- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
1) Nekem a NOD teljesen megfelel, ha neked nem, akkor nem.
2) A saját fejlesztést a nagy arc levezetésére írtam. Mire írsz egyet, talán a méret is kisebb lesz.
3) A zippyshare nem NEKEM gyanús oldal, de úgy látom, a szövegértelmezést (is) fejlesztened kéne. A NOD nem engedi a gyanús cuccokat, legalábbis nálam.
4) A PH-n mi a gyanús, mesélj már?
5) A vírusirtó topikhoz is volt már szerencsém. Kb. három éve feltettem egy tűzfalat az összefoglalóból ajánlva, és megdöbbenve vettem észre, hogy kéretlen searchbart is telepíteni akar. Amikor pedig emiatt szóltam nekik, akkor még engem toltak le, hogy miért nem jó az nekem (!).
6) @viralmind ráhibázott, valóban a "regular download"-ra nyomtam, általában ez a megszokott letöltési metódusom. Úgy látszik erre rájöttek a tárhelyszolgáltatók is és felcserélték a gombokat. Merthogy régebben a színes gombok voltak "gyanús oldalak"-ra vezetők és a szürke/feketék a jók.Egyébként meg a zippyshare megnyitásával együtt a háttérben megnyílt egy online pénzkereső (iforex) oldal is.
Ennyit arról, mennyire megbízható általánosságban.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander
üzenetére
Nalam nem jelzett, csupan normalis beallitas kerdese.
Illetve az sem mind1 mire kattintgatunk ugye, a sarga valoban a letolteshez vezeto download gombra nem ugrik, a kamu fekete download gombra pedig igen , mivel az valami szar fake oldalra vinne ami tartalmaz/hat/ kartekony kodokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest