- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsajt89
csendes tag
válasz
iMaverick #112883 üzenetére
Üdv! Utánanéztem az Elephone P4000-nek is, de nemcsak a kamerával, hanem telefon hangminőségével is voltak gondok az általam nézett tesztekben
; úgyhogy ez is kiesett. Végül az eredetileg kinézett Mlais MX Base lett a befutó. Mégegyszer köszönöm az összes észrevételt.
-
válasz
iMaverick #112883 üzenetére
Viszont úgy is lehetne nézni, hogy veszek egy új telefont, ami azért kicsivel többet tud, mint az előző, viszont jóval olcsóbban megkapom...
+1
De sajnos egyenlőre ez a szegmens valahogy hiányzik azoknak, akik 5" vagy alatta gondolkondnak telefont (mini kompjútert, amivel telefonálni is lehet) venni.
-
-
rebellis51
tag
válasz
iMaverick #110878 üzenetére
nem lebaszást keresek ,hanem megoldást Ph kakukk.Ha benézek valamit,az nem a kutyák gondja,hanem az enyém.Okosat nem tudsz,kötözködni nem kell.
TE MÉG SOHA NEM TÉVEDTÉL,SŐT TELJESEN HIBÁTLAN VAGY!?
Újat nem keresek,ebből elég volt 1 is!Nem tom mit,és hogy értelmeztél Addiktologus PéHá! -
dioka7
senior tag
-
-
GIJoe
addikt
válasz
iMaverick #109492 üzenetére
Soc: alacsonyabb nanométerek, technika: Core pilot MTKnál ha megnézed az alábbi táblázatot nem olyan rossz:
Jön a DDR4 a csúcstelókba egyelőre, de az is kevésbé éhes...4G fejlődik töretlen, részegységeket zsugorítanak.
Várom az új qualcomm techet, szinte p2p hálózat szerűen fogja a térerőt kezelni alacsony En felhasználással.
(FlashLinq talán)Kijelzőbe, OLEDek nem ehetnek sokat, az MX4 PROnál azt írták a JDI panelre h felét eszi mintha FHD lenne..
+ én vártam az MX5öt anno mivel a fanboyok olyan vasat rajzoltak aminek 2 kijelzője van, hátán egy e link, mint egy ebook olvasó lenne, az sem rossz irány végül is... -
törölt tag
válasz
iMaverick #109486 üzenetére
Ez világos. De, az üzemidőt többféleképpen lehet növelni.
Azonos méretben, több energiát tárolva.
Azonos fajlagos energiából, többet tárolva.
Azonos teljesítmény mellett, alacsonyabb energiafelhasználással.
Minek más, vagy nagyobb akku, ha egy jelenlegi 2000 -essel is elmegy a teló egy hétig? A 10 magos proci egy újabb lépés ebben az irányban. -
-
beg
veterán
válasz
iMaverick #109353 üzenetére
Kb. minden évben párszor:
Előretelepített kémprogram a kínai telefonon
2014/06/16Ja, és szintén index. Hát nem fura?
-
dlaj
őstag
válasz
iMaverick #109075 üzenetére
Igen, én is így gondolom.
Rendszeresen látogatom ezt a topikot is, csak arra gondoltam, hogy valamiről lemaradtam, és valakinek lesz egy titkos favoritja.
Az általad is ajánlott készülék valóban egy nagyon jó (jelenleg a legjobb) ajánlat a keresett kategóriában. (mármint a XIAOMI Redmi 2 Pro 36K-ért az EU-ból) -
törölt tag
válasz
iMaverick #107648 üzenetére
A szokásos, webshopos (szállítási mód, egyéb költségek, kamu dumák) odafigyelésen kívül, nem árt, ha van pár gyémánt a shop neve mellett. Valamint, a konkrét weblapon (ahol a cuccodat látod) szereplő seller id -t, hasonlítsd össze a boltnév szerinti seller id -vel! "Vérdíj" van az ilyenekre kitűzve, de ettől még előfordul, hogy meghamisítják egy megbízható bolt weblapjait.
-
-
törölt tag
válasz
iMaverick #107120 üzenetére
"Amúgy meg az újításokat is csak az új droid-okban teszik elérhetővé." A korlátozásokkal együtt. A dolog úgy indult, hogy tulképp nem is vagyok igazán korlátozva, hisz csak ki kell adnom a "setenforce 0" parancsot. Most ott tartunk, hogy még a boot.img -t is szerkesztenem kéne és még egy kicsit az init.rc -ben is matatni. Köszi Google, hogy a KK -tel ezt "elérhetővé" tetted számomra! Ezek után valahogy nem tudnak feltüzelni az újabb Android verziók "újításai". Legalább a mobiladat még kapcsolható automatizáltan, root nélkül. Mert Lollin már
-
TaaT
nagyúr
válasz
iMaverick #107053 üzenetére
"Az megint más kérdés, hogy 4.4-nél szerintem sosem lesz rá frissebb droid. Már ha egyáltalán a 4.4-et megcsinálják."
Nem értek az androidhoz, de ez nem úgy működik mind a az aztali win-nél hogy azt az op rendszert rakom rá amelyiket akarom vagy amit még elbír a hardver?
-
KTU
addikt
válasz
iMaverick #105911 üzenetére
Ez nem hitvita, tény.
Volt nálam pár MTK 6582, 6589, 6572, 6577 telefon, Lenovo, Jiayu, ZTE, Zopo, THL
nem csak 1 - 1 darab és nem csak 1 Brand-ből 1 típus.
Ha nem volt vele foglalkozva folyamatosan, (értsd: 1, 2 hónapig rá sem néztek a GPS-re)
és épp szükség lett volna a rá,
akkor nem működött!Persze ha foglalkoznak vele, rákészülnek a használatra (esőtánc), akkor működik.
De 1 mezei user nem ilyen.És lehetnek kivételek, de ez erősíti a szabályt!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
iMaverick #105911 üzenetére
A Lenovo P770 ( MT6577) GPS-ére azért nem tenném fel az életem!
Ha kedve van elindul, ha nem EPO-file mókolás, GPS-fix, megazisten.
Ha nahálaazégnekvégre, akkor országúton csak-csak, de városban, nagy házak között, netán gyalogosan, aaaaargh ...Szóval nem hit-, hanem tapasztalat!
Most is itt figyel az ablakban, az S5 mellett, keresi a "hódakat", csak épp nem találja, a másik meg már rég fixált. Ennek ellenére a Lenovoba tervezek visszaköltözni, a friss, ropogós S5-öt meg felajánlom valamelyik kollégámnak. Frusztráló a KNOX, hogy minimálisan sem tudsz belepiszkálni a rendszerbe garivesztés nélkül, a Lenovonál megszokott alap-dolgok nem mennek, a bloatware Samsung-droid, na meg ugye egy SIM-es, és hát a Halál mászkáljon két telefonnal.
-
-
-
aytukabozs
addikt
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz
iMaverick #102378 üzenetére
(#102379) Bendegúz98:
Könnyen lehet sajnos! Elég sokan panaszkodnak mostanában, hogy az akku kapacitása köszönő viszonyban sincs a ráírt értékkel!
Valaki nem ismer olyan programot/módszert, amivel meg lehet vizsgálni, hogy mennyi a tényleges akkukapacitás? Cappa72-nél láttam valami usb-s eszközt, ami mérte, menyi tölt a telefon!
-
törölt tag
válasz
iMaverick #99860 üzenetére
Ha nem volna benne GPS, Snapiban meg igen, akkor is az MTK -t választanám. A GPS vevő olcsón kiváltható, de a konfigurálhatóságról nem mondanék le. Az adat és hangkapcsolat SIM -enkénti variálhatósága már önmagában királyság. De root -tal, Secure Settings -szel, meg egy jó Launcherrel a teló belső funkcióihoz is hozzá lehet férni. Az engineer menüről nem is beszélve.
-
válasz
iMaverick #99860 üzenetére
Lehet róla vitázni, mégpedig a "GPS okosba" topikban. Persze ott is kultúráltan, érvekkel.
(A Lenovo P70-es GPS-e igen acélos
)
-
beers
addikt
válasz
iMaverick #99198 üzenetére
Válaszoltam!
Természetesen feketét!
-
-
lordmark
tag
válasz
iMaverick #99011 üzenetére
Én feketébe rendeltem a Kingzone N3 Plus-t, szokás hatalma...
Én már azt is sajnáltam, hogy ha már feketébe kérem a telót, akkor evidens lenne, hogy a töltőt, fülhallgatót, otg kábelt is valószínű feketébe szeretném, nem fehérbe. De arrafelé lehet máshogy gondolkodnak...
Egyébként eddig meg vagyok vele elégedve.
Kell is bele az a 2 giga RAM, mert azért 1.1gb körül normál működéssel is megeszik.
Így egész gyors a cucc. Nem akad, nem fagyott ki egyszer sem (még) GPS gyorsan fog jelet, pontos is.
Igazából kb csak jót tudnék róla írni, így inkább csak kisebb negatívumokat említenék:
- Amit küldtek kijelzővédő fólia az nagyon frankó lenne, ha nem ragasztották volna rá a lehúzást segítő papírt, amit utána csak a higító vitt le
- Flip tokkal használom, de egyszerűen nem találom a beállítást, ahol a window mode-on megjelenő elemeket lehetne konfigolniDe még így is bátran ajánlom ezt a tokot, mert nagyon menő
- A hangszórója lehetne hangosabb...Remélem azért ezzel a pár problémával nem veszem el senki kedvét tőle, mert összességében jó eszköz. Kíváncsi leszek mások értékelésére is.
-
-
törölt tag
válasz
iMaverick #98665 üzenetére
Majd ha lesz tapasztalat beprobalom. Az akkut ossze vissza irja (mondjuk mindegy is hisz szemrebbenés nélkul matricáz) NFC ebben nincs a leirással ellentétben csak az N3-ban banggod szerint gizchina szerint van. Kezdem azt hinni még nem is látott senki ilyen telefont
-
mtibi55
tag
válasz
iMaverick #98468 üzenetére
Különböző a play-ról letöltött programok szerint a telefon hoszt módban van és képes az otgre viszont ha bele dugok egy OTG kábelt akkor csak annyi történik hogy a hangerőt feltekeri plafonig. A csatlakoztatott eszközt pedig nem látja. Már tettem próbát olyan leírás alapján is hogy külső táppal csatlakoztattam rá hubot de így sem csinál semmit. Ha sima kábelel dugom össze akkor csak tölt ha otg-vel akkor meg hangosít és ennyi.
-
RVR400
veterán
válasz
iMaverick #98401 üzenetére
Én mondjuk azért nem értem ezeket a poénokat, mert az összes 4magos (MTK6582 és MTK6589) teló jobban melegszik, mint a Coolpad 7320-asom, persze egy ugye azt jelenti, hogy kb 3-4 °C-kal hűvösebb, tehát egetverő különbségek nincsenek, nyilván akár ennyivel melegebb is lehetne, kb semmit sem számítana, ha fordítva lenne sem, meg így sem számít. A fogyasztása meg jobb, mivel egy MTK6589-es cucc ekkora kijelzővel kb 25%-kal több akksit zabál meg, és az MTK6582 sem lett igazából energiatakarékosabb az elődjénél.
-
sasa311
veterán
válasz
iMaverick #97657 üzenetére
Van LED, csak nagyon gyengusz. Jobb felül a 4G LTE felirat mellett pislákol.
Töltésnél piros (ha tele zöldre vált), nem fogadott hívásnál is piros, e-mailnél kék és sms-nél zöld. Lehet lehetne állítani. A kék gyakorlatilag észrevehetetlen nappali fényben, a piros és a zöld még úgy, ahogy tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest