-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
devast #46376 üzenetére
Semmi nem jelent feltétlenül jobb eladót, de én eddig kb. 50-ből 49 üzletet zártam úgy az eBay-en, hogy full pozitívat adtam az eladónak - vagy azért, mert minden rendben volt, vagy azért, mert minden igényt kielégítően kezelte a reklamációmat.
1 kivétel volt: újoncként vettem memóriakártyát egy kevés (max. 1-2 tucatnyi) megkötött üzlettel rendelkező eladótól, akit a pénzem átutalása után töröltek is a piactérről (a Paypal visszautalta a pénzem, szóval anyagi veszteség ott sem ért).
Lehet, hogy mindez véletlen, de ha megnézed pl. a resellerratings.com-on, hogy milyen rossz tapasztalataik vannak más vevőknek az eBay-jel, akkor talán kijelenthetünk annyit, hogy nem ördögtől való a módszerem. Egyébként meg az faragjon is rá, aki nem képes plusz 5 USD-t kifizetni valamiért, inkább megveszi egy olyantól a tabletjét, aki addig mindössze 20 csecsebecsét adott el.
(#46377) RVR400 Nyilván nem csak a darabszám a lényeg, de ha az mindössze 300, akkor - az én módszeremnél maradva - már nem nagyon van értelme arról beszélni, hogy miből jött össze. Mások ettől még úgy üzletelnek eBay-en, ahogy akarnak - csak valószínűleg nem zárul 50-ből 50 üzletkötésük pozitív tapasztalatokkal. Szerintem.
-
RVR400
veterán
válasz
devast #46376 üzenetére
Ráadásul ilyen gondolkodásmóddal újonnan regisztrálni eladóként az e-bayen nem is lenne értelme, mert akkor már rosszabb lenne mint egy piramisjáték, vagy éppen teljesen monopolhelyzet lenne, és akkor nincs árverseny a kegyeinkért...
Másrészt 1 dolláros kacatokból összehozva az 5000 eladást, aztán csak 50 embert behúzni 200-zal még mindig bőven nyereséges üzlet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a Call of Duty: Black Ops 7 bétájának korai hozzáférése
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Direct One (műholdas és online TV)
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Asztrofotózás
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest