- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A P6000 azért fura, mert nálam volt egy, és teljesen értelmes képet lőtt. Egy helyen a neten is láttam tesztképeket, amik hasonlóan jók voltak. Meg vagy 4 helyen totál szarokat.
Viszont az említettektől csak a totál szartól is sokkal szarabbat láttam, mintha 2 vagy max 3 MP lett volna felinterpolálva. Ezért nem értem, hogy miért kell elárasztani most, mikor már mindenki megszokta a megapixelharcot, a piacot ezekkel az 5 MP-es förmedvényekkel. Persze jogos, hogy mobilkijelzőre elmegy, de csak amíg nem akar belenagyítani az ember fia. -
RVR400
veterán
-
robi1979
aktív tag
Te mit vettél? Tudnátok pár típust ajánlani a Jiayu S3 után ami - legfőképpen megbízható készülék, ha lehet A vonal beli - tudja a B20-at azaz a 800mHz-t és lehetőleg nagy az akkuja? Ami érdekesség, hogy most haza jöttem Gyulára Budapestről, édsapám Redmi2-jével 2/16gb-s Mobilevoipozok, pedig az nem tudja a 800mHz-s frekit azaz a B20-at. Kb. 2órát beszéltem eddig mobilnettel, a redmi hol H-t hol H+-t, hol 3G-t ír ki, a menüjében pedig UMTS van használt hálózatnak. 2 órányi beszélgetés közben kb 2x vagy 3x szállt el a "vonal", egyébként a hang OK volt, nem késett stb. Lehet hogy ide vidékre a MobileVOIP-hoz nem is kell B20?
-
Evita85
tag
Szép és jó,de nekem a sim megjött nagy nehezen kb 2 hét alatt, regisztráltam de a levél az azonositó koddal azóta se jött.Postást ismerjük pedig ez a 3giga jó lenne.... Van egy kis másod telóm Annak se jött meg a sim regisztráló levél.
(Mondjuk aki miatt vettem a vodás kártyát,az korlátlanul beszél.... én meg wifin hivom skypém... ) Nem szert a voda na...Kölcsönös...
-
EG0
aktív tag
"Umi Iron .. van 800 Mhz LTE"
Erről én nem találtam egyértelmű információt, több helyen azt írják, hogy nincs.
Mint ahogy állítólag Umi Emax-ban sincs.
Adnál egy megbízható forrást?Egyébként akkor most melyik 5,5"-es, dual SIM-es telefonok tudják biztosan a 800 MHz LTE-t, amit már valaki tesztelt is?
-
EG0
aktív tag
Így van, az EU raktárkészletről is hazudnak. Rendeltem egy akciós UMI Hammert eFox-ról, erre írják, hogy ja, mégsincs, de fizessem ki a különbözetet egy K3 Note-ra (ami ja, mégsincs), vagy UMI Emax-ra,
Írtam nekik, hogy legalább az akciós és normál ár különbözetét adják meg kedvezményként a drágább telefonra is, mégiscsak ők hibáztak. Erre azt válaszolták, hogy nem értik, mit akarok, inkább kérjek refundot és rendeljek, amit akarok... -
kislaszlo83
tag
Szia. Köszi a választ.
Ezt írja az mtktools:
Hardware : MT6589
Model : S4
Build number : S4 20130604-182644
Build date UTC : 20130604-102644
Android v : 4.2.1
Baseband v: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.P1, 2013/04/10 00:41
Kernel v : 3.4.5 (user@linux-user) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Tue Jun 4 18:24:44 CST 2013
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 1-nt35596_fhd_dsi_vdo_trulyEbből mit kéne kihámoznom?
Bocsi, hülye vagyok hozzá, hogy értsem is. Nem tudnád emberi nyelvre fordítani?
viszont amit nem értek, hogy ez mi:
Free space: system- 56M; data- 888M; sdcard0- 1G; C:\ 39031MNem tudod mit jelent?
-
Pogika
aktív tag
Rövid összehasonlìtás p6000- p7000
Kijelző a p7000 ben egyèrtelműen jobb, a p6000 ben a fehèr a p7000 hez kèpest zöldes szìnű.
A p6000 hátlap felfogatási mmòdja viszont jobb az nem nyekereg, a p7000 viszont hajlamos rá.
Kijelző fènyerő p7000 ben erőssebb, de nem sokkal, napfènyben is olvashatò, max a kijelzőn lèvő zsìros ùjnyomatok zavarhatnak be.
Kamera: szebb kèpeket lő a p7000, de elmarad a neo n003 tòl, amit elèg gáznak èrzem, dèlután rakok fel összehasonlìtò kèpeket, meg kell várnom a hasonlò napállást a p7000 elèg èrzèkeny a fènyre.
A led vaku akár csak a p6000 ben használhatò tök sötèt szobában is fènykèpezèsre, picivel erősebb is a fènyereje.
A wifi a p7000 ben erősebb mint a p6000 ben.
Ami csalòdás volt számomra a p7000 ben, nem tudtam működèsre bìrni az otg-t, pedig mindenhol ùgy hirdetik otg kèpes.
Gps gyorsabban pozicionál mint a p6000 ben.
Ùjnyomat olvasò jòl működik.
Akumlátor: most van 10% on 1.töltèsèn van mèg csak tùl, 5òra 40perc kijelző idővel, remèlem ez majd javulni fog.
Összegezve: nem rossz telò, de nekem az otg hiánya a legfájòbb, a kamera annyira nem izgat. Mondjuk sehol sem panaszkodtak erre ùgyhogy lehet mèg bele kell ásnom magam hátha a pendrive fájrendszerèt nem látja csak, mondjuk akkor is gáz.
A p6000 től sokkal hangosabb mindkèt hangszòròja. Ha megnèzzek mèg valamit,ìrjatok. -
bupemko
senior tag
WOT-H-A-C, esetleg ha elfér, akkor ez is hasznos lenne szerintem az összefoglalóban!
joy_k: Ezt a SIM foglalat mizériát nem teljesen értem, pár dollárért lehet kapni átalakítót csomagban, ami tud felfelé konvertálni... Illetve az egyforma méretet abszolút nem értem (ha jól olvasom, akkor nem adtad meg, hogy milyen méret a befutó, gondolom a normál?), általában az szokott lenni a gond, ha kisebb a foglalat, mint a meglévő SIM (ez is megoldható szolgáltatónál, esetleg ügyes kézzel vagy GSM shop-ban)...
-
robi1979
aktív tag
Én Budapesten lakom, ezért a 800mhz max akkor lehet zavaró ha haza utazom Békés megyébe (T-mobil) A Honor 4x sem tudja a 800-at, legalábbis ezt olvastam, a Jaiyu s3 meg biztosan tudja, illetve a Jiayu jobban felszerelt. NFC, 3GB ram stb. Viszont kérdés hogy a Jiayu S3 hová sorolható? Megbízható "neves" gyártó "A"-s vagy feltörekvő Elephone kategória?
-
motrola
aktív tag
Wifi nem csak otthon létezik. ( nálunk legalább is )
Biztosan van olyan része a világnak ahol mobiltelefon sincs.Egyébiránt ha te 4G-n kezdesz VOIP beszélgetést akkor 2 díjat fizetsz. A 4G díját és a VOIP szolgáltató díját.
Mert ingyen Wifi sem létezik valaki fizeti a díjat. ( legfeljebb átengedi a használatot )
-
nyisziati
veterán
"Ha csak "bohóckodásra" kell a VoIP (Skype/Viber) akkor jó a 2G.
De teljesen kiváltani a GSM hívásokat"
.
A vicc az, hogy amikor először elkezdtem használni a VOIP-t, megdöbbentem, hogy szebb és tisztább a hangminősége, mint a GSM-nek. Ez a tapasztalatom mindkét készüléknél (Huawei és THL) megvolt, mindkét hálózattal (Pannon és Vodafone).
.
"akkor gratula ha magadnak mindenhol biztosítod a mobilnet elérhetőséget,
mert erre a szolgáltatok se képesek."
Eddig csak Budapesten használtam (több ponton), erről van tapasztalatom. Ahol kellett, ott mindenhol jó volt. -
nyisziati
veterán
Hát már bocs, de vitába szállnék veled és Cinedoggal is. Viszonylag sokat használok VOIP-t és mivel több telón és több hálózattal használom/tam, ezért elmondhatom, hogy 2G-n (EDGE!) éppolyan jó volt a hangminősége, mint 3G-n. Sőt, inkább a készüléktől függött, semmint a hsznált hálózattó!
.
Úgyhogy a 4G semmiképpen nem előfeltétele a jóminőségű VOIP kapcsolatnak. Huawei Y300-on is kiváló volt (512 MB RAM, 2 mag, elég lassú rendszer, 32KBps kapcsolat - de tökéletes hangminőség). Persze előtte célszerű volt memóriát takarítani, de csak azért, hogy ne akadjon le a Skype/Viber. -
gipsztigris
addikt
-
Tudom, hogy nincs benne B20, de a mostani M1 Note-omban sincs, ettől függetlenül boldogan használom. Persze ha lenne, még boldogabb lehetnék, de nem fog ez letaglózni
Mercutio_
Bár már nem akkora név, mint régen volt, de azért a TCL/Alcatel nekem még mindig bizalmat áraszt, és nem szoktam olyan kilengésekkel találkozni náluk, mint pl Jiayu vagy Thl esetén (pedig ezeket is szeretem), hogy a kis márkákat ne is említsem. -
Atomcsirke
aktív tag
Ááááááááááááááááááááááá, ettől a "kivételek erősítik a szabályt" mondástól a falnak tudok menni!
"Minden BKV-ellenőr albínó!"
Ezerből találsz mondjuk egyet, akire rá lehet húzni, és van 999 kivételed.
Vagy éppen egyet sem, és mindenki kivétel.
Akkor ez most egy "erős" szabály, vagy éppenséggel konkrét, hasraütéssel generált baromság? -
atee_13
őstag
Elvileg nem volt rajta, hívásátirányítás, én legalább is nem állítottam semmit és tegnap minden rendben volt vele.
De végül megoldódott, nagy nehezen sikerült találnom egy darab drótot azzal piszkáltam ki a sim-et mert nincs nálam a tű és miután visszatettem megoldódott a dolog. -
-
Dexar007
veterán
Megtetszett ez az umi hammer. Pont olyan telefont keresek amit lehet ütni vagni.
A felbontas is korrekt ekkora kijelzöre,legalabb nem buzulunk full hd-val meg negykaval hangyamozin.Az akksiert kar viszont,mert elfert volna bele legalabb egy 3000-es.Tudtok meg hasonlo telot ajanlani? Lehetoleg nagy aksival ocsoe'.
Tegnap vettem egy honor 6-ot,de ez egy szar,röviden. Kepes mikrolagokat produkalni a bongeszoben,vagy kepernyofeloldaskor,ugy hogy friss rendszer van rajta.Amivel nincs is gond,egy 30-40 ezres telefonnal,de egy anno 100 akarhany ezrest földhöz b**szok ha ilyet csinal. -
zolipapa66
tag
-
zolipapa66
tag
Szerintem is az árat nézve egy nagyon jó készülék.
Páromnak egy fehér van, telefonálás az rengeteg egy nap, néha lő pár fotót a macskákról
Még nekem is tetszik
A kijelzője nagyon szép (szerintem)
Biztos ami biztos azért egy szilikon tok ment rá, az ördög nem alszik.
Persze meglátjuk fél év múlva, nem jönnek e elő valami hibák. -
gyűrű
addikt
..pedig volt..nem is keveset..nem is kevés..
Vettem pl. a zerobol, és időben visszakaptam a pénzem.
Sajnos miattam mások is vettek, és emiatt talán túl sokat is voltak nálam az umik..
Melyik ami jó "márkából" ( vicc márkának nevezni) szerinted ?
Lenovo s750-em is be..rt, szerettem is mégsem gondolom hogy a "gyártó miatt hulladék" lenne..
Mégegyszer :umi-k= hulladékok.Nem kicsit, Nagyon!Gratulálok, hogy gondolatolvasó vagy..
-
KamuMazsola
őstag
-
TeebyKay
őstag
ezért kérdeztem még a legelején, hogy hol lehet a szolgáltatókról diskurálni, mert nekem csak a telekomból van olyan szinten elegem, hogy céget ennyire még nem gyűlöltem, ha a telenor se jobb választás akkor várom az alternatívákat. vodafonnak nem nagyon van itt lefedettsége.
Illetve ha van hely ahonnan olcsóbban be lehet szerezni a telefont mint a szolgáltatótól hűségnyilatkozatban azt is örömmel meghallgatom, teljesen alulművelt vagyok a telefonok és szolgáltatók világában.
-
-
robi1979
aktív tag
Az LTE nekem első sorban VIOP-hoz kell.
Viszont még egy kis segítséget kérnék a Chigonos rendeléshez. Tegnap megrendeltem Chigontól édesapámnak egy Redmi2 Advanced 2/16-os telefont. Ki is fizettem, a pénz meg is érkezett hozzájuk. Ma kaptam egy levele, amit nem igazán értek. Pontosabban gondolom hogy ez egy tájékoztató levél csak nem tiszta:
2,Please check if your address is Remote Area here if you choose DHL:http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp - ezt nem értem............ez mi?
4,Please leave us message if you want a sealed box.Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control",flash the Multi-language ROM and install google play! - alapból doboz nélkül küldik a telefont? Illetve tényleg jeleznem kell nekik hogy kérek gyári dobozt hozzá?
5,Please double check if the network works with your carrier if your order is cellphone.This is very important!
6,Please leave us message if the order is birthday gift.We will process shipment as fast as we can. - ha jelzem nekik hogy szülinapi ajándék lesz akkor tényleg hamarabb itt lesz a készülék?
Ezt rendeltem DHL-es postával, ilyenkor ugye nincs vám meg egyéb költség?
-
-
matyi19
őstag
Engem nem erdekel, mondtam neki a Redmi 2-t, de neki ez kellett.
Jobbnak lattam nem ra beszelni a Redmi 2-re, mert ha valami gond lenne vele, akkor lehet engem hibaztatna, jobb ez igy, hogy azt vett amit o akar.Amugy nem olyan rosszak az Elephone-ok, korulbelul egy honapja hasznal egy P6000-at az unokaocsem, semmi gond nincs vele. Az arahoz kepest, szerintem jo az...
-
Sas madár
őstag
Köszönöm.
Kíváncsi vagyok,mennyire megy simán ez a visszatérítés mert feltételezem ez eladó bolt függvénye mert korábban olvastam már sokféle próbálkozást mikor milyen módon szerettek volna kibújni ez alól mert ugye nálunk elég magas ez a %(#103975) RBJ Mert hogyan működik ez nem csak az elindulás utáni pillanatban fog kiderülni,vagy aki akkor a leggyorsabb?,,
-
-
-
szuand1
tag
Én írtam nekik, hogy várok még egy kicsit valami ajándékért cserébe, ez jött vissza:
Dear customer,Regarding your order on our coolicool, the item UMI HAMMER is temporarily out of stock in our EU warehouse, and restocked within 7 days around. Could you please wait for 7 days around?
You can also choose other items on our website. If you accept we will add a 8G TF card as a gift for you.
What is your mind? Waiting for your early reply. Thanks.
Any further questions, please do not hesitate to contact us.CooliCool always provides you the best price and service in your life.
/én várok mert másik shop már feladta a tokot+ tempered glasst/ -
maj-viktor
őstag
Mégegyszer köszi!
Köszbe benéztem a topikjába is... OK-nak tűnik...Mondom nekem nem para... én megvagyok elégedve vele...
(tudom hülye vagyok... pedig sokat használom... csak panaszkodni egyszerűbb, hogy nem 1mp, hanem 5mp alatt tölt be az oldal / youtube / e-mail, melléklet, stb.)Mintahogy manapság egy HD filmet letöltesz 5perc alatt... 100MBit-es netelőfizu.... annó én már az 1-4Mbit-nek is örültem... sőt... ma is netfizuból lazán elvan az ember egy 10Mbit-el...
Azért én mobilnetemet is a helyén kezelem... és csak e-mailek tényleg... bár sajnos (vagy szerencsére) már az is sok adatforgalmat generál, így persze értem én, hogy fejlődés meg gyorsaság én is szeretem az újdonságokat / új kütyüket... de a 3G, amire kell, arra OK! (számomra! szigorúan magánvéleményt írok és megértem, hogy valaki már 4G-re izgul) Amúgy sokra megyek a nagy sebességgel, ha a lefedettség szar... ahogy 3G esetén is hézagos tud leni... (nekem Budapest OK)
Ahogy megértem a 2GB RAM mobilosokat is... én még az 1GB RAM-al elvagyok, stb.
(azért én is ilyen kiszórást gondolok, hogy az 1/8 verzióba... jóárasítva) -
aytukabozs
addikt
-
Teki1986
tag
Uupay.f egy trójai amit egy rendszeralkalmazásként rejtenek el a telefonon, ennek az alkalmazásnak a neve a CameraBox. [Egy cikk róla] Az ESET nem bírja letörölni, ezért kérdeztem, hogy a root uninstaller-el esetleg véglegesen le lehet-e törölni ezt vagy sem.
-
alexw801
senior tag
Köszönöm az értékes konzultációdat és a jövő héten otthon majd elmélyedek benne, tovább fejlesztem a használt megoldásokat.
Azért veszem át az előző telefonról, mert kb. 1 óra alatt mind a kb. 100 app-ot elintézem a MyBackupPro segítségével, (ezt apk-t régen szedtem le az oroszoktól, azóta használom, egyébként fizetős). A Titanium Backup sokkal igényesebb usereknek való, mint én, meg a root-ot szereti, amivel én kezdek leállni.
Az még a tapasztalatom, hogy a családban a 25 éves fiamat kivéve nehéz rászoktatni az embereket a VoIP használatára, mindenféle berögzött szokásaik miatt. Pl. van, aki a Skype out-hoz szokott, PC-ről, pedig az drágább kimenő percdíjakkal működik. -
alexw801
senior tag
Nem értek hozzá. A FreeVoipDeal 4.61 van fenn az ASUS-on, a MyBackupPro-val rángattam át az előző telefonról. Nincs semmi integrálva, de látja a gmail cím alá szinkronizált 400 névjegyet és válsztható a visszahívandó szám.
Volt olyan korábbi telefonom mindenféle custom ROM alatt, amely beintegrálta a tárcsázóba, de ez nem olyan. -
alexw801
senior tag
A VoIP telefonálás nálam létszükséglet, fiam, lányom külföldön él. A ZE550ML-et kiválóan megy, itt Kínában a szűrt neten szállodai wifivel jó minőségben beszéltem magyar drótos, angol mobil vonalakkal.
Amúgy nem vagyok szakember, valamikor évekkel ezelőtt felraktam az akkori androidos telóra és a szolgálati laptopra az alkalmazásokat, nyitottam accountokat és megy. Annyira nem értek hozzá, hogy értsem a link tartalmát, amit küldtél. Arra viszont ügyeltem, hogy a fő irányban (UK primer mobil, USA, orosz drótos telefon) olcsó vagy ingyenes legyen. Sajnos lányom felé Szlovákiába mobilra 10-szer drágább a percdíj, mint fiamnak Anglia felé. Elvem az, hogy a hívott fél ne legyen semmi spec.internetes alkalmazásra kényszerítve, hanem a normál drótos vagy mobil számát hívhassam (az idős orosz nagymamának csak drótos telefonja van Szibériában). Fiam ugyanígy hívott VoIP-pal Angliából, amíg nem korlátlan tarifa csomagja nem lett az EU felé GSM hívással is.
Mivel a cégem spórol (csak céges SIM-jeim vannak), nem roamingozok EU-n kívülről sehova, hanem ha van wifi, azonnal visszahívok bárkit VoIP-pal. Működik. -
arfer
senior tag
Köszönöm! Szerencsére ha másik módszerrel is, de megoldottam. Mentésből dd-vel helyreállítottam a protect_f, protect_s, és sec_ro "partíciókat" is, és így megjavult
! Újabb érv, hogy higgyünk cappa72 kartársnak, miszerint mentsünk mindig, többféleképpen is, mielőtt barmoljuk a telefont
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 635 laptop eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged