- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #132145 üzenetére
Sziasztok.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Ez lesz még nagy dilemma részemről, hogy melyiket válasszam.
30-33k különbség lenne a két telefon között (ha eustock nettó áron tudom megvenni).
Szeretek fényképezni a telefonnal, de nem tudom ér ez annyit. -
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni telefon vásárlás miatt.
Jelenlek egy Honor 3C-ről váltanék (tökéletes telefon soha nem hagyott cserben, de már 2,5 éves).
Meghagynám a családban tartalék telefonnak.A kiszemeltem egy Honor 6x lenne, de sajnos az ára közel 80k. A honor-ról csak jókat hall az ember.
A másik kiszemeltem egy Redmi Note 4 (eustock 59.900 Ft, de lehet, hogy egy ismerősömön keresztül lehet hogy megkapnám nettó áron 49.900). Mindkét telefon B20-as és dual sim-s lenne.Nekem egy stabil jó működő telefon kell.
Igazán nem tudom, hogy van e a két telefon között részemre annyi különbség (nem játszók, átlagon felhasználás, telefonálás, duál sim, internet,email,fényképezés,esetleg videózás), hogy megérje a Honor a 20-30k. különbsége.Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Köszönöm.
-
Esetleg tud valaki segíteni ehhez a hozzászóláshoz.
Köszönöm.
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni DUAL simes telefon vásárlása ügyében.
Jelenleg egy Zoppo ZP700-at használok, amivel nagyon meg voltam elégedve, de az egy év alatt most lett kétszer cserélve érintő panel+LCD. Most lejárt a garancia róla és szeretném eladnia telefont. Nem szeretném megvárni a következő cserét, ami fizetős lenne (18-19e).
Most szeretném a segítségeteket kérni tőletek egy új telefonvásárlás ügyében.
Nem szeretnék Kínából telefon, csak magyar garanciális jöhet szóba.
Mindenképpen a ZP700-tól jobbat szeretnék vásárolni.
Max keret 45.000 – 47.000 Ft.Az általatok ajánlottak között szerepelt a THL T6Pro, Honor 3C.
De várom mások véleményét is.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest