Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Én is hozzászólnék a nagy kontra kicsi phonekhoz..
Az én véleményem, hogy ha egy nőnek vesszük, akkor ott a táska, és egy 5'es simán elfér. Ha férfi az illető, és csak a zsebeire támaszkodhat akkor sem lehet nagy gáz, ha a pénztárca elfér, akkor ennek is kell helyet szorítani! Ez NEM persztízs kérdés, meg nem felvágás. Arra ott van az apple gagy-iphonja. Ha meg OKOStelefont vesz az ember, akkor azon olvas, emailozik, stb. Ha egy 3'esen azt mondja valaki, h gond nélkül gépel egy hosszabb emailt, azt megtapsolom! Én nekem SGS Ace van közel 2-3 éve, és felkúr amikor egy mondatban 20 ütök mellé billentyűt. Van az a fajta ember aki úgy oldja meg hogy egy sima telefon + táblagép, ami elfér a kocsiba, vagy az aktatáskában. Nekem nincs kocsim, én ezért a köztes megoldást választom, és okostelefont veszek. És igen, ahhoz márpedig KELL a minimum 4, de az ideális a 4.5 - 5.5' közötti tartomány.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest