- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #91965 üzenetére
Szia! Hát igen ez nem semmi! Veszek legalább 10db ilyen kopott szart, csak ezért mert az "extrák: Luxus Minőségi anyagok"
Meg elfelejtette ez a paraszt azt is odaírni, hogy azzal az 1-2dbal ami magyarországon van, gyerekek játszanak
És az ára
15 évvel ezelőtt lehetett volna ennyit kérni
Csak ilyenkor hol is van az OLX ellenőrző csapata? Talán nem ártana ha működne az átb*szós hirdetések kidobálása az oldalról.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #90732 üzenetére
Szerintem nem coolpad f1 -et kapott , hanem a fényképek alapján ez egy Coolpad f2 a "kinai 3g meg 4g" fajtából
(todományosabban: td-scdma és tdd-lte mobilnetet tud ami nálunk nemjó) .Egyébként talán mt6592 SoC és mt6290 kommunikációs chippel van szerelve...
Én erre az F2-re lelkesültem be néhány hete (ezernyi kommenttel ezelött) például korábbi Meditatek közlemények meg most őszi gizchina.com -os pletykák alapján úgy gondoltam tudnia kellene a kinán-kívüli világ FDD-LTE rendszerén is kommunikálni,
de késöbb ott és más fórumokon is írják hogy sok a panasz erre a képességtelenségére....(Heteken belül kihoz a (Yulan) Coolpad egy Snapdragon 615-el szerelt F2-es altipust is...
)
A linkeket most nem halászom össze..
-
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #88299 üzenetére
egy olyan telefonról beszélünk ami valszínüleg olyan 100-110 dolcsi környékére fog beállni,
de egy normális támogatásban gondolkodó nagy cég gyártja.nálam amúgy 5"-ra a qHD az alsó határ, ha wVGA lenne nem is linkeltem volna.
igaz a fölső meg a HD, onnan fölfele parasztvakítás.azt meg hogy a kínai marketingesek szeretnek túlozni tudjuk jól
mint pl. "5mm, HIHETETLENÜL VÉKONY"
és aztána apróval: "fém keret"
merthogy maga a telefon majd 1cm-s
megjegyzem nekem még az is vékonynak számít -
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #84764 üzenetére
Ennek lenne az a nevezete hogy "Great God F2" ??
Holnaptól (ha nincs még ott holnap
) a JingDong Mall-on 999 Yüanért !
(jd.com)
OTG-t tudja vajon? és iránytű van-e?
És marad-e (Coolpad F1 után) dualsim? (amivel együtt már egyértelmüen lenyomná
az LTE-s snapi400-as RedMi-Note-LTE-t szerintem...Az mt6290 nem tudja a Glonass-t de FDD-LTE és wcdma az oké...
-
-
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
janaman01 #82677 üzenetére
Mint említettem volt céges laptop, aminek az a jelentése, hogy se programot telepíteni, se programot törölni, se beállításokat változtatni nem tudok. Nincs admin. jogom a gépen...mint említettem volt most Kínában vagyok és csak ez van nálom, nyilván otthoni gépen meg tudom oldani, de akkor már otthon vagyok és nem tudok itt ügyintézni, ha kell valamit. Még egy nehezítő tényező, hogy Kínában nagyon sok weblap blokkolva van...ezek elérhetőek nagy nehezen vpn-el, egy vpn van ez pedig a céges vpn. Viszont nagyok sok weboldalt meg a céges vpn blokkol...szóval itt ebben a helyzetben elég nagy hátrányból indul az ember...otthonról karosszékből minden sokkal könnyebb. És ha valami végere elkezd letöltődni akkor még mindig imátkozni kell, hogy az "hyper gyors" 2-10 kb/s-es internet kapcsolat épp ne szakadjon meg...
-
janakbacsi
őstag
válasz
janaman01 #82602 üzenetére
próbáltam azt is, de az sem működik. nagy nehezen sikerült rootolni, de a recovery nem akar felmenni.
mut elindít - recovery update - utána megkérdezi hogy akarom-e flashelni a recoveryt vagy valami ilyesmi - mondom neki hogy igen - utána nyomok egy reboot to recoveryt és nem történik semmi. -
-
beg
veterán
-
-
-
beg
veterán
-
Blue Eagle
őstag
válasz
janaman01 #80092 üzenetére
Jaj bocs összekevertelek benneteket!
Ha van CWM akkor nincs gond. Lehet telepíteni nem közvetlen system-re írással is, azaz CWM-ből. Az Xposed elkészíti az Install és az Uninstall zip-eket. csak telepíteni kell CWM recoveryből. Mentések, és/vagy flesselhető rom nélkül soha ne álljunk neki mókolni! Ez meg alapszabály! Nem véletlenül hirdeti ezt Cappa is.
(#80079) hun_gery
Hahó! Elhangzott a lehetőség!
-
-
Laza...
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #79845 üzenetére
Nem. A rang semmit nem jelent. Volt hogy egy egynapos frissreges újonc mondott olyat amire csak a szemem kezdett tikkelni mert vitathatatlanul igaza volt és korábban én mondtam hülyeséget. Űberérve volt. Ennyi. Szoval keress meg privatban ha ugy erzed marhaságokat beszélek. Meglátjuk.
-
madrac
senior tag
válasz
janaman01 #79752 üzenetére
Az én tapasztalatomat ne cáfold, mert próbálkoztam egy Cubot One-al és egy trágya volt a gps-e, hiába mondod. A listához még csatlakozott nemrég egy Neken N6 is. Biztos speciális védőernyő alatt van a város ami nem engedi az MTK-s telefonok gps-ét jól működni.. mert hát olyan nincs, hogy az MTK-val gond van, csak véletlenül 3-ból 3-at fogtam ki ami ilyen..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #79769 üzenetére
Gps kepes tartani a poziciot, nem maszkal el magatol randomra ha pl megallsz?
Tomi_Sci: aksi es fogyasztasilag nincs tapasztalat senkinek, nekem jovoheten erkezik v5. A gps miatt dobtam a G4S-t, kamerailag is jobbnak igerkezik. Nyitottam topikot neki, vannak benne tesztlinkek is (google translate kell hozza)
Ha megis G4S mellett dontesz, tervezz be egy BT-s GPS vevot is a keretbe mert kelleni fog...
-
Laza...
addikt
válasz
janaman01 #79721 üzenetére
Én abban hiszek amit ki is próbálok. És elég sokat szoktam
A TCL a beépített akksijával (2AH) többet bír mint a 8 magos csodák többsége, nagyobb akksival. Bármely 8 magos telóra tedd fel a Buggy Blitz-et, 99% eséllyel lagolni fog. Bármely 4 magos röhögve elviszi röccenés, melegedés nélkül. A 8 maggal meg fél óra után elhajítod a telódat, mert rásül a kezedre (ha addig ki nem kapcsol magától) + fél mp-ként megakad
(#79723) Viktor0610
Nem, röhögve viszi
-
svgyula
addikt
válasz
janaman01 #79498 üzenetére
Szia! Több telefonon próbáltam 2 vagy 3 féle verziót. Én nem láttam változást a telefonoknál! DE a táblagépem az ilyen sz@rságtól látványosan merült. Ugyanis ez állandóan fut és figyeli a merülést, feszültséget, hőmérsékletet, stb. Nem tudom ez a processzor időt mennyire tolja meg mert nem kell sokat számolni
de szerintem a legjobb eredmény a 0%.Az androidba amúgy is van egy beépített
Az X6-ban van egy power seve mode ami nagyjából azt csinálja mint a "battery doktor" vagy hasonló alkalmazás.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #79347 üzenetére
Ez azért nem ennyire fekete/fehér. Ha tudod, hogy milyen hardverelemekből épül fel és hogyan működik egy navi, vagy egy videókamera, akkor azt is tudod, hogy kb. hol, mik a korlátok. A navi esetében egy teló számítási kapacitása és kijelzője messze többet tud, mint egy célhardveré. A necces pont a jelvevő, mert ebből egy profi nagyon megdobná a költségeket és talán nagyobb helyet is igényelne. Erre viszont szerencsére van alternatíva. A videózásnál is hasonló a szitu. Vannak olyan elemek, amiknek a méretét nem lehet úgy összezsugorítani, hogy beférjen egy telóba. Meg az optika szintén nem olcsó dolog. Napközben lehet jó képeket készíteni viszonylag gyengébb vassal is. A problémák kevés fénynél kezdődnek. De amiről itt szó volt, az a képfeldolgozás sebessége, ami főképp számítási kapacitás kérdése. Ebben azért még egy célhardverhez képest sem állnak rosszul ezek a telók.
-
törölt tag
válasz
janaman01 #79228 üzenetére
Bocs, de abból, hogy 32GB -os, nem lehet következtetni a névleges R/W értékre. Mielőtt azt írod, hogy C10, jelzem, hogy az is kevés, mivel az csak annyit jelent, hogy képes 10MB/s írási sebességre. Mi a konkrét típusa?
kcsa:
Én az external -ról beszélek. Az hogy lehetne EMMC? Először is SD, tehát nem lehet MMC. Másodszor a "E" azt jelenti, hogy embedded, ami meg főleg nem lehet. -
kcsa
veterán
válasz
janaman01 #78940 üzenetére
Az interponált nem tudom mit jelent. Interpolált már más
Itt egy emészthető leírás.
-
beg
veterán
válasz
janaman01 #78715 üzenetére
Furcsa. P780-on 1-2-3 klikk szépen megy. Most nálam így van: 1: zseblámpa, 2: kamera, 3: beállítások. Zárképernyőnél is működik. Ezzel az appal. (Nem tyúklábas, alapból angol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest