Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Szia!
Látom már elkezdtétek kivesézni mire is van szükséged, de én azt javaslom neked, hogy mindenképp olyat vegyél, ami alapból magyar, mivel még nem volt okosod, ezért ne most kelljen ROMot buherálnod, meg mittomén... DJGABI amit ajánlott, az pl russian verzsön, szóval kizárva (sry gabi). És, hogy ha írsz majd valaha SMS-t, rájössz, hogy nem paraszt vakítás a nagyobb kijelző. Én ha valaki tényleg nem szereti a nagy kijelzőt azt mondom menjen el minimum 4' - 4.5'ig. Én egy kicsikét drágább telefont ajánlanék neked mint 30k mégpedig a Lenovo A820 ez nagyobb is mint amit szeretnél, de "sajnos" nincs, vagy csak nagyon ritkán van ennél kisebb, -ennek meg is van az oka szerintem- szóval ez még nem az egéralátét kategória, és csak 2000el lépted túl a keretet. A maga 140$val bestbuy, és mégiscsak márka az a lenovo...
Akárhogy döntesz arra hívnám föl a figyelmed, hogy MINDENKÉPPEN PAYPALLAL FIZESD, és semmiképpen se futárszolgálattal hozasd, hanem sima Hongkong posta, vagy Singapore post. Így sok pénzt takaríthatsz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest