Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nyisziati veterán válasz  RVR400

üzenetére RVR400

üzenetéreAjándék persze, egy rétegnek. De nem általánosan. Azért az egy giga RAM már tavaly is szűkös volt. Az enyémben 1,5 giga van, 26 telepített app-pal, és ez is kevés. Elég egy megnyitott böngésző + fácsé és máris érződik. Márpedig ezt bármely barátnő kihasználja szerintem. 
 Játékra se sok egyébként.
 B20 nélkül pedig vidéken is meg kell nézni, hova rendelik.Tehát: jó telefon ez ennyiért, de erős korlátokkal. Egyéni szokásoktól, helyzettől függ, hogy kinek éri meg. 
- 

csubuka addikt válasz  RVR400

üzenetére RVR400

üzenetére+1 Nekem ez igy nagyon koser. Igenyes kivitelnek nez ki ranezesre, kicsit lopott dizajn, de szep, nem alja gyartotol (Alcatel-TCL nekem egesz normalis - ebben a kategoriaban javaresz Dugi-felek vannak). a 6580 se zavarna benne. A lenyeg, hogy ne szutyok kamera legyen, jo anyagok, 5" HD. A 2100-as kamerat leszamitva magamnak ilyesmi telot szeretnek. nem kell remegni ha valami baja lesz, szoval okes.  Foleg hogy a 3G-vel nekem teljes a mobilnetes elmenyem, de persze szerencsem van a lakhelyemmel nagyjabol. Foleg hogy a 3G-vel nekem teljes a mobilnetes elmenyem, de persze szerencsem van a lakhelyemmel nagyjabol.Az EU express az okosba behozatalt takar vagy csak gyorsitott erkezest? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Foleg hogy a 3G-vel nekem teljes a mobilnetes elmenyem, de persze szerencsem van a lakhelyemmel nagyjabol.
 Foleg hogy a 3G-vel nekem teljes a mobilnetes elmenyem, de persze szerencsem van a lakhelyemmel nagyjabol.