- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juppiee
újonc
Sziasztok!
Barátnőm apukája szeretne egy dual simes telefont, de én annyira nem vagyok otthon a témában ezért a segítségeteket szeretném kérni.
AZ erre szánt összeg 40 000 FT +- pár ezer forint.
Amit szeretne:
Max 4,5" kijelző,
adroid op rendszer
4 magos proci
magyar menű
magyarországról rendelhető. (már eladta a régi készülékét és minnél hamarabb szeretne egy újat)
főleg telefonálásra illetve fényképezésre használná ( ezért jó lenne hogy viszonylag szép képet csináljon a kamerája és legyen mellette egy led vaku is)
megbízható készülék újonnan garanciával.nem tudom hogy ennyi pénzért mennyire magasak az elvárások, remélem tudtok ajánlani vmi jó kis telefon.( ha üzletet is tudtok mellé ahonnan rendelhető még jobb lenne)
előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest