- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
nickcreeper #132607 üzenetére
Kéfdés, hogy ez single, vagy dual SIM verzió.
-
Kom-ancs
tag
válasz
nickcreeper #129481 üzenetére
Ezek a z árak itteni németországi árak.A Honor 7 Premium most akciós 319euro helyett 249euro.
A Honor 8 most 359€. -
nyisziati
veterán
válasz
nickcreeper #125096 üzenetére
Lenovo Vibe Shot Z 90. Aliexpress-ről a legolcsóbb.
Edigital: [link]
Itt valóban nem látni a B20-at.A devicespecifications.com-on megint ott van. [link]
Érdemes a "model alias"-t is nézni:
1) Z90a40
2) Z90-3
3) Z90-7Tulajdonképpen mindegyik Z90, úgyhogy valószínűleg az Edigital tudja rosszul a speceket.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
nickcreeper #125096 üzenetére
Elvileg a SPEmall-os is tudja. Az adatlapján az szerepel, de ha gondolod utánajárhatok pontosabban holnap.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
nickcreeper #123676 üzenetére
APN rendben van? internet.telekom
-
svgyula
addikt
válasz
nickcreeper #123673 üzenetére
Szia! A kártyáról távolítsd el a pinkódot Az apn beállításoknál kisbetűkkel az elérés az "internet" legyen. A múlt héten a 3G routerrel kapcsolatban szívtam én is vele a felhasználó és a jelszó legyen üres. Próbáld meg így.
-
mong08
tag
válasz
nickcreeper #58977 üzenetére
PM..
-
tolvaj!
őstag
válasz
nickcreeper #57606 üzenetére
droid toolsal tudsz teljes rendszermentést csinálni, mivel rootolt a készüléked. és az újabbakkal, már lehet létrehozni egy cwm recoveryt a készülékedhez. miután megvan a cwm felteszed ( sajnos nem tudom, hogy a droid tools fel is rakja e... ha nem akkor alternatív forrásból leszeded a mobil uncle toolst és abból telepíted a készülékre) utánna ha fent van a cwm akkor abból tudod telepíteni a gapps csomagot, amit linkeltem és voila! de mindenek elött MENTS MENTS MENTS.... én a helyedben minden megmozdulás elött csinálnék egy mentést, pont azért, mert rajtad kívül szerintem nem is nagyon van ilyen készüléke senkinek.
-
tolvaj!
őstag
válasz
nickcreeper #57602 üzenetére
Cwm -et mtk droid toolsal megtudod oldani ( kereső használata javasolt
) a gapps pedig itt van:
https://www.dropbox.com/s/b170wcwvmkk68p8/gapps-jb42-20130524-AOSP-dmd151.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest