
veterán
válasz
Bazs1981 #2346 üzenetére
Sajnos 15 Pro-m nekem sincs, közvetlen a 15 PM előtt nekem is Honor Magic 5Pro volt. Nagyon jó készülék, de én is régi droidos voltam és kicsit a droidra untam rá, sokmindenben más és jobban az igényekre szabható, de már változást szerettem volna.
joey04 : Üzemidőben jó a Honor, kicsit jobb mint az S23 Ultra ( előtte az volt) viszont sztem a 15 PM mindegyiknél jobb.
-
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2346 üzenetére
Egyszer már akartam iOS-re váltani, de gyorsan feladtam, viszont nagyon tetszett a 15PM, így gondoltam akkor ez lesz a megfelelő alkalom és most sikerülni fog. Vágytam már valami másra.
Sajnálom, hogy a Honor képét töröltem, az még jobban tetszett volna, ott a koax csatlakozó (új bekötés) fémesen szépen csillogott… -
osonte
őstag
válasz
Bazs1981 #2291 üzenetére
Szia!
Pontos választ én sem fogok tudni adni Neked, de a Pro Max 5x optikai zoommal ilyen képet csinál ablakon keresztül és az utca másik oldaláról, előkert is van: [link] .
Sajnos sima Pro képem nincs 3x optikával és pont pár napja töröltem a Honor Magic 5 Pro képét ugyanilyen körülmények között, ott 3.5x optikai zoom van és az szerintem jobb képet csinál (világosabb és részletesebb), de ez nem releváns, mert nem ezzel akarod összehasonlítani. Sajnos ennyit tudok csak írni. -
Adee_91
aktív tag
válasz
Bazs1981 #2338 üzenetére
Szia!
Szerintem nem túl sokan vannak, akik mindkét készüléket egyszerre birtokolják,és ezáltal objektív választ tudnának adni.
De elég sok összehasonlító teszt fellelhető a neten, youtube-on Pro vs. Pro Max témában, biztos van köztük olyan, amelyik kitér a kamerás képességekre is. -
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
annyira nem valós, hogy a gmail konkrétan sokkal jobban működik ios-en. chrome az nekem néha bugosan érzékeli az érintést, de amúgy a szinkron meg minden az teljesen jó. azt használom pc-n és macen is. drive-ot ritkán, de nincs vele gond, naptár meg annyira jó, hogy az apple naptár helyett szintén azt használom ios-en.
-
gretzky77
veterán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
Szia én is kb egy hónapja váltottam és a Google dolgai teljesen jól működnek. Gboard billentyűzetet is használom igaz az kicsit kompromisszumos vagy csak én nem találtam meg a tökéletes beállítást! Hiába alapértelmezett van ahol nem használható, illetve van hogy alapból az iOS-os indul el és utólag kell átkapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ashes of Creation (MMO)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest