- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
Huawei Ascend P6 vagy Lenovo P780 ? Huawei-t t.mobiltól tudnám megvenni 2év garira.
Lenovot a minideal-től és ott macerásabb a gari.
Bencsmárkon a huawei jobb viszint a p6ban 2000mha van a lenovoban 4000
Nemtudok dönteni -
megint én
őstag
Re!
Na még találtam egy bugot...
Ha a kezdőgépernyők számát nem beírom a beállításokban, hogy hány legyen, hanem manuálisan letörlöm, akkor ott marad, és a kuka fölött ottmarad, és csak a telefon resije után tűnik el.Valaki kérdezte, honnan, és hány nap.
Minidealról, 265$ (14ed kóddal) Singpostal, 29.én utaltuk, 31.én küldték, 6.án volt vámkezelve, de a magyar bosta nem a körzeti postánkba küldte valamiért, hanem egy másikba, ezért nem hozta ki a postás, és én mentem be érte miután kiderült hol is van. Szóval még így is hamar jött.Más... Yútyúbon hogyan nézhetek HD, vagy FHD vidiket? mert csak HQ-t enged.
-
AsusBoy
senior tag
-
wiggly
csendes tag
válasz
RVR400 #42295 üzenetére
Kurblivas, tényleg
Mindeal-en dual simnek írták, egyből fellelkesültem.
Akkor viszont szeretnék mégis előhozakodni a korábban említett három telefon témával.
Zopo C2, vagy Jiayu G4, vagy iOcean X7 lenne a befutó, mert kellene a két sim.
Mik lehetnek pro-kontra?
Korábban olvastam, hogy a 2Gb ram, nem létszükség ezeknél a telefonoknál, viszont ha szinte egy árban vannak? Ártani nem használ. Vagy fölös? Igazából ami jobban elgondolkoztat, a Gorilla Glass, hogy kell-e. Nem építkezésen dolgozom, zsebben hordom a telefont, balesetek viszont előfordulnak. Leesik véletlenül, kislányom egy csillámpónival akarja megállítani a Mazsolát rajta, stb. Elég lehet a védőfólia? Ja és a magyar nyelv, nem mondom, hogy nem lennék el nélküle, de csak jobb érzés. Bár ha minden igaz minideal-nél tudnak rátenni olyant amilyet szeretnék. Az Etotalk mod is tudja ezt?
A segítséget előre is köszönöm!!! -
Sziasztok!
Mindeal-en kívül melyik webshop megbízható még? Fehér Lenovo A830-at hajkurászok, de nem tudom, hogy az összefoglalóban szereplők közül melyik üzlettel érdemes foglalkozni? (Minideal-nél sajnos "out of stock" a fehér A830).
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
Nagyon jó készülék.
A Minideal azt az ígéretet kapta, hogy egy hónap múlva kapnak a gyártótól, ezért rakták ki. (Azt viszont tudnod kell, amit mások is elmondtak itt, hogy ez a gyártó híres arról, hogy késsen a modelljeivel, ráadásul nem csak napokat, esetleg heteket, inkább hónapokat)
Ha sürgősen kell készülék, ne várj rá. Ha ráér év vége felé, akkor várhatsz rá.
-
pezo00
tag
Na tegnap òta folyamatosan olvasok vissza de még most sem tudom eldönteni hogy mt is vegyek. Azt már tudom hogy 4-4,7"-tól ne legyen nagyobb. Átlag felhasználás sok mobilnetezéssel. 1 de inkább 2 napos üzemidő. Abban kérnék segítséget hogy 150-250$ közt milyen készüléket érné meg vennem. Azt már leszürtem hogy a minideal a legjobb shop a vásárláshoz.
Előre is köszönöm e segítséget.
-
GIJoe
addikt
válasz
DJGABI #42189 üzenetére
erősen rekord gyanús, a tegnapi fizetett 84 dodós telóhoz ma már tracking kód van.
a minidealnél, a tízen akárhányadik telónál járok, pár órán belül mindig kaptam numbert
az enyim is chinaphone, de ennél jobb nekem nem kell telefonról, (2 mp volt a képre jött a bizti men azonnal tegyem el, itt nem lehet, ha fényt akarok digitalizálni viszek egy Nikont) -
Gyuc
aktív tag
válasz
instantwater #42115 üzenetére
nekem is így volt mikor minidealnél rendeltem...vártam vártam egyszer csak lefutott minden egy nap alatt...feladás,utazás,vám,vám vége!
lehet ez a minidealbél nomrális
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal "hírek":
A korábban általam írt garancia idő téves, csak 6 hónap!
Megkérdeztem a hölgyet, hogy akkor korábban mégis miért mondta h 6+6, erre ennyit mondott: "sorry"Mocsok banda...
A másik: a Lenovo A660 már nem 112$, hanem 115, és drágulni fog... 118 lesz azt mondta ha jól rémlik...
Tmallbox ennél a telefonnál jobb, de én mégis a minitől rendeltem az előbb, a multkori tmallos töketlenekedés miatt...
Na csak ennyit akartam, közérdekű közleményt láthattak
-
andatti
senior tag
Jelentem én úgy csináltam... igaz nekem meg linkem nincs és noname a webshop oldal... de korábbi hsz-ben az is ott van...
Jah és nézegettem, hogy ahol árulják, ott is nagyjából ennyi az ára...
THL W7+S
geekbuying 219,99
dx 187,99
tmallbox 188
minideal 188 az S 219.99
http://www.antelife.com/catalogsearch/result/?q=w7 190,25 az S 214,99Szóval év végére akár ez is beeshet 150 alá...
A hardveresen jobb W9-nek 260-299.99 a szóródása ugyanezen webshopokban... Szóval az is eshet(ne) még...
Jah és van 5,3 colos, 2 magos THL W6-is, 209-ért... Amivel szinte nem is találkozom a shopokban...
Ez a Lenovo k900 5,5-es, is egy brutál jó hardveres gép, kár, hogy 500-ba kerül...
-
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem tudtam látatlanban választani a ZTE v967s és a Lenovo a830 között, így ma reggel megrendeltem mindkettőt a Minideal-ről SG Post-tal, bár külön-külön. Paypal fizetett, várom a fejleményeket... -
Flexy90
senior tag
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
Az csak egy discount-os visszaszámláló, ami amúgy kamu, mert ha lejár nem lesz drágább.. Amúgy megint ott van a P770-nél..
-
chab7
addikt
válasz
Groovebaby #41779 üzenetére
Na ezt majd meglátjuk mert most vagyok váltásban vodáról tére, és a térkép alapján itt a mátra északi oldalán míg a voda fullos, még itt lakáson belül is van H, addig a tének lehet még kint az utcán sem lesz.
(Ebből kiindulva szerintem pont itt van a voda 900-as 3g, de már próbálni nem fogom tudni, mert most első körben nem csájnafon lesz mert beszippantott a té egy jó ajánlattal.
Majd karácsony felé talán - hacsak be nem jön az xperia sp - egy akkori lenovo ha lesz jó áron, de a 900mhz már nem lesz érdekes számomra.)
(#41816) Groovebaby: Gyanús is volt hogy egy hölgy ennyire műszaki beállítottságú legyen - legalábbis természetes hajszínnel(csak poénnak szántam)
(#41825) Groovebaby:
(#41840) anonym1s:(#41842) banderasz77 :
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
-
válasz
kisskerko #41781 üzenetére
Köszönöm
Na akkor már csak azt kellene kitalálnom, hogy hol lehet fehér ZTE V967S-et kapni, mert MiniDeal-en nem találtam.
Feleségemnek lenne egy fehér ZTEV967S, nekem meg egy fekete Lenovo A830, így legalább nem lenne dilemma, hogy melyik típust válasszam (mindegyikből egyet)
-
Sziasztok!
Minideal-es rendelés esetén külön regisztrálnom kell az oldalukra, vagy elég, ha van PayPal-os accountom és a "checkout with PayPal"-ra kattintva véglegesíteni tudom a rendelést regisztráció nélkül is?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Seraf723
csendes tag
esetleg valaki aki már küldött vissza minideal-hez garanciával telefont, dobna egy pü-t, hogy hogy ment a feladás meg ilyenek? kösz
-
b0bcat
addikt
A ZTE 967-ről azt kell tudni a rengeteg pozitív vonása mellett, hogy - különösen a Minideal által mellékelt szilikon tokkal együtt - egy hatalmas böszme, a külméretei alapján akkora, mint más 5,3-5,5 colos készülékek. Szóval elég "masszív" darab már ránézésre és kézben fogva is.
Ez nem feltétlenül gáz, de aki a Galaxy S4-hez méri az 5 colos telefonokat, az megdöbbenhet a V967 méretei láttán.
-
dinin
tag
Köszönöm!
Másik probléma a cubottal talán az, hogy nem biztos, hogy támogatott eszköz a google playen. w100-nál nincs ilyen probléma?
Ebben a kategóriában mi az ami még felveszi a versenyt ezekkel, és megbízható is? (min 8mpx kamera, quad core, 1gb ram, max 4,5")
5" már kicsit nagy, a 4,5 is csak a quad core miatti kompromisszum.
Szóval a minideal jobb a pandawillnél?
Bocs a sok kérdésért, de jól utána akarok járni mielőtt megrendelem. Már két hete nézelődök -
kmisi99
addikt
Lenovo a660 nál minideal en van olyan, hogy gift silicon case. Lehet olyat, hogy írok nekik emailt, hogy én mondjuk fehér színűt akarok? Akkor olyat is raknak bele vagy csak simán beledobnak egyet ami a kezükbe akad?
-
akos727
senior tag
Minidealen vajon mennyire érzékenyek a külsérelmi nyomokra?
Visszaküldenék egy telefont garanciában és tegnap sajnos került a keretre egy csúnya sérülés, de ez nem befolyásolja a hibát, illetve a kijelző meg a hátlap is hibátlan maradt. -
badabum
tag
minideal friss kuponok:
ZOPO ZP980 145ed
THL W200 12eas
THL W100 44ABED -
BullZeye
veterán
Minideal Special price this week
JIAYU G3S MTK6589T 193.99$(Gift:flim+original silicone case+original Earphone)
Amoi N828 MTK6589 162.99$
JIAYU G4 MTK6589T White 249.99$
HuaWei G520 Quad Core 4.5inch IPS 169.99$
HuaWei G700 Quad Core 5.0inch IPS 278.85$
Lenovo A660 MTK6577 Dual Core 112$
ZTE V967S Quad Core 5.0inch QHD 154.99$
ZTE V956 Quad Core 4.5inch 129.99$
ZOPO ZP980 2G/32G Quad Core 5inch 329.99$ discount code 145ed
THL W200 Quad Core MTK6589T 5.0inch IPS only 185$ discount code 12eas
THL W100 Quad Core MTK6589 4.5inch QHD only 148$ discount code 44ABED
-
GIJoe
addikt
válasz
Nightmare89 #41545 üzenetére
kinek mi, én a minidealt favorizálom
ennyi pénzt nem adtam volna egy newmanért, mikor a ZTE 154 -
tvamos
nagyúr
Tetszik ez a narancs szin Lenovo... De az 512 RAM-ot kib@szasnak vennem en is, az A789 nem jott be.
Visszakerestem Cappa72 bejegyzeseit is, ugy latom, a G4S lesz a nyero, a 2200-as aksival. Mondjuk ez meg mindig USD 160... (A minideal-nel neztem...)
Van jobb valasztasz? Mind keszulekre, mind boltra gondolok most. -
Zsé_zso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy haverom aki beleszerelmesedett a Xiaomi Red Rice-ba. Semmi esetre nem mond le róla azt mondja
A lényeg ha mégis venne 1-et akkor csak a mobilnetet bukná? Tudna telefonálni?, wifi menne?, GPS?
Sajna nem vagyok nagy szaki titeket olvaslak leginkább, hogy képbe legyekVagy mondjatok valamit mivel győzzem meg, h ne csináljon hülyeséget? Már mutattam neki más telókat is minidealről, de szerinte ez az ász
Előre is köszi srácok a segítséget
-
-
badabum
tag
Egy lenovo p780-ast nyüstölök 5 napja (minideal-es )akinek van kérdése privátban felteheti.Az orosz fórumot én is olvastam de szerintem elég szőrszál hasogatás megy ott,a készülék véleményem szerint rendben van.
-
BaginZe
tag
Minideal fanatikusok figyelmébe ajánlva a garanciális ügyintézésem:
Delivered
(53 Days)És akkor mikor ér még vissza?...
(Ettől függetlenül nálam még mindig a legjobb webshop, de azért ez kritikán alulira sikerült)
-
KurtCobain
őstag
válasz
Imperius #41377 üzenetére
1., Mobilnettel nem próbáltam, de wifin a Vowney V5 (4mag) és Lenovo A660 (2mag) nem sok különbség van..
Én mindenképp 4magosat vennék: energiatakarékosság, és eladhatóság miatt.
2., Ha sima postával kéred, akkor nem valószínű, de bármi megtörténhet. Ajánlott: SG és HK post.
Ebay-ről nem vennék telefont. Szvsz szállítási időben a Minideal a legkorrektebb, de ott van az antelife, tmallbox pl. Ők giftként küldik, kis értékmegjelöléssel.
3., Haier-re keress rá, nincs hozzá magyar nyelv, bonyolult ROMolni és 1 simes.
4., W100 nekem 4,5ó képernyőt időt tudott. Igaz a proci órajelén visszavettem. Ha az ajánlott oldalakról veszed, lesz magyar nyelv a W200-ban.
5., Vowney V5-öm van, 4.2.1 van rajta, van rajta magyar.
6., Na ezt majd más.
7., Vegyél egy nagyobb kártyát. De ahogy írták, ne a telóval együtt. W100 pl progiknak 1GB-t ad, adatoknak majdnem 2GB-t. Vowney-nál nimcs belső SD, progiknak van 2,7GB. -
GIJoe
addikt
válasz
outsiders #41264 üzenetére
Egyértelmű Lenovo 780 a shop pedig a minideal.net discount code 14ed
A hibás darabok érdekes hogy az Alin kerültek eladásra, fogadni mertem volna rá...
-
Szotka
tag
Minidealre van valakinek vowney v5 cuponja?
-
Brain75
senior tag
Emberek
Van valakinek tapasztalata Jiayu G3s MTK6589T-s telefonnal ?
Van már rá Custom ROM?
A MiniDeal.net-en árult készülékben van Magyar nyelv ?
Üdv
-
Víz Elek
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ezzel a programmal Mobileuncle MTK Tools miket érdemes beállítani a telefonon.
Nemrég olvastam, hogy kínai telefonoknál elengedhetetlen ez a program.
Elsősorban a wifi erősségen szeretnék állítani, illetőleg azon, hogy hangosabban hallatszódjon a hangom telefonálás közben.Illetőleg még azt szeretném megkérdezni, hogy a tmallboxnál, minidealnál melyek azok a best buy telefonok amik legfeljebb 50k-ba kerülnek.. ?
-
Víz Elek
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ezzel a programmal Mobileuncle MTK Tools miket érdemes beállítani a telefonon.
Nemrég olvastam, hogy kínai telefonoknál elengedhetetlen ez a program.
Elsősorban a wifi erősségen szeretnék állítani, illetőleg azon, hogy hangosabban hallatszódjon a hangom telefonálás közben.Illetőleg még azt szeretném megkérdezni, hogy a tmallboxnál, minidealnál melyek azok a best buy telefonok amik legfeljebb 50k-ba kerülnek.. ?
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Minideal-en a comment-be kell írni azt, hogy magyar nyelvvel és EU-s töltővel szeretném a telefont és aztán rakhatom a kosárba? Gondolom a gift ként feladást már nem kell megemlítenem nekik.
-
kisskerko
tag
válasz
scream #41040 üzenetére
jiayu g3s? vagy a minideales T-s változat
vagy pedig thl w200, csak annak aránylag kicsi az akksija (1800 mAh ) és nem GG -
Seraf723
csendes tag
egy kis Vowney V5 vélemény fél nap nyúzás után az ezelőtti telómmal összehasonlítva (UMI X1)
a minideal-től rendeltem Júli 23.-án és tegnap érkezett meg
(HK Post-al kértem SG-vel kaptam, de mivel HK sebességgel jött ezért nem panaszkodom
)
Külső: gyönyörű, de azt kell mondjam az UMI gyönyörű +1
elegánsabb, vékonyabb, de ez persze csak szubjektív
jól összeszerelnek meg azt a mobilt nevezem, pontosan illeszkedik minden, nem úgy mint az UMI-n ami recseg ropog össze vissza...
Sebesség: hát nyilván nem fogom összehasonlítani a 2magosat a 4el, de amúgy én már a 2magosnál sem éreztem, hogy mégis mibe lehetne gyorsabb, hát most azért látom, hogy enyhén simábban gördülnek azok a menük a V5-ön
ellenben a RAM kicsit érdekes még fel se raktam minden cuccot ami az UMI-n fenn volt és csak kb 350mega szabad memória van mindig, míg az UMI-n 500 volt simán a gyári rommal...
Képernyő: az UMI-nak jóval élesebb színtelítettebb képe van, valóban van egy ilyen kis rózsaszínes/lilás "háttérfénye" a V5-nek, de nem zavaró, és nem is emiatt mondom, hogy az UMI-nak szebb a képe
GPS: egyelőre abszolút nem tudtam életet lehelni bele, epo a-gps minden, európai gps conf, de semmi... mondjuk az UMI-nál is a múltkor random egy túra elején előkaptam a szabad ég alatt és kapta az "ihletet" egyből kb
Kamera: erről nem tudok nyilatkozni én nem látom azokat a "hatalmas" különbségeket, hogy valamelyik nem úgy fokuszál meg kicsit elmosódottabb stb mint egyes sas szeműek (vegyetek normál kamerát
)...
Hang: tisztábban és jobban szól mint az UMI, és ez is hangos épp mint az volt
Net: egyből csatlakozott wifi-hez, és jóval erősebb mint az UMI volt, az talált kb 5-6 wifit itt ez meg kb 8-9et talál, a 3G is ok
a Root és a CWM nem volt para, van hozzá szájbarágós tutorial neten
azt hiszem ennyi lenne röviden tömören
-
A JIAYU fanoktól kérdezném, hogy a G3S ben most milyen kijelző van?
Mert a minideal a címben QHD t ír, de a leírásban már HDt.
-
-
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40808 üzenetére
Hali.
Kossz a beszamolot!
Kozben en is utananeztem mar es linkeltem is a scamadviser oldalat ahol 100% megbizhatonak minositettek, szoval nekem is rendben levonek tunik, de gondok mindenhol elofordulhatnak es az ahhoz valo hozzaallasbol derul ki hogy milyen egy uzlet. Eddig 4 mailt kuldtem nekik, a legelsore valaszoltak, a tobbire nem. Illetve kaptam meg egy mailt toluk de abban sem a keresemmel foglalkoztak, hanem kozoltek hogy holnap postara adjak. Viszont ha ennyi lesz a legnagyobb gondom veluk, akkor en egy elegedett vasarlo leszekNekem nincs favorizalt webshopom. Sokan a minideal-ben biznak csak, es azt ajanlgatjak, de szerintem draga, en csak akkor fogok ott vasarolni, ha ott lesz olcsobb
-
Seraf723
csendes tag
júli 23.-án rendeltem egy vowney-t a minidealről ma már a postán vár
(nem nyitottam ki a postásnak, nem hittem volna h 1hét alatt itt van bakker
)
-
djula
aktív tag
válasz
kmisi99 #40758 üzenetére
Nekem van egy G3S-em, még az 1.2 GHz-es procival nagyon szép és jó is. Minideal-ról rendeltem, magyar nyelvvel, rootolva.
Igaz van egy másik is (páromé), amit viszont épp visszaküldtem gariztatni, mert eldobálja a mobil hálózatot.
Szóval nálam kettőből egy, de ennek ellenére ajánlom, mert hibásat bármiből kifoghatsz, nem bántam meg. -
-
Ájvé
veterán
válasz
_Alabástrom_ #40540 üzenetére
Minidealnél ez a teljes ár, valaki írta hogy tmallbox tesz rá még valamit. Egyébként igen, ha ezt az árat és tulajdonságokat nézzük a tmallboxos a jobb, mivel 6589T a processzor.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Minideal, de csak azért mert nincs Paypal fee, és postaktg.
-
GIJoe
addikt
válasz
minideal SG post + Paypal
-
Ed3r_X_
nagyúr
Olyankor mi a teendő, ha MiniDeal-es rendelés esetén mindenképpen kéri, hogy a Pay-Pal-hoz adjak meg bankkártyaadatokat. De nem adom meg, mert nem onnan veszem le a pénzt. Van a Pay-Pal számlámon. Ki lehet kerülni?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
instantwater #40479 üzenetére
Csábító, a tepsik közt szinte karcsú, paraméterek fincsik, de valahogy nem találtam a specben, hogy a T-és SoC meg az FHD kijelző mellé mekkora akkut párosítanak, mert ez lehet a gyenge pont, figyelembe véve, hogy a tömege viszont nem túl nagy.
update: minidealen megtaláltam, 2.000 mAh. Hmmm-hmmm...
Ezen meg konkrétan besírtam: "All MTK CHIPS Phones GPS signal strong or weak , depands on the support of local GPS signals."
-
Idesüssetek.
Most jött Antelife hírlevél.
Úgy érzem valami nagyon piskóta dolog készül az Öreg földrészen:
Antelife THL W11 Monkey King: 234+20 = $254 EUBÓL!!!!!!! [NINCS VÁM, NINCS TÖBB HÉT VÁRAKOZÁS]
Csábító.
Olcsóbb, mint kínából, gyorsabb, és tuti nem vámoljék el. -
GIJoe
addikt
-
BullZeye
veterán
Minideal megint alkot... múltkor több mint 3 hét volt mire megérkezett a csomag.
Most W8at rendeltem bnőmnek, direkt bepipáltam hogy HK post (még fizetem is érte 2,3forintot!), mert az SG töketlenkedett 2 hétig.
Megrendeltem hétfőn, ma ráírtam, hogy még mindig nincs tracking number 2 nap után miért is? Jajj bocsi sajnáljuk minden bajuk volt. Most nézem, jött email, naná, hogy nem HK hanem SG tracking number.Töketlen banda ez is.
Olyan szívesen megszopatnám őket, van tipp, hogy mivel?
-
Tigyi78
tag
Sziasztok, nem vagyok nagy fórumozó, de mivel vettem egy kínai telefont, úgy gondoltam írok néhány gondolatot erről, hátha kedvet kap valaki a kínai phabletekhez. Sokat olvasgattam ezeket a fórumokat, amik a kínai telefonokkal foglalkoznak, én is sok információhoz jutottam ezeken az oldalakon, igaz erről a telefonról nem sok mindent találtam. Pont ezért írtam le.
Htc one s-t használtam, viszont sokat netezek és játszom, illetve a képeimet is szeretem nézegetni, fél év után arra az elhatározásra jutottam, minél nagyobb kijleződ van, annál nagyobb az öröm. a 4.7- 5 collt céloztam meg, viszont egyszerűen sajnáltam kiadni egy telefonra 100ezer vagy annál több Ft-ot. mikor szembesültem, hogy egy kínai telefon kb azt tudja, mint mondjuk egy htc one x, vagy egy xperia z, csak fele annyiért, elhatároztam, bevállalom (nem a szintetikus tesztek érdekelnek, hanem, hogy lehessen általános dolgokra használni). Iocean X7 volt a kiszemelt, de megakadt a szemem a nagyobbakon. Gondoltam, ha már lúd, legyen kövér. 6coll. Ez igazán tetszett, ennél maradtam. HAIPAI N7889. 240 dollár volt, Minideal-en rendeltem, 57.500 Ft-ot vontak le. 8. napon a kezemben volt a telefon. Vám nem volt. Amikor megkaptam, beletettem egy 32Gb-os Sandisc class10-es memóriakártyát, a telenoros simemet, bekapcsoltam és egyből működött minden. Nem kellett 3 órán keresztül a buzi kérdésekre válaszolni, h mit mivel mikor akarok szinkronizálni és hogy jelentkezzek be 564 db fiókba mielőtt bármit is lehetne a telefonnal kezdeni. Semmi ilyen nem volt. Azonnal megtalálta a telenor hálózatot, és egyből volt adatkapcsolatom is. Két db 2600mA-es akksit küldtek, egy tucat tokot, védőt, fülest, kábelt, eu dugót. Nagyon korrekt volt. Mivel nem értek hozzá, semmit nem mókoltam rajta, valószínű nem is fogok. A telefon rootolva jött, nem látom értelmét bármit is variálni rajta (persze azt sem tudom, mi az a rootolás). 4.2.1 van rajta, természetesen magyar nyelvvel. Néha találkozni angol szavakkal, de azt hiszem, senkinek nem okozna ez problémát.
Aki esetleg nem ismerné a telefont (tuti, h senki nem ismeri): 6coll, hd kijelző, 1GB/16GB, 4x1.2 Gh. A pontos mérete: 164x86.6x10, mert a kínai oldalakon kicsit hazudnak. A súlya valamivel 200g felett van. Pontosan úgy néz ki, mint egy note2, csak kb 20%-kal nagyobb. Az anyaghasználata, ergonómiája szinte ugyanaz.
Elég sok játékot kipróbáltam, amik jelenleg a telefonon vannak: Aces, Angry Birds Rio, Beach Buggy, Crasy Destroyer, CSR Racing, Fighting Tiger, Hill Climb Racing, Hills of Glory, Mini Motor racing, Rail Rush, Real Racing 3, Rivals at War, Stick Tennis, Subway surfer, Temple run 2, Tetris blitz. Mind nagyon szépen fut, egyedül talán a hill climb akad néha, de nem vészes (egyébként vicces, mert ez a legbutábban kinéző grafika). 1 óra játék után sem melegszik a telefon, egyedül a beach buggynál van melegedés, az a szabad memóriát is nagyon leszippantja. Általában 350-400 mb között van, ha a beach buggy fut, lemegy 200mbra kb. De érdekes módon csak ennél. 300mb alatt sosincs, akármit csinálok vele.
Sd kártyán rajta van kb 15gb zene és fénykép, nem vettem észre, hogy ez negatívan érintené a gyorsaságot, vagy bármi mást. A külső hangszóró szép tisztán szól, kicsit talán lehetne hangosabb, de legalább max hangerőn sem torzít. Telefonálás közben is jól hallok/hallanak. A térerő mindig 80-100%-on van. Az adatforgalom általában H, jobb esetben H+, ritkábban E. Csak egy példa, ahol a htc one s-em E-n volt, ott sokszor ez H-n, vagy H+-on van.
Kb két hete használom, eddig nem volt semmi fagyás. Minden éjjel kikapcsolom, mert ugye ébresztésnél a telefon bekapcsol. Igen, annyira röhej, hogy a nagy samsung, sony meg htc társaik ezt nem tudják, mert ugye az androidos telefonok pda-k, azok meg nem tudják ezt a funkciót, valami ilyesmi kamut olvastam mindig erről, amikor megdöbbentem, hogy az xperia minim csak offline-ban ébreszt. Érdekes, Kínában meg tudják ezt csinálni, fele annyiért.
Az akksi szerintem nagyon jól bírja, reggel 8tól kb este 10-11ig lehet szadizni. Az az érdekes, hogy 1%-on még kb fél órát lehet rajta netezni. A htc one s-em 4%nál kikapcsolt.
A kijelző gyönyörű, elég nagy a fényereje, automatán használom, viszonylag jól reagál.
A kamerára 13mp-elt írnak, hát szerintem az jó lesz 8nak is. Természetes fényben nagyon szép képeket csinál, a makrója is frankó. A gyengéje a beltéri fotózás, ott elvérzik. Sötétben nulla. A videókon is meglepődtem, még laptopon is nagyon rendben van, felvétel közben folyamatosan fókuszál, persze pár másodpercet azért várni kell. A zseblámpa funkció közepes. A htc one s nél gyengébb, az xperia ray szintjén van.
A gps-t is próbálgattam, amiket azt hiszem az összefoglalóban olvastam valami epot letöltöttem, azzal néhány perc után talált jelet is. Tehát az is működik.
Nem kell megijedni a méretétől, nekem kis kezem van, simán meg lehet szokni. kb 1 nap alatt olyan szépen hozzám nőtt. A one s-t is két kézzel használtam, hát ezt is. Az 5collos telefonoknál csak kicsivel drágább, viszont az élmény sokkal nagyobb.
Tesztek: Quadrant: 3991
Linpack single: 36.672
Linpack multi: 96.657
Antutu: 12976
Bocsi a hosszú szövegért -
scream
veterán
Sziasztok!
Elég off, de hátha valaki tudna (PM-ben is akár) a segítségemre lenni.
Rendeltem tegnap (07.29.) Minideal-ről egy telefont "HK registered Airmal $0.01" opcióval, ma kaptam mail-t PayPal-ra, hogy feladták SingPost-tal és kaptam tracking számot is, de az a baj, hogy a SingPost oldalán a Tracking-nél beírom a számot és nem ad ki semmit sem.
Mi lehet a probléma?
----
GIJoe
Rendben, köszönöm.
-
Easy.2K12
tag
Szevasztok.
Eldöntöttem veszek egy Jiayu G4-et a Minideal-től.
Halottam olyat hogy a gyorspostával rendelem, megvámolják ez igaz ? Gyorsan szeretném, hogy itt legyen de ha vámra nagyobb így az esély akkor hanyagolom..
Köszi a segítséget. -
Sanyaman
tag
Úgy látom nem volt még gyorsbeszámoló THL W200-ról, csak egy selejtes darabról olvastam. Nekem pénteken jött meg, tegnap mentem el érte. Két akksi (1800-as), fekete telefon, 2 képernyővédő (egy felrakva), egy gyári agybadugós füles, fekete töltőfej (1500 Mah!!), USB kábel és egy áttetsző szürkés műanyag hátlapvédő volt a masszív és nehéz dobozban. A telefon gyárilag angolul érkezett (Minideal), root nem volt. Egy napja nyomkodom, nagyon tetszik. Szerintem nagyon jó a felbontás és a panel is tökéletes. Pixelhibát nem láttam. A GPS pazar. Lakásban fixált, amit szintén nem láttam még. (AGPS-EPO bekapcsolva) Amúgy kint is max 5-6 mp a fix, stabilan tartja. Pontosság olyan 3-6 m között van. Az összeszerelés masszív, a hátlapot nem is bírtam levenni, mert kicsit ráhajlik néhol az oldalára, kellett egy sim kártya segítségnek. A beszélgetés mindkét oldalon jól hallható, netet nem dobálja, wifi is kellően erős. RR3-al játszott a fiam este, minimális laggot láttam de csak a startnál, amikor végigpásztázza az összes autót, játék közben viszont nincs szaggatás. 2 sim kártyával használom (propeller és rózsaszín) mindegyiket frankón tartja, adatkapcsolat is rendben. Wifi sebességet nem mértem, de gyorsan töltötte le a programokat. Akksiról: 45%-kal kaptam, feldobtam rá a szokásos 20-25 progit, plusz a RR3-at és közben nyomkodtam is. De. 10-től ment le olyan 16%-ra du. 3-ra akkor dobtam fel tölteni. Este megint elő lett szedve, nyomogatás, játék kb. 35-40 perc RR3 és némi telefonnal most van 50%-on. Előtte egy THL W100 volt, az visszament gariba a 3,5 jack hibája miatt. Hozzá képest masszívabbnak érzem és persze nagyobbnak is. Az oldalsó bekapcsoló gombot még szokni kell, de eddig nagyon bejön.
Negatívumok: az alsó kapacitív gombok világítása eléggé halovány (de legalább van benne
). Egyszer kifagyott RR3 közben, de nem biztos a telefon hibája, lehet a fiam nyomkodta össze-vissza. Akksikivétel nélkül sikerült sokáig nyomva tartva a kikapcsoló gombot leállítani, majd visszahozni). A gyári fólia kissé ferdén volt feltéve, ezért már aláment a kosz. Illetve feleségem szerint egy féltégla a mérete alapján.
Ha kérdés van, jöhet nyugodtan. Ja, 190 dodó összköltségben volt mindennel együtt.
-
djula
aktív tag
Van egy Minideal-től rendelt Jiayu G3S-em, ami állandóan eldobálja a mobil hálózatot. Piros x jelenik meg a sim jelén, nem lehet telefonálni sem és mindkét slotban ezt csinálja és két különböző simmel is kipróbáltam.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy visszaküldés?
Visszaküldésnél mire kell figyelni, hogyan kell? -
akos727
senior tag
Valaki garanciáztatott már Minidealnél? Imei alapján megy? Hogyan zajlik az egész folyamat?
-
smirdex
tag
Lenovo A800-hoz keresek minideal-s rom-ot, hálás lennék ha valaki megosztaná..
Köszönöm!
-
yamahavale
csendes tag
Melyik helyről érdemesebb rendelni uraim: pandawill, antelife, minideal? thl w200 vagy vowney v5
-
TKey7
csendes tag
Köszönöm!
Tehát akkor nem tudjuk biztosra, hogy ugyanazok-e
A kamera miatt, ha tényleg az, amit írtok, akkor felülírná az eddigi terveimet (Vowney V5), ha ugyan az lenne, mert mindenféleképpen a minideal-től szeretnék majd rendelni..
Bár, lassan én is feliratkozok a "legtovább tökölő kínai-telefon vásárló" címére
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #39673 üzenetére
Szerintem mind a kettőtöknek kicsit igaza van valamiben. De azt azért, ha nem haragszol, nem szokás összevonni a 2 aksit. Talán, ha mind a kettőt be tudod rakni egyszerre. De így ebben a formában azért nem releváns. Ennyi erővel, ha adnak egy telóhot 10 darab 1000mahos aksit attól még szar marad, mert óránként cserélheted. But no offens!
Szerk.:
Mellesleg nekem is bejön a telód, és ha lett volna minidealon, azt rendeltem volna. -
válasz
Crytek #39660 üzenetére
Két egész napja már
Azért ha az időeltolódást és a szombatot is beleszámítjuk, akkor nincsenek annyira csúszásban...Könnyen meglehet, hogy még hétfőn is ezt fogod látni, de nem ezt kívánjuk. Azért egy kis türelmet jó magunkra venni. A sok várakozás után persze megértem, hogy mikor végre lett döntés, akkor szeretnéd mihamarabb a kezedben fogni, de érdemes kicsit várni. A minideal az a bolt, ahol szinte mindig egy nap alatt postáznak (nem is értem, hogy csinálják, néha már aznap küldik a tracking számot), de még az antelife a nagyon reklámozott 24 órájával sem ilyen gyors. Más cégek pedig sajna még lassabbak.
-
badabum
tag
A minidealról rendeltem és a 4px -el küldik. Azt lehet tudni hogy mennyi idő alatt érkezhet meg, ill a postának adják át vagy futárszolgálatnak?
-
GIJoe
addikt
válasz
anonym1s #39633 üzenetére
na most iszonyatos baromságokat beszélsz elmondom miért:
1. amit linkelgetsz oldal http://www.chinapadmall.com/ drága és szar
(most találtál egy oldalt és fárasztod a forumot h nézegessük)
2. a referencia a minideal szinte, ha veszed a fáradtságot és visszalapozol (nehéz vigyázz)
3. a minidealnél 275$ ennél mutass jobbat (80$al) (van kupon minidealre is ha jól tudom)
4. most nehogy beadd már hogy a Star márka pariban van Lenovoban, mert leszúrom magam
5. kínai akku feliratok vicc mind, nekem G3as telom volt 2750 mAh el 2-3 napot bírt most 2250 mAh huaweim van és egy hetet bír, ennyit a minőségi akkufeliratokról (a Lenovonak jobban elhiszem a 4000et)
6. ha tényleg vetted volna a fáradtságot, és nem csak beokoskodsz ide, akkor láthatod láthattad volna h nincs igazad. -
citkar
addikt
Na tegnap óta kezdtem használni a Vowney V5-t. Minidealről rendeltem egy hétfőn, következő hét csütörtökön hozta a postás (igaz én másnap a postán vettem át).
Előzőleg Iocean X7-t használtam, ahhoz tudom hasonlítani.
Külső, összeszerelés: mindkettő jó, az Iocean külseje nekem jobban tetszik, ha mondhatom egyedibb és ami talán fontosabb lehet valakinek, az X7 vékonyabb (bár most nincs mindkettő a kezemben, de a V5 vaskosabbnak tűnik kicsit).
Gyorsaság: mindkettő ugyanazzal a SoC-cal van, így egyelőre különbséget nem vettem észre. Talán gördülékenyebb a V5, bár az X7-re sem mondanám, hogy akadt (lehet csak beképzelem a különbséget). Egyes játékoknál a V5 HD felbontása miatt lehet, hogy előnyösebb az X7 fullHD-hoz képest (én a fullHD-n is eljátszottam).
Kijelző: mindkettő szép, de az X7-é szerintem szebb. Azért a V5-re sem lehet panaszkodni.
GPS: az X7 lassabban talált jelet, de jól tartotta. A V5 (bár még csak egyszer használtam) hamarabb talált jelet, de néha akadt, elhagyta a jelet és pontatlanabb volt.
A micro sim és a micro sd kártya lefogatója a V5-nél kicsit "gagyi" hatású, igaz nem sűrűn használja ezeket az ember, de ha leesik, az szívás.
Akku: az X7 2000-es, a V5 2400 mAh-s elvileg, de még érdemi különbséget nem észleltem. (de mint írtam még csak tegnap óta használom)Összességében jó a V5, de nemtom még melyiket tartsam meg, ha gariból visszaér az X7.
-
kiralyroli
tag
válasz
sasa311 #39588 üzenetére
pontatlan. Sygic-el teszteltem.A-gps is be van kapcsolva. EPO-t is frissítettem. MUT-ot futtattam de kb a fele váltott csak zöldre. Meg azzal a rommal amivel a minidealtól érkezett pl autóban nem talált műholdakat csak utcán. most [ez] van fent ezzel jobb valamivel. Gps test 100 körüli a feet.
-
kiralyroli
tag
válasz
anonym1s #39578 üzenetére
Nem tudok angolul google fordítóval indítottam disputet.
De én nem rendeltem most tőlük semmit. Mégis jött egy email tőlük a dispute indítás után nemsokkal. meg már a rendeléseimnél is megjelent ez a minidealon a refundnál.Items Refunded
Product Name SKU Price Qty Subtotal Discount Amount Row Total
Subtotal $0.00
Adjustment Fee $12.49
Grand Total -$12.49Gondolom akkor ennyit visszatérítenek mivel hibás a gps. vagy nem tudom. Szerinted?
és ez mit jelent szerinted? ezt a minideal írta a disputera?
We notified ? ?? of your request for a $109.85 USD refund. If ? ?? agrees
to this refund, the dispute will be closed once the refund is processed.Köszi a segítséget.
-
anonym1s
őstag
válasz
kiralyroli #39566 üzenetére
Hali.
Ha jol sejtem nem tudsz angolul.
Szoval az eleje egy megerosito email a paypaltol, hogy megnyitottad ezt az "ugyet", elkuldtek a keresedet a visszateritesrol az eladonak, es ha az elado bele egyezik, akkor automatikusan lezarjak az ugyedet amint megtortent a visszaterites, plusz felhivjak a figyelmedet, hogy nem a paypallal kommunikalsz hanem az eladoval csak a paypalon keresztul. Paypal csak akkor avatkozik be, ha nem tudtok megegyezni az eladoval.A minidealtol is egy megerosito mail a rendelesedrol. Koszonik hogy naluk vasaroltal es ha van valami kinod, irj a megadott mail cimre vagy hivd a megadott szamot hotfo-pentek 9-5 kozott helyi ido szerint.
Amugy te magyarul irtal az eladonak a paypalon?
-
kiralyroli
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem hogy ez mit jelent? Az eladó válaszolt? Mert emailben kaptam ezt az emailt de a paypalon nem jelzi még hogy válaszolt volna az eladó.
Hello Roland Király,
Your Significantly Not as Described dispute for the payment you sent to ?
?? on Jun 23, 2013 (Transaction 3AK201391W168693J) is now open.We notified ? ?? of your request for a $109.85 USD refund. If ? ?? agrees
to this refund, the dispute will be closed once the refund is processed.By opening a dispute, you are communicating with the seller, not PayPal,
about this problem transaction. We will email you when your seller posts a
response in the Resolution Center.To learn more about PayPal's dispute resolution process, log in to your
account and click the 'Tutorials' link on the Resolution Center tab.-----------------------------------
Deadline: Aug 15, 2013Rendeltem még Junius 23.án egy Lenovo a660-at de nem volt raktáron így módosítva lett a rendelés és kértem helyette lenovo a800-at + visszatérítettek 9 dollárt. meg is kaptam a telefont csak az a gond hogy a gps nem jó. alig talál műholdat. indítottam egy disputet és beírtam a visszatérítéshez 109.85 dollárt ami az ára volt a telefonnak. lehet nem kellett volna ezt beírnom. nyilván nem is szeretném hogy visszatérítsék.
Meg kaptam egy ilyen emailt a Minidealtól.
Hello, Roland Király
Thank you for your order from MiniDeal.Net. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us at serviceminideal@gmail.com or call us at +86-0755-82585113 Monday - Friday, 8am - 5pm PST.
Your Credit Memo #100000998 for Order #100017625
Billing Information: Payment Method:Hungary
PayPal Express Checkout
Payer Email: kiralyroli@freemail.huShipping Information: Shipping Method:
Free Shipping - SG Post- Registered AirmailItem Sku Qty Subtotal
Subtotal $0.00
Adjustment Fee $12.49
Grand Total -$12.49Lenovo A800
-
-
Zooka
tag
A 240$-os Jiayu G4-re nincs valami kuponkód minideal-en? Látom van egy 230$-os is MT6589T-vel, de kis akkuval
-
megint én
őstag
Ezen a minidealon miért nem lehet értelmes szűrőket berakni? Mint pl kijelző méret 4-5, android 4.1, 4.2. Aksi 2500-tól, az 150-200$ és hasonlók. Vagy csak nekem nagyok az igényeim?
-
chab7
addikt
Kupon nélkül 275 a P780 a minidealnél. Csak így tovább, lesz ennek jó ára még a nyár folyamán (remélem).
-
bkalozka
csendes tag
Sziasztok!
Kezd körvonalazódni bennem, egy ilyen kínai csoda megvásárlása.
A teló ami méretei miatt még a használható kategóriába esik nálam azAmoi N828.Kérdésem az lenne felétek, hogy mik a tapasztalatok a készülékkel?
Ki mit tud/hallott/olvasott róla?
Megbízhatóság? GPS? Akku üzemidő? Fényképek minősége? Kijelző láthatósága/fényereje?A minideal-ről rendelném. Ott tudja valaki, hogy hogyan működik a garancia?
Válaszaitokat várom és előre is köszönöm.
Üdv.
-
bkalozka
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A minideal-en nézegettem telókat, de lövésem nincs hozzájuk nagyjából...(ez lenne az első kína-fonom)
kb 50-60eHUF a max keret és olyan telefont keresek aminek 4,5"-nál nem nagyobb a kijelzője, 4.2-es android fut rajta (vagy frissíthető 4.2-re.) és van benne led-es vaku és minimum 1GB RAM. (3G,GPS alap)
Tudnátok esetleg javasolni nekem megbízható készülékeket (márkákat) akár más beszerzési forrásból?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest