Új hozzászólás Aktív témák
-
closer
csendes tag
Mi a tapasztalatod a Nillkinnel? Valóban jobb, mint a Spigen?
Eddig kizárólag Nillkint üveget (CP+ Pro) használtam a korábbi modelleken, ezt a minőséget szoktam meg, "lefelé" nem váltanék, de 15 Pro vékonyabb kávája, és lekerekített szélei miatt nem egyértelmű, hogy melyik a jobb választás.
Illetve opció még a Benks GlassArmor is, ha a tokot is tőlük rendelem.
-
-
Andreas21
csendes tag
-
ADAM1337
nagyúr
Spigen-ekkel nem nagyon van probléma, nekem majdnem minden telefonomon amire lehetett értelmes fóliát venni az volt rajta.
A céges telom van most privátként is használva egy s23 azon is spigen van és perfekt, méretre és minőségre is, igaz arra Nillkin tokot rendeltem mert magsafe-esből az nézett ki még letisztultan. -
Roland861010
veterán
Persze.
Ha nem talál 4G-t ugyan úgy ugrál vissza felé.Ha nem találja az 5G-t ott is folyamatosan ugrál mivel az a maximális elérhető tartomány így mindig azt próbálja előnyben részesíteni.
Nekem az összes telefonon ki volt kapcsolva ami tudta. Mert még Pesten is siralmas a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged