- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juppiee
újonc
Sziasztok!
Barátnőm apukája szeretne egy dual simes telefont, de én annyira nem vagyok otthon a témában ezért a segítségeteket szeretném kérni.
AZ erre szánt összeg 40 000 FT +- pár ezer forint.
Amit szeretne:
Max 4,5" kijelző,
adroid op rendszer
4 magos proci
magyar menű
magyarországról rendelhető. (már eladta a régi készülékét és minnél hamarabb szeretne egy újat)
főleg telefonálásra illetve fényképezésre használná ( ezért jó lenne hogy viszonylag szép képet csináljon a kamerája és legyen mellette egy led vaku is)
megbízható készülék újonnan garanciával.nem tudom hogy ennyi pénzért mennyire magasak az elvárások, remélem tudtok ajánlani vmi jó kis telefon.( ha üzletet is tudtok mellé ahonnan rendelhető még jobb lenne)
előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest