-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
nyisziati #125631 üzenetére
Vannak kétségeim, afelől hogy egy ilyen telefon véletlen felrobbanhatna valaki farzsebében
Egyáltalán mi hevíti, ha zsebben van (nekem a háttérben ilyen app még sosem futott) és ha melegszik is miért nem érzi? 20-30 fokosan nem hiszem, hogy ilyen történhetne, egy 40 fokos cucc meg sütné a seggem, amellett, hogy egy bizonyos hőfok fölött a készülék jelzi, hogy túlhevült, sőt talán be is állítható, hogy ilyen esetekben lelője az alkalmazásokat.
Nekem van egy Mi4C-m, de nem aggódom emiatt. -
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
nyisziati #125107 üzenetére
Gondolod a "kici" kínai nem tudja mit árul?A GSM arena-n kívül is van élet.
Ha tudná a B20-at néhány százzal többet eladhatna belőle,biztosan nem hagyná ki ezt a ziccert.De részemről ennyi volt,lehet hogy nincs is igazam.
Tinydeal Cellphone · Works at TinyDeal.com
Network Support:
FDD-LTE1/3/7(1800/2100/2600) ;
TD-LTE:B38/B39/B40/B41(100MHz)(1800/2300/2600);
WCDMA1/2/5/8(2100/1900/900/850) ;
TD-SCDMA: B34/39(1800/2000);
CDMA2000/EVDOC0(800);
GSM2/3/5/8(1900/1800/900/850);
CDMA 1XC0(800);
HSPDPA+ 42Mbps
LTE:150/50Mbps; -
Cheesy
őstag
válasz
nyisziati #125088 üzenetére
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)
KamuMazsola
Ez a Vernee Apollo Lite a specifikációk alapján elég durva hardverileg és tud B20-at.
Deee.... hol a hiba? Kínai telefonoknál mindig van valahol egy hibaRossz minőségű a kamera pl?
-
nickcreeper
tag
válasz
nyisziati #125088 üzenetére
"Oukitel K6000 Pro 138 $+sarc, Lenovo Vibe Shot Z90 egy tizessel többért, Elephone P9000 (ennek a minőségét sokan dicsérik, prémium anyaghasználat és illesztés) 198 $
A Vibe Shotból melyik típus tudja a B20-at?
Mert a magyar Lenovo weblap szerint a hazai forgalmazású, amit az edigital árusít, tudja a B20-at is.
Illetve, melyiknek jobb szerintetek a kamerája? Vagy melyik csinál jó képeket? Az Mi4i szintjét kellene hoznia, a B20 hiány miatt cserélném le. -
KamuMazsola
őstag
válasz
nyisziati #125087 üzenetére
Ez a Xiaomi akkor is egy félkarú óriás marad. A minőségét nem vitatom, de saját részre már most is csak olyan telót vennék ami tudja ezt az LTE+ is, szóval ahhoz meg kell a béhúsz. Amúgy kár érte, mert már rég vettem volna, de valahogy mindig eltántorít, hogy nem ide készült. (Kínai belpiacos modell)
Itt van amit te is említesz Vernee Apollo Lite, LTE+tibcsi0407: Bízom benne! Mármint, hogy mi is (EU) sorra kerülünk.
-
Cheesy
őstag
válasz
nyisziati #125021 üzenetére
Jó vételnek tűnik ebből a Spemall-ból (bár eddig még nem hallottam erről a webshopról, illetve a topic által ajánlott webshopok között sincs) de a frekvenciák között nem látom a B20-at, így akkor itthon nem lesz 4G mindenhol... XIAOMI REDMI NOTE 2
-
citkar
addikt
válasz
nyisziati #125026 üzenetére
A Meizu is jó, a külön SD foglalat valakinek jól jöhet, egyebekben nem sok minden szól mellette...akkuja kisebb (cserélni? idejét se tudom mikor kellett cserélni...), bootloader hivatalosan nyitható a Xiaominál is, ha ROM-olgatni szeretnél.
Lehet a Meizu jobban tetszik neked, de sok előnye nincs. Ha kell a külön SD foglalat a Meizut vedd, ha az üzemidő érdekel jobban a RN3pro-t. -
törölt tag
válasz
nyisziati #125024 üzenetére
No, igen. Az ember mindíg jobbra vágyik.
5,5-6,5"
MTK
Dual aktív
Külön SD slot
IP68
Amoled
Min. 3GB RAM
IR
Előlapi, hardvergombos ujjnyomat azonosító
Nem kijelzős vezérlőgombok
Dedikált kameragomb
Nyílt forráskód, root + gari
Stb...Francba, megint büdös lett a kezem! Qrva bili!
-
RVR400
veterán
válasz
nyisziati #124402 üzenetére
Az a baj, hogy pl. nálam 5-ből 1 ember bepróbálkozik javítás után X idővel ezzel-azzal. Volt olyan teló, amit úgy hoztak vissza, hogy csavarok hiányoztak belőle, olyan is volt, aminél a szalagkábelt felejtették el visszatenni a helyére. Persze egyik telefonhoz sem nyúlt hozzá senki...
Amit még szeretek, aki törött kijelzőre akar valamilyen módon garanciát érvényesíteni. Persze ezen telefonok egy része sosem esett le, de egyszercsak ilyen lett, pedig nem történt vele semmi (
), a másik része pedig csak egyszer esett le, akkor is maximum 50 centiről szőnyegre...
Tehát olyan telefon még nem készült, amit egyszerűen önhibából leejtettek béna módon szar helyre és eltört.
-
Csepe
aktív tag
-
b0bcat
addikt
válasz
nyisziati #121807 üzenetére
Ha már meg lettem említve...
A legtöbb telefon nem sok időt tölt nálam - kivéve azokat, amelyek valamelyik családtagomnál landolnak -, így nem olyan sok készülékről van hosszútávú tapasztalatom.
De szívesen ejtek szót ezekről a "régebbiekről" is.
Jelenleg az alábbi kínai készülékekkel rendelkezik a család:
- Lenovo A6000: a nejem használja; a gyári, bloatware-es rendszer botrány, halódik a kevés RAM miatt
- Blackview Breeze: a nagyobbik lányom használja, hibátlan
- Bluboo Xfire: a fiam használja, hibátlan
- Doogee X6: a kisebbik lányom használja, hibátlan
- Bluboo Picasso: édesanyám kapta most hétvégén a születésnapjára; eddig tökéletesen működik
- Cubot S222: a nagynéném használja, nincs panasza rá, csak megrepedt a kijelzője egy esés következtében
- Mlais MX Base: a nagybátyám használja, imádja (THL T6 Pro-t váltott)
- Haier W910: én használom bő 2,5 éve; egyedül a kevés RAM okoz bosszúságot, máskülönben hibátlanul működik+1: egy kedves ismerősöm használ egy tőlem származó Mlais M9-et jó ideje, és a berepedt kijelzőt leszámítva nem volt panasza rá
Van még itthon elfekvőben Huawei Y200, Motorola Defy és Feiteng H7100 is. Az utóbbi eléggé a végét járja már, de a másik kettő jól működik még.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
nyisziati #121801 üzenetére
Emlékszem p8000 idejében egy első szériából kifelejtették a notiledet. Aztán kijelző foltosodásról is olvastunk típusfüggetlenül. A másik p8000 szériának a gombok háttérvilágítását felejtették ki. Xiaominál is vannak hibák, kisebb százalékban, de ilyenekre nem emlékszem náluk. Az elephone számomra egy vicc kategóriás gyártó. Kb az Umit és társait is ennyire tartom. Komolyan mondom, előbb vennék Oukitelt, kevesebb negatívat olvastam róluk. (bár lehet mert kevesebb van belőlük mint Elephone...)
Leeco, Zuk, Xiaomi, O+O, Meizu, én ezekre voksolok.
-
-
RVR400
veterán
válasz
nyisziati #121793 üzenetére
Én is olvasok több dolgot, de pl. itt van nálam a RN3P, 7 óra kijelzőidő röhögve megvan (igaz 3 nap készenléttel csak 6), a bluetooth tökéletes, mivel egy Huawei Talkband B2-vel hetek óta nincs probléma, a kijelzősárgulás sajnos elég sok típusnál előjöhet melegedés és rossz minőségű ragasztó miatt, a kamera pedig van akinek tényleg gyenge, mert nem éri el az LG G4 szintjét. A MIUI meg olyan amilyen, tény, hogy alap droiddal biztosan még ennél is jobb fogyasztást produkál, és még a kamera is jobb képet csinál.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
nyisziati #121768 üzenetére
A valódi ára inkább 180 dollár. De semmilyen kínai (meg nem kínai) telefont nem érdemes venni a megjelenés pillanatában, bár én is elcsábulok időnként, de mindig akkor jártam jól, ha már pár hónapja bejáratott típust vettem, aminél volt idő kijavítani a kezdeti hibákat, meg az ára is a helyére került. Most egy Elephone P6000 Pro-t vettem átmeneti darabnak, mára tökéletes lett az ár-érték arány (90 dollárért MT6753, 3 giga ram, 16 giga belső tárhely, HD LG kijelző), és szerelni is megtanulták már.
Specifikációiban a P9000 felelt volna meg, de azt a hibái miatt nem rendeltem, majd meglátjuk, pár hónap múlva hogyan tisztul le a helioval szerelt telefonok piaca, és mik lesznek az addigra már bejáratott típusokkal a tapasztalatok, és majd akkor rendelek. Addigra ott lesz várhatóan a Doogee F7/Pro, az Oukitel P6000 Premium (az amoled miatt ezt várom nagyon), a Vernee Apollo/Light, a Zopo Speed 8, és majd a tapasztalatok alapján akkor veszem meg, amikor a választott típus már nem "bleeding edge" lesz a gyártónak, hanem több hónap rutinja áll majd mögötte, és az ára is lejjebb megy.
Annak idején a japánokon nevetett a világ, hogy olcsó másolatokat árulnak, 15 éve meg ők voltak a minőség csúcsa, amikor a koreaiak csinálták az olcsó másolatokat (pl. az LG elődje, a Gold Star ontotta az olcsó színes tévéket még a kilencvenes években), ma meg ők vannak az igazán top márkák között. Szóval akik szeretnek utálkozni meg gyerekeket dolgoztató dzsunkahajókról képzelődni, még van egy kis idejük nevetni, de valószínűleg már nem túl sok, lassan el kell majd kezdeni más célpontot keresni
-
RVR400
veterán
válasz
nyisziati #121768 üzenetére
Biztosan az anyaghasználat, és a minőség is ugyanaz, meg a 3000-es (főleg, ha marketing 3000) akksi, ami a gyengébb hardver ellenére sem ígér sok jót. Kiköpött Redmi Note 3.
Mármint előbb megrágta a malac, aztán kiköpte, és lett P9000.
A Mlais M7 sosem ért 140 USD-t, lévén, hogy az érintője 80%-os arányban beszarik, én Mstar S700 néven vettem anno 120USD-ért, annyit talán megért, ha sikerül elintézni rajta a cserét gariban, vagy cserélik a készüléket. Bár gyanús, hogy az árát fogom visszakapni.
-
-
-
-
Crytek
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
válasz
nyisziati #119993 üzenetére
Érdekes, hogy te tudod, hogy miről szabad és miről nem szabad beszélni ebben a topikban!
Gondolom így vagy az életben mással is, pl. az autókkal, hiszen azoknak is jellemzően négy kerekük van, és szinte mindegyik téglatest formájú csak itt-ott vannak megfaragva kicsit. -
-
bubu126
tag
-
zolipapa66
tag
válasz
nyisziati #119393 üzenetére
Ami pozitív az a kamera.
A webshopokban ami jelenleg kapható az 6753-as procis, a régiek 6752-esek. A régiekben 3000-es akku van, az újban 2500. Az ujjlenyomat olvasó elavult. A régiek, mint az enyém is, random lefagy, és újraindul, főleg nagy terhelésnél. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged