Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Nekem is van netem állandóan (WiFi) -2* 15 perc amíg jövök-megyek.
Hogy mégis legyen valami, kerestem, vettem, ilyet: telenor paraktikum +net expressz
300Ft SIM a kártya, 300Ft lebeszélhetőséggel, ez 3 hónapig él. Kapsz mellé (nem röhögni) 10MB netet, nem írtam el.
Ha aktiválás után SMS-ben elküldöd a klikk szót, akkor lesz 50MB.
Arra jó, hogy netán úton, útfélen meg tudjak nézni valamit.
3 hónap után 990Ft.-ért, úhy tudom 3 hónapra feltölthető.
Én vettem 2-őt, 3. hónap után (azt hiszem nem kötnek bele) az elsőt eldobom, aktiválom a 2.-at.
Azt tudom, hogy egyszerre egy embernek nem lehet 2 aktivált.
Ha kell, mégis van valami elérhetőségem, eddig (1 hónap) elhasználtam inkább csak ellenőrzésre 4 MB-ot..
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest