Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Látom téma volt, hogy ki milyen tokot használ; mindenféle reklám nélkül engedjétek meg, h a figyelmetekbe ajánljam ezt a Pitaka tokot. Sztem nem sok embernek kell bemutatni a márkát, a tokról annyit, h amellett, h megfelelő védelmet nyújt, fogásra, ill. tapintásra is nagyon kellemes.👍🏼
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #1547 üzenetére
Köszi az ajánlást! Két telóra is feltetettem, sajnos az egyik nem sikerült tökéletesre (alatta maradt vmi szöszmösz), előfordul, másnap visszamentem és gond nélkül kicserélték, úgyhogy most minden jó.👍🏼 Sokmindent még nem tudok mondani róla, érintésre mindenesetre kellemes, majd az idő eldönti, h megérte–e azt a 9 000 Ft.–ot.
Ezúton is kellemes ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
törölt tag
Sziasztok👋🏼 mennyire ajánlott a Media Marktos kijelzővédő fólia❔ill. milyen alternatívái vannak? (Csak olyan érdekel, amit bemegyek és feltesznek nekem vhol, otthon pepecselős most nem!) Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest