- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Vettem egy ilyen Landvo L900-as telót ma délelőtt a GB-n (akkor még 85,99 usd volt az ára), tudtok erről valamit? Nem szoktam beleugrani noname vételekbe, de annyira jó volt az ár (plusz volt hozzájuk 8 usd-s kuponom is), hogy nem bírtam kihagyni!
Neten nem igazán találtam róla infókat (csak egy rövid freaktab-postot az 1949deal-től és egy unboxing review-t a geekbuyingtól), tud esetleg valaki többet erről a típusról? De a gyártó egyéb típusairól is szívesen olvasnék tapasztalatokat, ha lenne valakinek (remélem, vannak régebbi, ismertebb modelljeik is)!
(#74092) Upo Teljesen egyetértek: letarolhatnák a piac egy bizonyos szegmensét, ha 100 usd körül árulnának 1 gb rammal szerelt telókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Autós topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest