Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ezen nincs mit bizonyítani. Nem arról van szó, hogy melyik telóban milyen a GPS, hanem a kijelentésed szakmaiasságáról, hitelességéről. Azt elfogadom, hogy szerelési, tervezési hiba miatt egy típusban rossz. Azt is, hogy hibás egy bizonyos típusú GPS modul, vagy akár egy SOC. De Te a teljes MTK palettára általánosítottál. Tegyük fel, hogy ez is igaz! De Te ezt honnan tudod? Egyetlen eset van, amiben ez a kijelentésed nem nettó hülyeség. Ha rendelkezel az összes MTK -s teló teszteredményeivel. Amikor leírtad a véleményedet, akkor volt olyan pillanatod, amiben azt gondoltad, hogy bárki el fogja hinni, hogy Te ezzel rendelkezel?
-
citkar
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát nem tudom, de a 6592-es telefonom GPS használata minden csak nem szívatás. Bekapcsolom, megtalálja a holdakat és navigál, városban szűk utcákon is rendben, internetforgalom nélkül.
Biztosan van pontosabb, de átlag felhasználóként számomra szükségtelen, egy forinttal sem adnék ki többet ennél pontosabbért. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
"szoftveresnek tűnik a probléma"
.
Kiemeltem, hogy egyértelmű legyen: nem TUDOM biztosan, csak sejtem.
Az meg téged minősít, hogy egy segítségkérést ennyivel elintézel, hogy "javítsd meg", mintha mindenki szoftvermérnök lenne. Pláne, hogy akkor nem kérnék segítséget.
.
De ahogy látom, itt a többség minőségfetisiszta, úgyhogy valódi segítséget innen nemigazán kaphatok. Na pá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest