- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 - alap
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sziasztok.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Ez lesz még nagy dilemma részemről, hogy melyiket válasszam.
30-33k különbség lenne a két telefon között (ha eustock nettó áron tudom megvenni).
Szeretek fényképezni a telefonnal, de nem tudom ér ez annyit. -
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni telefon vásárlás miatt.
Jelenlek egy Honor 3C-ről váltanék (tökéletes telefon soha nem hagyott cserben, de már 2,5 éves).
Meghagynám a családban tartalék telefonnak.A kiszemeltem egy Honor 6x lenne, de sajnos az ára közel 80k. A honor-ról csak jókat hall az ember.
A másik kiszemeltem egy Redmi Note 4 (eustock 59.900 Ft, de lehet, hogy egy ismerősömön keresztül lehet hogy megkapnám nettó áron 49.900). Mindkét telefon B20-as és dual sim-s lenne.Nekem egy stabil jó működő telefon kell.
Igazán nem tudom, hogy van e a két telefon között részemre annyi különbség (nem játszók, átlagon felhasználás, telefonálás, duál sim, internet,email,fényképezés,esetleg videózás), hogy megérje a Honor a 20-30k. különbsége.Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Köszönöm.

-
Esetleg tud valaki segíteni ehhez a hozzászóláshoz.
Köszönöm.
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni DUAL simes telefon vásárlása ügyében.
Jelenleg egy Zoppo ZP700-at használok, amivel nagyon meg voltam elégedve, de az egy év alatt most lett kétszer cserélve érintő panel+LCD. Most lejárt a garancia róla és szeretném eladnia telefont. Nem szeretném megvárni a következő cserét, ami fizetős lenne (18-19e).
Most szeretném a segítségeteket kérni tőletek egy új telefonvásárlás ügyében.
Nem szeretnék Kínából telefon, csak magyar garanciális jöhet szóba.
Mindenképpen a ZP700-tól jobbat szeretnék vásárolni.
Max keret 45.000 – 47.000 Ft.Az általatok ajánlottak között szerepelt a THL T6Pro, Honor 3C.
De várom mások véleményét is.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest