- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
bocsika #53746 üzenetére
Nem gyenge tepsifon
kérdés érdemes-e kezdeni vele bármit is, vagy egzotikus ritkaság lesz ha normalizálódnak az árak és se terméktámogatás, se rendes rendszer nem lesz majd rá?
THL-ék is kijöttek két 8 magossal, de 1,7x ennyiért.atillaahun: Szerintem 20-ért ezekből az elvárásokból valamit fel kell adnod. Azon a kínai telók "használt" ára amik mindenben megfelelnének kb. a kinti shopok új árán van, ráadásul most a vám mizéria miatt mindenki emeli az árait, mert az utód amit helyette venne esélyes, hogy fennakad és ezt is belekalkulálja.
-
guftabi96
addikt
válasz
bocsika #53746 üzenetére
Zopo z820-ban van alapból magyar nyelv?
Mert tinydeal-en kb ez az egyetlen mobil, aminél nem találtam, viszont a gyártó honlapján meg azt láttam, hogy van.
Akkor ilyenkor mi van? Mert az lenne a leginkább kiszemelt áldozat (5'' ips miatt) de most akkor nem tudom mi van, mert mindenképpen magyar nyelvű telefon kell.
Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Vagy van más bestbuy 35k-ért 4.7''-5'' Ips képernyővel, 4magos procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Háztartási gépek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő