- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103888 üzenetére
Köszi igen, ezt már láttam, de tényleg köszi, hogy szólsz... pont ilyenre voltam kíváncsi... hogy milyen "buktatók vannak", de én úgy vettem ki, hogy 3G esetén mindegy... vagyis én számomra mindegy... persze jobb lenne a "jobb fajta", de a másikkal sem járok "rosszabbul"... amúgy ezt gondolom csak dobozból tudom megállapítani... szal sokra nem megyek vele... max ha már más is rendelt a konkrét shoptól.. de akkor is ott a sansz, hogy már más készletük van és már a másikat küldik, stb. (szóval asszem ilyennen kár rágódnom)
(#103889) aytukabozs
Naja!
Jól levezetted!
Én már megszoktam... külön izgalom!
(de nem panaszkodok, ha több lesz... külföldi rendelésnél bevállalom ezt a rizikót és hosszú szállítást - rólam már leperegnek ezek a dolgok... hogy várakozás... meg vámolás... kezdő rendelő esetén mondjuk megértem! Annó mikor kezdtem én is így voltam vele... jajj lehúznak, sosem látom a pénzem / terméket... vámolás.. jajjj, stb.)Inkább panaszkodnék, hogy megint 280Ft felett a $ árfolyama OTP-nél (PayPalnál akkor gondolom már 290 Ft)... az jobban érint (minden csomag miatt ugyebár), a vámolás meg csak hébe - hóba 100-1 csomagom esetén...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest