- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
nyisziati #116885 üzenetére
Na és ki mondja meg mi az általános?
Mert kitudja melyik réteg mekkora.Lehet az a nagyobb réteg akinek bőven elég az 1 Gb ram is.
És akkor már az lesz az általános
Nekem pld bőven elég a Xiaomi Hongmi 1GB ramja.
Igaz én nem játszom és face alkalmazásom sincs fenn,inkább böngészőből facezok. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
nyisziati #116810 üzenetére
Igen. A LeTV név addig jó volt, míg csak TV szolgáltatást nyújtottak és TV-ket árultak. De már vannak telefonok is, meg az Aston Martinnal okos rendszer autókba, így az Ecosystem után a LeEco nevet kapta.
Egyébként még annyit, hogy lefordítottuk a ROM-ot Keeperv85 fórumtárssal ( a nagyobb kredit neki jár
), így a következő custom EUI verziók már teljesen magyar nyelvűek lesznek.
-
gyűrű
addikt
válasz
nyisziati #116600 üzenetére
Mi például lehetnénk az elephone subbradja. Mobilaréna logót nyomtatnak itt az oem gyártónál rá , belövik az androidot is ahogy kéred, csak minimum 1000 db-ot rendelj
Aztán hirtelen feltűnik a piacon a Mobilaréna p9000 150 dollárért.. -
Zeki
nagyúr
válasz
nyisziati #113915 üzenetére
Asszonyé korlátos net. De!
Ahol melózik, ott a 3G hiába van, mintha nem is lenne. 4G-n ellenben könnyedén is jó minőségben tud VOIP hívni.
Én elhiszem hogy másnak a 4G a leszarom kategória, de ugye ahány ember annyi féle, meg annyi helyen lakik/melózik. Így mások az igények. -
Outlander
addikt
válasz
nyisziati #112835 üzenetére
Ennyi erővel, mindenki használjon galaxy minit..
Én elvárom, h ne laggoljon és ha kell akkor "mini laptop" legyen.... nem egyszer volt olyan h rögtönözni kellett és akkor bizony jó volt h nem egy alap "telefon" volt nálam.
Szóval igenis, tudjon 1-2 dolgot és ne kelljen órákat várni h elindítson egy böngészőt vagy éppen 'qrvnyázni hogy 5 perc még mindig nincs gps jel, de hogy még a navigációs program sem indult el.
Stb stb... lehet sznobnak nevezni, de hát ez van...
-
válasz
nyisziati #112835 üzenetére
Szerintem csak szimplán nem visszafelé szeretnénk lépni. Csak azért, hogy lilapuppos telefont akarjak, nem veszek gyengébbet. Úgy néz ki, csak a GPS-ben van előrelépés. Arra meg megoldásként a BT GPS megfelelő.
Természetesen 30k-s telefontól nem várom el ugyanazt, mint a g4s-től.
4,7"-ban jelenleg csak az várható, amit topikgazdánk javasolt (meizu mini X20-szal), vagy marad a jy s4, ha el nem tolják a fotózási képességeit. -
-
Upo
addikt
válasz
nyisziati #112697 üzenetére
"Potentially unwanted content found"
Na ez annyit jelent kb., hogy volt már olyan eset, amikor erről a helyről már töltöttek le olyan fájlt, amiben kártevő gyanús anyag volt. Magyarul lehet hogy volt olyan ember a világon, aki valami cracket feltöltött a zippyshare-re. Micsoda meglepetés...
Nézd meg jól, nem a fájllal volt gondja. Evvel az erővel ne tölts le semmit sehonnan, mert bárhova tehetnek fel pl. egy rootoló scriptet, ami a nod szerint általában kártevő...
Tényleg kb. a 2.5 volt az utolsó használható verzió, azóta a felgyűlt reputációból élnek. Folyamatosan dobálgatja az ilyen baromságokat, letöltési oldalak, tömörített exe fájlok, - pl. UPX-el tömörített teljesen legális normálisan működő üzleti szoftverre képes ugrani, és annak ellenére is, hogy a fejlesztő többször jelezte feléjük, és többször is elfogadták pozitív kivételként, dehát ugye gyanús, mert ismerek olyan embert, akinek a szomszédja már látott olyan embert aki találkozott azzal, akinek az ismerőse hallott róla, hogy valami kártékony kódot tartalmazó programot képesek voltak betömöríteni UPX-el, jaj micsoda fertő... - és még sorolhatnánk a mérhetelen fals pozitívot a rosszul paraméterezett beállítások miatt.
Érdekelnek a buherálások, döglött-téglázott telókkal, tabokkal, pendrive-okkal szívesen foglalkozom, és ismerősi körből mindig kerül valami hozzám. Ezek helyreállításához szükség van egy csomó manufacturer tool-ra. Ezek aztán rendkívül gyanús dolgokat csinálnak, fájlokba írogatnak, eszközökbe írogatnak, képesek akár saját magukba is beleírni, megváltoztatják a futtatható állományokat. Ezek nem titkos állományok, széles körben ismertek, gondolom kapnak folyamatosan belőlük fals pozitív beküldéseket, de mindhiába.
Ez úgy kapcsolódik az ügyhöz, hogy az Intel alaplapomhoz járt 1 év eset előfizetés, és mikor megvettem pár éve akkor be is élesítettem. Egy katasztrófa volt, egyszerűen nem lehet dolgozni mellette, full ki kellett kapcsolni munka közben, képes volt flashelés közben blokkolni a programot mert megváltozott a programfájlMondom, ismert program!
Másra nem jó, maximum fészbúkos libáknak, bár az ezt nézd meg rootkitet azért el nem kapja...
Ha valaki komolyabban használja a gépet, akkor csak azt éri el, hogy az ilyenek miatt ki lesz kapcsolva lassan mindenféle védelem, az meg még károsabb, mert fals biztonságérzetet ad.
Mindegy, ne menj fel a zippyshare-re, veszélyes hely! A konyhában se nyisd ki a fiókot, kések vannak benne!!! Veszélyes! -
Outlander
addikt
válasz
nyisziati #112699 üzenetére
Miért kéne nekem fejleszteni?
De egyébként, vírusírtó topik.
Sok jó vírusírtó van, a nod32 valamikor a 2.50-es verziónál volt utoljára használható.Ha szerinted a zippyshare gyanús oldal... akkor a péhát se látogasd, itt legalább 3x annyi a gyanús dolog.
De ez itt off...
Sem az oldal, sem a zip fájl, nem vírusos, a nod32 hibája, h "mindent" annak gondol, de közben a valódi vírusokat/spywareket meg simán beengedi...ui: mondjuk ki mit szeret... kár is volt belefolyni, a lényeg h itt a noddal van hiba, vedd lentebb, tedd be kivételbe, kapcsold ki addig stb stb stb.
-
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nyisziati #107747 üzenetére
Szerintem az alábbi animgif magentább fázisa (a 2014október18-as) a trékom 2014-októberi
állapot szerinti B20-lefedettségetláttattja meg az éles-szemü olvasóval. Telenyomor-osat azt nem találtam de az is szór (már azóta kooperációban)
B20-on
Merészen ki merem jelenteni hogy a hazai Telekomnál a 2014. október 18-i bekapcsolás utáni 4G LTE "Lefedettségi
terület" növekedés szinte kizárólag a 800 MHz B20, (Band20) frekivel való lefedettséget jelöli meg.Az azt megelőző napon ábrázolt terület naggyából exactul az 1800 MHZ (B3 Band3) frekivel fedett országrész.
Mindenesetre van itthon LTE fedettség B20 nélüli telóval is csak nem akkora...
Nagyítsa ki aki tudja, vagy akarja..
-
Pítőr
aktív tag
válasz
nyisziati #107747 üzenetére
Nem hiszem, hogy érdekükben áll! Szerintem (bár nem néztem utána), ők csak olyan telefonokat árusítanak, amik tudják mind a 3 frekit. Innentől kezdve, a szolgáltatók a független kínai dual simes emberkéket nagy ívben... Én is így tennék, vedd meg a mi listánkból, akkor tuti nem fázol rá!
Egyébként egyszerű a képlet, ha valaki 4g-s telót keres -> vissza kérdés: megyeszékhelyen/Budapesten laksz, és nem bánod, hogy a lakhelyedtől 10km-re már nem tudod használni a 4g-t, ha a válsz igen, akkor vegye a 800MHz nélküli telót, ha a válsz nem, akkor vegyen 800MHz-es telót!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyisziati #106561 üzenetére
Bevallom töredelemssen, hogy ezekkel márkákkal sosem foglalkoztam annyira mnt kéne, így elég felületes a tudásom velük kapcsolatban.Nem is használtam ilyeneket. Ha lesz kis időm utána nézek mit tudok előtúrni róluk és belenézek a topikokba. Aztán meglátjuk mit lehet róluk írni. Amit fentebb megfogalmaztam elég felületes.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #106533 üzenetére
Lenovo A536 32 500 Ft
-
RVR400
veterán
válasz
nyisziati #106281 üzenetére
Alapvetően a DG300 nem IPS kijelzős, hanem egy sima gagyi TFT van benne. A GPS végülis működik benne, de nem 100-as, szóval esetenként percekbe telik, míg észhez tér, és pozícionál. Az egész rendszere olyan lassú, hogy MTK6572-es procival ilyet még nem láttam. Annyi, hogy nem röccen be, hanem alapvetően mindig mindenhol lassú.
A kamerája "ál-autófókuszos", ahogy itt írta fentebb valaki, és gyakorlatilag talán 2-3 MP körül van, és nem is jó.
Ami miatt viszont nem egy kategória a két teló, hogy az egyik 4" a másik meg 5". -
Zeki
nagyúr
válasz
nyisziati #106119 üzenetére
Banyek... neked úgy ment, nekem meg másképp.
2G-n is ment a voip, csak nagyobb volt a késés. 3G-n nem volt akkora késés. 4G-n meg nincs. Mindez mobilevoip programmal droidon.
Aztán az asszony melóhelyén kizárólag csak a callback ment a mobilevoippal, mert rohadtulterheltek voltak a cellák. Most kapott egy ájfónt, megy 4G-n, olyan szépen telefonáltunk, hogy azt hittem sima mobilról hív. 2x is rákérdeztem, hogy biztos hogy a mobilevoippal hívsz? És tényleg nem a callback?
Szóval egyrészt készülékfüggő (mennyire optimalizáltan megy a mobilevoip), másrészt hálózatfüggő. -
Ájvé
veterán
válasz
nyisziati #106119 üzenetére
Thl szerintem olcsó lé, nekem sem volt bajom a Thl W100-al, jól működött, gyors is volt, de 1 év után elromlott a digitalizer egy csíkban és nagyon rossz volt használni úgy. Szóval én úgy látom erősen kompromisszumosak a készülékei, persze ha valaki ezzel együtt tud élni akkor használja, de számomra úgy sem lesz az ajánlott kategória. Hozzá teszem, ismerős vett rá egy hónapra Lenovo A820-at ami azonos árban futott vele akkoriban és ma is tökéletesen működik neki. Azért nem azt vettem, mert nem volt rajta led villanó amit hasznosnak tartok mint lámpát használni, de hiba volt.
-
KTU
addikt
válasz
nyisziati #106117 üzenetére
Ha lehet, kizárólag VoIP-ot használok a kimenőhívásaimhoz,
ill. van 4 "vonalas" elérhetőségem is ua. a telfonon,
ja és hogy normális minőség legyen uLaw, aLaw (G.711 64 kbps) codek van állítva, ami 2G-n biztos nem megy.Ha csak "bohóckodásra" kell a VoIP (Skype/Viber) akkor jó a 2G.
De teljesen kiváltani a GSM hívásokatSőt, inkább a készüléktől függött, semmint a hsznált hálózattó!
akkor gratula ha magadnak mindenhol biztosítod a mobilnet elérhetőséget,
mert erre a szolgáltatok se képesek. olvasd el bármelyik ászf.-et. -
beg
veterán
válasz
nyisziati #104426 üzenetére
Nemrég volt errefelé egy hittéritő, saját bevallása szerint kőkemény 3-4 usd-s kuponokat kap megtérített kuncsaftonként (de van egy limit, hogy vásárlásonként mennyit használat fel ezekből max.). Én azért még levegőt se tartanék vissza főképp úgy, hogy majdnem mindig találni 5 dolláros kuponokat az aktuális vásárláshoz.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
nyisziati #103833 üzenetére
Lehet, hogy nem véletlen, hogy például a nagyáruházak újságjaiban olyan tulajdonságokat domborítanak ki a telefonok hirdetéseiben, mint kijelzőméret (de mekkora felbontás mellett?!), belső memória mérete (a RAM-ról szemérmesen hallgatnak), meg a teljesen alap fícsöröket, mint bluetooth és wifi?
A laikus meg nyilván a legnagyobb betűmérettel szedett árat nézi elsősorban...
-
tutis
őstag
válasz
nyisziati #103670 üzenetére
THL-ekben nem bízok, volt már két fajta is nekem, de nem nyújtotta a minősígi szintet. Mondjuk nem rossz maga a márka, de picit alul van az elvárásomnak. Maga az ajánlott modell meg a készülékháza miatt nem megfelelő nekem..
Cubot X9-el szemezgetek még, most olvasok utána teszteknek, eddig bíztató. Persze vannak hiányosságai (beépített akksi, második sim vagy microsd), de ezekkel még tudnék együtt élni. -
KTU
addikt
válasz
nyisziati #103670 üzenetére
Vagy itthonról, normális boltból, normális garival 40900Ft áfával
És ha nem tetszik visszaküldheted
Ez nem nekedTHL T6Pro
-
törölt tag
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Hááát.... Néha megesik az ilyesmi. Egyszer egy cégalapító party -n azt találtam válaszolni a cimborám túlzó elképzelésére, hogy ha karácsonyig elérjük az X megrendelést, akkor a Hősök terén fogok pörögni a hátamon. Szerencsére nem tettem hozzá, hogy meztelenül. De sétáltam én már a Váci utcában fürdőnaciban, papucsban és törölközővel. Németül kellett kérdezgetnem az embereket, hogy merre van a strand. Egyébként ez csak helyszín kérdése. Barátnőm egy tengerparti városban él. Ott nem okoz meglepetést, ha vki papucsban, törcsivel közlekedik.
-
Magnat
veterán
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Főiskolás koromban volt olyan óra, ami péntek reggel 8kor kezdődött (csütörtök volt bulinap) és az egyik kollégiumi épület 6. emeletén berendezett gépteremben volt (számítógépes grafika talán). El lehet képzelni, hogy azok a tankörtársaim akik ugyanannak az épületnek az ötödik emeletén laktak, milyen fejjel és milyen ruhában jöttek be órára - mégha nem is egy szál törölközőben
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyisziati #102910 üzenetére
Ha már a méretet megmutattad neki és azután is rád van szüksége akkor már a nehezén túl vagy!!!
Na de viccet félre téve, cubot volt nálam, árához képest jó kis teló.Talán az akksi lehet a gyenge pontja és az 1 giga ram ezekkel a felhasználási szokásokkal. Viszont ebben az árkategóriában...
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
nyisziati #100041 üzenetére
Állandó problem ez a webshopoknál, jön valami új, copy-paste módszerrel betolják a speckókat és vagy jól sikerül vagy nem.
Alap hogy ha találsz valamit ami tetszik akkor több forrásból lecsekkolod valós-e.(#100040) imis
Ezek szerintem annyira újak hogy még mostanság érkeznek az első darabok az országba... -
aytukabozs
addikt
válasz
nyisziati #100024 üzenetére
Egyrészt a coolpad nagy márka (jiayuhoz, thl-hez képest pl.)
Másrészt az etotalk dualaktiv listájának alsó 2-3 taga (direkt?) fals, azok nem dualactive-ok.Szerk.
Fene a szószátyár fogalmazáskényszeremet már, megint megelőztek(#100027) WOT-H-A-C
Úgyérti a felette hozzászóló által idecitáltak közül egyik sem...
-
törölt tag
válasz
nyisziati #98660 üzenetére
Szerintem félreértettél. A srác a "hozzá nem értő", akinek telót keresek és az nem hiányzik, hogy "miért nem megy", "miért mekeg", "miért késik a hang", stb. Tegnap a Telenor felszabadította az LTE -t szinte az összes csomagjában. Hidd el, hogy érdemes azt használni. Sokkal stabilabb, mint a 3g.
-
cs.zs.
veterán
válasz
nyisziati #97954 üzenetére
Én múlt hét szerdán vettem egy Tescogazdaságos Op3nDott telefont, (mert én az MTK6582-t szeretem) , a lényeg hogy a marketből úgy spontán ráhúztam a Nokia HERE alkalmazását, és működik. Offline. Magyarul. Ingyen. Ma is hazahozott. Igaz hogy én már tudom az utat, de mint kiderült, Ő is.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97049 üzenetére
Az okés, csak a valutaváltókban mindig van egy kezelési költség, ami vagy százalék v. fix összeg.
Továbbá, hogyan veszel telefont? Kimész a váltóba átváltod a kivett pénzed, hogy aztán visszatedd a valutát a számládra, és mivel valutát küldesz, ezért még drágább is, Hát nem.
Csak simán beírod a kártyaszámod és levonják, tehát OTP, utolsó oszlop deviza eladás...
Lehet kellene amúgy egy direkt ilyen OTP linket az összefoglalóba írni, mert majd minden hónapban van olyan aki, kereskedelmi banknak gondolja magát és ő olcsóbban kapja direkt az MNBtől... -
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97014 üzenetére
60 E Ft, az az 55, $ eladási árat kell nézni nem középárfolyamot...
Amúgy árulni lehet bármennyiért egy telefont, max nem veszik meg.
Az áron kívül az is aggaszt még picit, hogy azt írták optikai képstabi van benne
most meg egy reviewben azt olvastam, hogy csak a 32 GB verzióban van képstabi.
Ami nem tetszik még, hogy nem bővíthető microSDvel, nem is értem egyébként miért.
A kamerára visszatérve, gyengébbnek látom és mondják is mint a régebbi telefonom (Honor2)
Továbbá a 4K videó fícsör is tetszett addig míg meg nem láttam h tudja ja, csak 15 fpsel,
most sehol nem látom hogy tudja e a fullHDt 30 fps-el egyáltalán.
Én is kezdem osztani a fent említett véleményt, miszerint hiába SONY senzor, ha az Omnivision jobb
képet produkál... Sőt, szerintem például az UMI képes B grade hibás senzorokat pakolni, low cost termékeibe. -
válasz
nyisziati #96402 üzenetére
Igazából lehetett volna reális esélye is, a zte pl. rendszeresen ad ki több, ugyanolyan kinézetű telefont több piacra, más hardverrel; Legjobb péda talán a V970. Na ebből volt GrandX-IN (intel), V970 (dual sim MT6577 1GB RAM), V970M (MT6577, 512MB RAM), és a GrandX (Tegra2)....
-
Sanyesz.
őstag
válasz
nyisziati #95732 üzenetére
A saját telefonomat én is onnan rendeltem novemberben és valóban pár nap alatt itt volt (2 nap, mire postázzák és további 2 nap, mire ideér). De most nem a Comebuy-ról, hanem a Banggood-ról van szó. Mondjuk onnan még semmit nem rendeltem, ez lenne az első - lehet, hogy egyben az utolsó is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nyisziati #95643 üzenetére
Utobbiba latom mar segitenek.
Az esetedben ugy nez ki antennahiba neheziti tovabb az amugy sem kivalo pozicionalast... kezdodhet az alufóliázás, a dróttekergetés meg a ráolvasás, hatha jobb lesz. Csak ne felejtkezz el arrol hogy a GPS frekvenciajara meretezz mert semmit nem fog erni. Keveseknek sikerült, most te is kipróbálhatod magad!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nyisziati #95639 üzenetére
Ha tudod mi a baja akkor meg miert nem javitod meg..
Többiek: nyugodtan szivassa mindenki magat azzal amivel akarja de masnak ne hazudjon (rengetegszer szo van rola hogy jo a gps aztan kiderul hogy "többnyire" meg vannak "apro problémák" vele meg lenyegeben "nem is arra valo, sokat var tole az user")...
Van par keszülék ami a "leginkabb normalisan mukodik" kategóriába sorolható, de leginkabb majd talan az uj chip lesz normalis. Tovabbiakban nem kivanok vitazni errol, privatban mindenki bebizonyithatja hogy nincs itt semmi baj kérem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nyisziati #95629 üzenetére
Ha kell a jo GPS akkor felejtsd el a regi MTK-t, ne szivasd magad a probalkozassal... en abban sem bizok amire masok azt mondjak hogy jo. Sokszor bebizonyosodott mar hogy jó - de mégsem ugy ahogy kene mert valami aprosag mindig van...
Az új MTK szeria eddig jonak tunik (MT67xx), de kevés eddig róla a tapasztalat. Vagy egyszerűen Snapdragon es nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Android játékok topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest