-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
KurtCobain #87860 üzenetére
Ezért sem értem, mert ezt az üzenetet kaptam SMS-ben:
"Feltöltöttél 0Ft-ot. ùj egyenleged 0Ft+300Ft kedvezmény.Vàsàrlàsi keret:0Ft.Egyenleged 15.03.20-ig hasznàlhatò.Tovàbbi infò a MyMenu-n:"
Meg ezt: Tàjékoztatunk, hogy Klikk szolgàltatàsodat aktivàltuk. Forgalmi kereted a ciklus végéig 100 MB. Üdvözlettel: Telenor
De hogy mitől lett kb. 6 hónap a 3, azt nem tudom, sehol sincs 3 hónapnál nagyobb megadva.
A MyMenü meg mást mond.
Mindegy, a 300Ft semmi pénz érte, más kérdés, hogy igen kevés helyen kapható ennyiért.
Én a gyorsboltban vettem.
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
KurtCobain #87860 üzenetére
Szevasz!
Valószínű igazad van, de nem egyértelmű, ha ránézek az oldalamra.
Azért vigyázat!
A 2 kártya a következőképpen működik:
Ha kell: bekapcsolom a netes kártyát (mert nincs állandóan bekapcsolva), engedélyezem az adatforgalmat Telenorra. ( A másik kártya Te**com).
Ha "végeztem", kikapcsolom a Telenor kártyát. Erre megjelenik a Te**kom térerő mellett a 2G, és adatforgalmaz, mert ugye mindig akadhat frissíteni való, ha más nem reklám. Ez meg ugye igen drága/kB!
Előszőr megjártam..
Azóta: adatforgalom ki, Telenor kártya kikapcs. Így jó....
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged