Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
A VoIP telefonálás nálam létszükséglet, fiam, lányom külföldön él. A ZE550ML-et kiválóan megy, itt Kínában a szűrt neten szállodai wifivel jó minőségben beszéltem magyar drótos, angol mobil vonalakkal.
Amúgy nem vagyok szakember, valamikor évekkel ezelőtt felraktam az akkori androidos telóra és a szolgálati laptopra az alkalmazásokat, nyitottam accountokat és megy. Annyira nem értek hozzá, hogy értsem a link tartalmát, amit küldtél. Arra viszont ügyeltem, hogy a fő irányban (UK primer mobil, USA, orosz drótos telefon) olcsó vagy ingyenes legyen. Sajnos lányom felé Szlovákiába mobilra 10-szer drágább a percdíj, mint fiamnak Anglia felé. Elvem az, hogy a hívott fél ne legyen semmi spec.internetes alkalmazásra kényszerítve, hanem a normál drótos vagy mobil számát hívhassam (az idős orosz nagymamának csak drótos telefonja van Szibériában). Fiam ugyanígy hívott VoIP-pal Angliából, amíg nem korlátlan tarifa csomagja nem lett az EU felé GSM hívással is.
Mivel a cégem spórol (csak céges SIM-jeim vannak), nem roamingozok EU-n kívülről sehova, hanem ha van wifi, azonnal visszahívok bárkit VoIP-pal. Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elfelejtettem a film címét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest