Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Hááát.... Néha megesik az ilyesmi. Egyszer egy cégalapító party -n azt találtam válaszolni a cimborám túlzó elképzelésére, hogy ha karácsonyig elérjük az X megrendelést, akkor a Hősök terén fogok pörögni a hátamon. Szerencsére nem tettem hozzá, hogy meztelenül. De sétáltam én már a Váci utcában fürdőnaciban, papucsban és törölközővel. Németül kellett kérdezgetnem az embereket, hogy merre van a strand. Egyébként ez csak helyszín kérdése. Barátnőm egy tengerparti városban él. Ott nem okoz meglepetést, ha vki papucsban, törcsivel közlekedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest