- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Köszönöm az értékes konzultációdat és a jövő héten otthon majd elmélyedek benne, tovább fejlesztem a használt megoldásokat.
Azért veszem át az előző telefonról, mert kb. 1 óra alatt mind a kb. 100 app-ot elintézem a MyBackupPro segítségével, (ezt apk-t régen szedtem le az oroszoktól, azóta használom, egyébként fizetős). A Titanium Backup sokkal igényesebb usereknek való, mint én, meg a root-ot szereti, amivel én kezdek leállni.
Az még a tapasztalatom, hogy a családban a 25 éves fiamat kivéve nehéz rászoktatni az embereket a VoIP használatára, mindenféle berögzött szokásaik miatt. Pl. van, aki a Skype out-hoz szokott, PC-ről, pedig az drágább kimenő percdíjakkal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest