- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #49896 üzenetére
Na jó, nem akartam a régi "örök" vitát feleleveníteni...
Pár hete egy kaller lánynál láttam note II-t, ami 5,5, a csaj "fele akkora" volt mint én, és egy kézzel kezelte a telóját... és agyon dicsérte, hogy mennyire jó, mert kompakt és normálisan lehet vele netezni, és rendesen látja... Mert a 4, 4,5-esek annyira kicsik, hogy böngészésre szinte alkalmatlanok és mennyire rontják a szemet...
Nekem a 17'-os laptopos táskában (amit munkára használok) bőven elfér akármekkora mobil... Nem biztos, hogy betenném a nadrágomba, a farzsebben sem hordok már semmit, évek óta, mert vagy kiesik, vagy kényelmetlen, ráadásul a farzsebeim 1-1,5 év után mindig kilukadtak...
Szóval én maradok tepsifon párti... -
válasz
instantwater #49896 üzenetére
+1
Most nem azért, de a képen is látszódik, hogy a hölgyikének majd kitörik a csuklója, ahogy próbálja tartani a készüléket... Jó nekem a 4,5". 7"-ban meg ott a tablet.
-
Tigyi78
tag
válasz
instantwater #49861 üzenetére
ezt hogy érted? most is van legalább 10 féle 6.44-es.
-
Steelheart2
őstag
válasz
instantwater #49861 üzenetére
Na ahhoz màr külön tàska kell.Épp nézegettem,hogy kb a w200 és a w7s közt csak kb 2 cm a difi.Az még elfogadhato.
-
Steelheart2
őstag
válasz
instantwater #49859 üzenetére
Na ennek örülök,mert én is azt néztem ki magamnak.Én nagyobb kijelzös telefont szeretnék,mint a mostani nexusom,mert sokat utazom meloba és igy a buszban van idö videozni.Gondolkoztam 5,7 colban is,de làtnom kellene,hogy mekkora,mert igy nem rendelek.
A THL w7s sem sokkal dràgàbb,csak hàt az màr elég nagy zsebben hordani. -
Steelheart2
őstag
válasz
instantwater #49855 üzenetére
Annyira meg vagy wlégedve vele?
-
anonym1s
őstag
válasz
instantwater #49843 üzenetére
Hali.
Neo N003, 2/32GB! Tovabb ne is olvassJa, csak ne a chinapadmall-tol rendeld, mert mar igy is annyi rendeles van feltorlodva naluk, hogy az enyem meg mindig feldolgozas alatt van, nem hianyzik meg a te rendelesed is
-
llll
senior tag
válasz
instantwater #49843 üzenetére
ne hari, de te mióta is válogatsz már?
(de ha keverlek vkivel, vagy már rendeltél is csak én nem figyeltem, akkor bocsi) -
Crytek
nagyúr
válasz
instantwater #49822 üzenetére
Én csak azt írtam amit itt írt valaki hogy 160 körül lesz!
Nekem mindegy max 185$-t adnék érte.
-
Steelheart2
őstag
válasz
instantwater #49756 üzenetére
Gps hogy muzsikàl?Az aku nem valami acélos benne.Gondolom azért hasznàlva kibir 1-1,5 napot.Kamera elfogadhato képeket készit?Köszi szépen.
-
doongoo
addikt
válasz
instantwater #49668 üzenetére
Programmal megy:
pl. ez tudjaAutomateItÉn a pro verzióját használom, de elvileg sokféle tasker program tudja ezt
-
oris
aktív tag
válasz
Ha a repüló módra nincs is ötletem, a kikapcsolást-bekapcsolást tudja időzíteni a rendszer.
Beállítások menüben, időzített ki-be kapcsolás (Settings/Schedule power on/off)
-
válasz
instantwater #49732 üzenetére
Azért ez nem túl olcsó...
Általában 30-40%-os felárat kell számolni a helyi árra (a kínai bolt haszna, munkadíja, valamint a postaköltség), tehát 230-300USD között várható kiviteltől függően, ha meg akarjuk majd rendelni. -
kosturica
őstag
válasz
instantwater #49672 üzenetére
Ezzel nem próbálkoznék a helyébe, a Captain-ba egy "picit" nagyobb kéne
.
-
maroni
aktív tag
válasz
instantwater #49672 üzenetére
Plusz ha esetleg szállítás közben összetörik én már júniustól küzdök a 44$ ért!
-
vadkörte
addikt
válasz
MTK-éknál nem tudom hogy működik, lehet a profilokkal tudja, a sajátomon - Galaxy Ace - egy ERobot nevű ütemezőt használok. Nem csak repülő módra, emellett még sokminden másra is. (pl, óránként automatizáltan lefuttatok vele egy cache törlést és a Greenify-jal hibernáltatom a futó app-okat, ha elindítom a navit bekapcsolja a GPS-t ha kilépek belőle kikapcsolja, stb...) Olyan, mint a Tasker, csak magyar.
(#49672):
Hogy sikerült beleejteni a nesteába? Lavórból itta? Drága tanulópénz, talán legközelebb, majd óvatosabb lesz... -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
instantwater #49426 üzenetére
sajnos nekem nincs olyan...
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #49396 üzenetére
A 40-es az normál, a 78-as Glonass. A 64 felettiek a glonass holdak.
-
válasz
instantwater #49396 üzenetére
Igen, támogatja..
vadkörte: Snapdragon 800-as Mi3 tesztre azért még várhatunk...
-
válasz
instantwater #49363 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #49256 üzenetére
Minek?
Hogy hülyét csináljanak belőled, vagy balekot? -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #49160 üzenetére
2 db-ot használunk a V987-ből, jók.
A back button gond szig. szalag rossz felragasztása miatt volt, akinek volt, volt, aki maga megjavította.
Nálam a V970-ből jött be 2 db hw hibás példány. -
Crytek
nagyúr
válasz
instantwater #49158 üzenetére
Holdat fog neked a legszarabb gagyi is ,de ha autóba navigálsz tévednek 50 métereket stb.
Szóval majd használat után lehet fényezni ezt a Xionamit addig fölösleges! -
maross
nagyúr
válasz
instantwater #49158 üzenetére
adatkapcsolat es wifi nelkul?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #49137 üzenetére
edzőm bölcs mondását idézném: "válogatós f.sznak kutyában a helye"
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
instantwater #49081 üzenetére
Így tényleg nem lesz telefonod
Kb azóta keresgélsz, mióta én rátaláltam a fórumra, hát az sem ma volt
De ezt találtam neked.: [link] Az elvárásaidnak is megfelel, és a keret sincs túllépve.
Most már meg is rendelhetedne válogass annyit
-
gjoe
addikt
válasz
instantwater #49085 üzenetére
Már egy éve nem tudsz dönteni! Így sose lesz telefonod.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #49083 üzenetére
Akkor nem lesz jó telefonod
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #49081 üzenetére
Jiayu G4
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #48984 üzenetére
ha nem zavar hogy - 2 Mpxes a hatsó kamera és persze gyatra
- kijlező nem ips
- 1200mAh alatt van az aksi
- itt néha nem megy a home gomb
-"fura" a wifi mintha néha nem lenne... -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #48962 üzenetére
Mi az hogy! Még a 6589M is sokkal erősebb a 8225Q-nál.
-
devast
addikt
válasz
instantwater #48959 üzenetére
Azért te se gondolod komolyan, hogy egy umi x2 ér 75-90k -t. Főleg a nyugati EU-ban, ahol eddig is könnyen szert lehetett tenni hivatalosan nexus4-re.
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #48952 üzenetére
Kár,hogy fastcardtech-en lehet venni azoktól még rotling hegyet sem érdemes venni mert még abba is hazudnak! hogy szürkét fog!
-
grizlisandor
veterán
válasz
Túl szép, hogy igaz legyen...
Ja megvan a baj: Connectivity Technology: GSM + WCDMA(Single Nano Simcard)
-
KurtCobain
őstag
válasz
1 SIM-es, és iPhone koppintás. Talán a második tény fájóbb, mint az első. De itt mindenképpen off.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
instantwater #48897 üzenetére
Másfél hete
A FAEA meg hétfőn jött meg -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
instantwater #48760 üzenetére
NEO N003:
A kategóriáján belül tényleg jó képeket csinál.
Tényleg két mikrofonos.
Tényleg jól szól rendes fülessel.
A Wifi és a BT megfelelően érzékeny, a kijelző szép, de ezt is vártuk.
OTG, MHL működik, de pl külső vinyóval elbuktam, mivel hiába kapott kívülről is betápot a vinyó, a NEO egyszerűen leszívta róla a szuflát. SSD-vel ugyan-ez. Sima pendrive-val, egérrel, billentyűzettel nincs gond.
Nem tudom más készülékekkel mi a tapasztalat, a hétvégén majd ránézek a többire is, mert nagyon meglepődtem.Az NFC-s pletyka már rég felröppent, de nem lesz NFC-s verzió. Az már túl szép lenne.
Negatívum is van: legalábbis a mostani fw-rel az Epic Citdelben botlik. Telepítés után csinál egy 54 fps-ses benchmarkot, de ha még egyszer lefuttatod, belagol és leesik 20 alá. Dalvik törlés nem segít, uninstall/reinstall nem változtat semmit. Egy két nap múlva magától visszakúszik 40 fölé és úgy is marad, de nem lesz többé 50+. A fene se érti.Az akkuról már raktam fel eredményt a táblába, mint ahogy a FAEA F2-ről is.
Az látható, hogy egy sima HD-s modellel nem tudnak versenyezni (Jiayu), de egy normál nap átvészelésére még az F2-es is simán képes, pedig az csak 2300 mAh-s aksival rendelkezik,
Btw, a FAEA vakuja brutál. Lenyomja még a W910-es Haiert is, ami azért meglepő, mert az eddig az összes kezemen átfutó mtk csipes cuccot alázta.Jut eszembe: Cappa! Ha küldök dolgokat, akkor tudnál csinálni latin betűkkel operáló cwm-et hozzá (NEO) Gyárilag ugyanis a Kyle féle C3-massal érkezik, amit ugyan kezdek megszokni, de tyúklábas a lelkem és így elég könnyen mellé lehet nyúlni...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #48828 üzenetére
Hainan-oznak , de ha a kuli-munkára és az állandó kommunista-szombatra gondolok akkor Hajnanozzanak
-
ZaXXoN
tag
válasz
instantwater #48828 üzenetére
A szombatok viszont munkanapok, cserélnél?
-
r4dek
csendes tag
válasz
Szerintem nincs MHL, OTG (bár több szájt állítja, de rákérdezve már nem) OGS van de mivel védve az erősen kérdéses. De még így jó ár/érték.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Nfc-re nekem sincs szükségem-egyenlőre. Nekem az 1/4gb s változat is elég lenne,kb.minusz 60 dodó
Egyébként a 1/4 és 2/32 ugyanaz lenne hardveresen,ezeket kivéve? Hdmi is pozitív,van egy Motorola lapdockom,így ezt is tudnám haszálni
Még azért olvasgtok,de 2héten belül eldől. Jövő hét úgyis ünnap Kínában,aztán meg..Jiayu s1 sem rossz...
-
Lovi24
senior tag
válasz
instantwater #48753 üzenetére
Tervezed a megvásárlását vagy lemondtál róla? Én csak nemrég találtam rá ,így elég kevés az infóm róla. Tudom ,gugli a barátom,de láttam,hogy Te már régóta szemezel vele,így gondolom olvastál róla ezt-azt. Negatívum-pozitívum,tudnál mondani róla valamit?
-
Lovi24
senior tag
válasz
instantwater #48575 üzenetére
Szia,nekem is szimpatikus ez a Neo n003,habár én a kisebbik verziót néztem ki. Úgy gondolom az is elég lenne.
A kijelző az most gorilla vagy nem gorilla (hol ezt írják,hol azt )? Vagy csak valami hasonló ,de strapabíró cucc?
Ezen a fórumon rendelkezik-e ilyen telóval valaki? -
fotosjani
aktív tag
válasz
instantwater #48640 üzenetére
Pontosan, a felbontás mellet a kijelző panel minősége is sokat számít.
Amit te is írsz pl. a V970 4,3"-os QHD kijelzője siralmas a V967S 5"-os QHD kijelzőjéhez képest.
Ég és föld ha egymás mellett van a két mobil.
A barátom munkahelyén a kollégáknak szinte mindenkinek jobban tetszett a V967S QHD kijelzője 5"-on mint a Jiayu G3 HD kijelzője 4,5"-on. -
nbukta77
addikt
válasz
instantwater #48640 üzenetére
Nekem ZTE v967s van. Semmi problema a qhd kijelzovel pedig 5".
-
interstate76
addikt
válasz
instantwater #48597 üzenetére
Nem akarok egy sztenderd vitát feléleszteni, de ez egyszerűen nem igaz. Szebb a HD kép 5"-on, de nem romlik el a szemed a QHD-tól sem.
-
peter077
aktív tag
válasz
Ezt cáfolom, ZTE v967s-em van, nagyon szép a képe nem pixeles.
-
Midway
senior tag
válasz
Ok. Akkor kihagyom.
Bár én olyan 4,5-4,8 közötti erős hardveres dual telefont szeretnék.
Melyiket érdemes? -
RVR400
veterán
válasz
instantwater #48571 üzenetére
Ha nem sikerül, akkor még mindig eladható olcsó Lenovonak átcímkézve.
-
Brain75
senior tag
válasz
dupla
-
Terentius
őstag
válasz
50-50%
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #48552 üzenetére
Mert az A660-at már nem gyártják. Kifutott. Sok helyen nincs is.
-
zalman90
őstag
válasz
instantwater #48019 üzenetére
hülye kérdés de hogy rakom ki ?
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #48015 üzenetére
Ez kb ugyanaz, mint a 6577, csak nincs benne 3G.
-
cobrakigyo
tag
válasz
instantwater #47990 üzenetére
Softweresen nem lehet javitani a hangszorot?Akuidövel is vannak problémáim.Meddig kellene birni az aksinak?
-
cobrakigyo
tag
válasz
instantwater #47990 üzenetére
Szerviz nem tudja kicserélni a hangszorot?
-
kgymac
őstag
válasz
instantwater #47263 üzenetére
Nincs dedikált ram, minden eszköz a beépített ramból használ.
-
válasz
instantwater #47247 üzenetére
Itt a nagytesója, ha valaki egy igazán lassú téglát akar
[link] -
zalman90
őstag
válasz
instantwater #47258 üzenetére
háát , nem minden szempontból , de ha ár/érték arányot nézünk , galaxy mini mikor kijött 30.000 felett volt
mini :
3,14 hüvelykes kijelző 240 x 320 felbontással , 256(MB RAM / 512 MB ROM (ja igen itt több a ROM)
és a mini asszem 600 vagy 700mhz en megy csak , nem 1ghz en , ja és előlapi kamerája sincs
-
zalman90
őstag
válasz
jól látom h. ez egy HTC one utánzat ?
amúgy ha azt nézzük , hogy egy Galaxy mini (csak 1 példa a sok közül) 3.2 es kijelzős , kevesebb ram/rom , nincs jelly bean , és magyar forgalomba 28.000 körül(?) ment , akkor ennyiért ez teljesen jó telefon
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #47250 üzenetére
Jó, akkor vegyél.
-
tolvaj!
őstag
válasz
4.1 robot 256 rammal és rommal
-
wyattthoearp
tag
válasz
instantwater #47160 üzenetére
Ha előrendeled akkor valószínű, hogy első generációs.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #47160 üzenetére
Ha hibás, akkor első, ha nem hibás, akkor már valahanyadik.
-
doongoo
addikt
válasz
instantwater #47142 üzenetére
- nálam semmi ghost touch (érintőkérnyő ugrálás) nincs
- a gombok világítása valóban gyenge, de ez nekem nem szempont, Galaxy S2-n alapból kikapcsoltam (itt is keresem a kiapcsolás lehetőségét), mert úgyis tudom, melyik hol van és mit csinál
- hang telefonálás közben nálam teljesen OK, megkockáztatom, jobb, mint az S2 hangja
- semmi akku % ugrálás nincs nálamLehet, hogy kifogtál egy rossz darabot, vagy az újabb szériáknál esetleg javítottak a dolgokon
A C3 témához: valószínűleg a romfrissítés után nem volt meg a szükséges memóriatörlés, ami ahhoz kell, hogy a megfelelő tárhelyet jelenítse meg (fórumokon írják a megoldást, csak rá kell keresni)
-
wyattthoearp
tag
válasz
instantwater #47146 üzenetére
Beállítások / tárhely / telefon memória törlése.
Nem muszáj factory reset. -
bakterka
tag
válasz
Köszi!
-
wyattthoearp
tag
válasz
Ezek mindegyikét megoldották a frissítések. A c3-nál pedig a tárhely törlése segít, aztán jó lesz. (Na jó a gomb háttérvilágítást azt nem, de a fehérnél az is nagyon jó)
-
bakterka
tag
válasz
instantwater #47129 üzenetére
Ezt kifejthetnéd bővebben is!Miért nem ajánlod a ZOPO-t?
-
Tigyi78
tag
válasz
instantwater #47129 üzenetére
esetleg aki konkrétan ezt a típust használja? gondolom olyan nincs.
-
ccs2929
senior tag
válasz
instantwater #47126 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam az xda-s oldalon, leszedtem az 1.6.0-ás verziót, majd du. kipróbálom. Esetleg személyes tapasztalat van róla /nem csak neked, mástól is jöhet/, nem szeretném téglásítani az asszony telóját
-
bakterka
tag
válasz
instantwater #47100 üzenetére
Itt találtam![link]
Jó telefont keresek,igazából nem érdekel mi minek a koppintása![ Módosította: wwhy ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
persze árral, meg out of stock.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
és az már a szifon 6 koppintása?
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #47012 üzenetére
Ha bátor vagy, itt a vörös rizs (Xiaomi Red Rice) 165$-ért...
[link]Az más dolog, hogy nincs értékelt eladása a fazonnak...
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #47002 üzenetére
maximum, ha az akku robban, de az inkább a samu térfele
-
Crytek
nagyúr
válasz
instantwater #46782 üzenetére
Szerintem azért azzal nincs kisegítve senki,hogy van csak mondok egy számot van 15 magyar akinek x telefonja van.
Hiszen mint a fórumon is olvasható rettentő nagy a szórás az ugyanolyan telefonok között is.Van akinek tök jó semmi baj van akinek 2 hónap után full gatter stb.
Ezért is akarok Cubot A890-et olyan nem hiszem hogy lenne valakinek azt akkor legalább lesz valami "hazai" tapasztalat!
-
Olavi
tag
válasz
instantwater #46782 üzenetére
Persze, ez egyértelmű, csak nem tudom mi probléma lehet azon kívül, hogy hibás.
-
válasz
instantwater #46738 üzenetére
holo locker
Wiget locker -
Gyuc
aktív tag
válasz
instantwater #46736 üzenetére
hehe ezt én is beciciztem a múltkor pont így
-
válasz
instantwater #46718 üzenetére
Jól tetszik sejteni.
Viszont minden telefonnál más lehet a dumchar_info tartalma! (Típusonként eltérő lesz, az biztos)
Tehát ne tessék sekinek vakon követni ezeket a példa számokat, hanem le kell ellenőrizni és kiszámolni a sajátot! -
kgymac
őstag
válasz
instantwater #46709 üzenetére
Szia,
Keeperv85 blogjában találsz hasonlót (magyarítás). Droid partíciók - mount pontok összerendelése, a system partíció mentése dd-vel. Csak be kell helyettesítened a telcsi adatai alapján. Valamint ne feledd, hogy a preloader miatt nincs fastboot, mtk-nál más file adja az infokat. Ha rootolt a telcsid, egyből olvashatod a tartalmakat. -
válasz
instantwater #46709 üzenetére
Imhol ama link, mely helyen megleled : [link]
szerk: a számítást hexában kell csinálni, ennyi a lényeg.
de itt egy dd-backup calculator
(bár LibreOffice-ban csináltam, xls-ben mentettem, hogy az ms felhasználók is tudják olvasni, használni) -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #46602 üzenetére
Momentán nem mindig magasabb az ára mint a többinek.
Ez így marhaság. -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #46574 üzenetére
Belülről volt pontatlanul ragasztva, azért nem ment a back gomb.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #46548 üzenetére
Azt egy kis szig. szalaggal meg lehetett volna gyógyítani, van rá leírás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #46548 üzenetére
Nem ez a baj. nem a hibás cuccok. Korrekten cserélik, korrekt a magyar csapat hozzáállásai is maximálisan az itthoni cuccokhoz. Ezzel nincsen probléma. A gond akkor kezdődik, mikor valaki fogja a jó koncepciót (GXIn formaterv >> GXIn2 formaterv) kivágja a kukába és csinál helyette egy olyat, amiről a vak is látja, hogy ronda mint a bűn. Mikor kihoz valaki egy viszonylag erős, HD kijelzős telót, majd rátesz 2013-ban egy ICS-et. (Blade S). Mikor valaki magára hagyja azért az elődmodellt, mert a saját hibás szoftvere miatt nem fogyott jól, ahelyett hogy időben meghallgatta volna a felhasználók kéréseit és ha már nyitott a bootloader kiadná a forráskódokat is, hogy legyen értelme... Amikor valaki EGY ÉVET késik telefonnal, mint pl. a Blade 2...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
instantwater #46541 üzenetére
Mert a ZTE nem késik hónapokat... LOOOOL... Ez volt a hét vicce! Majd nézd meg mikor jön ide a Grand Memo....
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #46485 üzenetére
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #46439 üzenetére
Apropó 2 hét... Ezt is figyelembe kell venni...
de ide is bemásolom:Kínai barátainknál, és nem kicsit lasúlhat a csomagküldés
Ősz Ünnep szeptember 19 - 21.
Nemzeti Ünnep 2013. október 1 - 7.
Főleg a október elejei a húzós mert az kihatásal van szeptembere is, szep 24-25-én rendelt dolgok lehet majd csak okt 10-e után hadják el KínátEzt is nemrég olvastam a témában...
Tavaly szeptember végén rendelt csomagom december elején jött meg, úgy elkavarodott
mivel itt több 10 ezer forintos telefonokról van szó, nagyon ajánlott figyelembe venni...
+ jön a karácsony, akkor meg azért, így majdhogynem a januári rendelés a nyugis, esetleg október közepétől nov. elejéig... Vagy, ha nem ülnek rá, akkor most, 1, max. 1,5 hétig... (persze nem kell velem egyet érteni...) -
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #46135 üzenetére
jóember. én miről beszéltem? egy lencse hogy lehetne megapixeles? az jóesetben egy domború üveglap. rossz esetben műanyag. az érzékelő mérete számít. egy nagyméretű érzékelő lapka sokkal több fényt enged be ha abból kevesebbet teszel rá a nyákra ami maga a szenzor akkor lesz egy alacsonyabb felbontású ám sokkal jobb minőségű képed. mivel FÉNYkép ezért számít mennyi fényt fogad be. ha neked egy négyzetcentiméterre jut 12mpx-nyi érzékelő lapka akkor lesz egy 12mpxs képed. de ha 1 négyzetcentiméterre csak 5 mpx nyi érzékelőt raksz akkor nagyobb hely lesz az érzékelőűknek és több fényt tudnak befogadni. tehát jobb minőségű lesz a képed. persze a felhasznált alkatrészektől is függ és ez az amit a kínaiak kispórolnak általában
-
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #46121 üzenetére
Bőven jó a 3,2 lencse,csak legyen olyan mint a SE K800-é volt.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #46121 üzenetére
htc ONE 4mpx...... gondolkodj el rajta.
ha a kóreaiak is erre jutottak hogy nem kell nagyobb?
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #46021 üzenetére
Denemám!
Tele vannak a vámraktárak az efféle cuccokkal.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #46002 üzenetére
Milyen alapon?
Azért mert a célország törvényeinek eleget téve kiróttak rá némi ÁFÁ-t és így már nem éri meg a vevőnek?
A levámolt cucc a tiéd, ha nem fizeted ki a vámot nem jutsz hozzá, ergo vissza sem küldheted.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #46002 üzenetére
kérdezd meg őket.
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #45910 üzenetére
Felvázoltam az előbb az árakat.
1x 7562= 20, ha egy érintő repedés miatt kell másikat venni az már 40. 40-ért adtam el az Optimus 3D-met, ami erősebb és nagyobb is...
2x G9502 ugyanezen okból 85 eFt, így ott már egy S3 megvehető lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest