- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #84599 üzenetére
aha Xiaomi MI3
-
CoolBoy323
nagyúr
Tudtok nekem mondani olyan telot, amit ip67/68assá lehet tenni? Pl igy: [link]
-
Nyiaz
aktív tag
Chigon-nál rákérdeztem hogy WCDMA-e a Honor 6? Válasz:
Thanks for your enquiry!
I am sorry we made a mistake.
Actually,Honor 6 support support TD-LTE , TD-SCDMA,FDD-LTE WCDMA;
If you have any other questions,please be free to contact with me.
I am looking forward to cooperating with you.
Ezek normálisak? -
Faith
aktív tag
Üdv!
Az oppomart.com-ról rendelt már valaki? Honnan küldik a telefonokat? Úgy értem ha innen rendelek ezekre még jön vám meg ilyesmi?
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de remélem tudtok nekem segíteni.
Hazai vételben gondolkodok, és új telefont szeretnék vásárolni. Egy Samsung Galaxy Y Duos-t kéne lecserélni. A lehető legolcsóbban szeretnék kijönni, de ha lehet teljesítményben az Y Duos fölé menni picivel (gondolom nem olyan nehéz, mert az a készülék már elég gyengusz) viszont ha lehet 30K-ből meg szeretném oldalni.
Mi az ami ebben az árkatgeróiában itthon a best buy?
Ja és esetleg szerintetek mennyiért lehet elpasszolni az Y Duos-t amelyre 2015. július 1-ig gyátói garancia van?? Köszi előre is -
szcsi
tag
válasz
Laza... #84509 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
Utánanéztem a ZTE V5-nek, sajnos egyre jobban tetszik.
Meghirdetem a Lenovo P780-am, ha elviszik lehet kereslek is majd.
Ha nincs érdeklődő akkor viszont kivárok még egy kicsit, hátha jön jobb vétel. Mondjuk egy erős dualsim xiaomi 2 hét készenléttel -
csendes
addikt
válasz
lordmark #84586 üzenetére
Nézz körül a hardveraprón, hátha találsz csoportos rendelést, ha nem sürgős. A néhány hozzászólással korábbi hivatkozáson nagyon jó a G2F ár, ha még érvényes és minden költséget tartalmaz. Az első hozzászólásban egyébként fel van sorolva néhány üzlet, illetve erre van külön téma: [link]
-
Laza...
addikt
válasz
7Sony7 #84585 üzenetére
Bugos romok, különböző gyártók beszállítóitól származó alkatrészek (egyik rom egyiken működik, másik másikon, mert a driverek nincsenek benne), leváló kijelző, Telenor bug (állítólag van rá megoldás...), gyenge GPS (még MTK-hoz képest is), kis akksi (bár ez már inkább szubjektív kinek mi az elég), stb
-
bkiky01
senior tag
Honor 3x tulajok!
Van már gyári kitkat a telefonra?
Ha igen, tudjátok linkelni az oldalt, ahonnan tölthető..
Köszönöm!
-
csendes
addikt
válasz
lordmark #84575 üzenetére
G2F: nincs gond, ha a WCDMA verziót veszed
iNew V3, ZTE Geek: ezek 5"-ek, nem férnek bele a feltételekbe
G3C/G4C: formára nem a mai penge divat, de megbízható és nagy az akku 3000 mAh
DG350: ugyanaz, mint az UMI X1 Pro, szép, elegáns telefon HD kijelzővel, talán nem annyira kiforrott és tartós, mint a JIAYU-k.
Hongmi 1(S): erről sokat írtak itt, egy kicsivel többe kerül, mint 40 ezer Ft. -
Roland78
tag
válasz
WOT-H-A-C #84570 üzenetére
Nekem is ez volt az első benyomásom...
Utánaolvastam, sok helyen írják, hogy az Antu5 nem kicsit bugos és Qualcomm-ra van "optimalizálva" / favorizálva, ha úgy tetszik.
Egy "régi" N7000 állítólag antu4-s 10000-ről 15000-re ugrott - úgyhogy mindenki kezelje úgy ahogy gondolja -
válasz
lordmark #84575 üzenetére
Lenovo S650/660
iNew V3 - nem
Xiaomi Hongmi 1S - van pár bosszantó dolog, de amúgy jó
ZTE Geek V975 - nem volt vele tapasztalatom
Jiayu G3C - jó
Jiayu G4C - jó
THL T5S - nincs tapasztalatom
Doogee Dg350 - nem vennék Doogee-tMás Lenovo ebben az árban nincs, áfával mindig számolj.
-
-
lordmark
tag
Sziasztok!
Kérdésem továbbra is aktuális:Dual sim-es Android-os telefont keresek.
Jelenleg egy Nokia X-em van, de hiányolom a "tiszta" androidot belőle. És mivel garanciát nem szeretnék bukni ezért nem rootoltam...
Így egy 40 ezer forint körüli készüléket keresnék, 4"-4,5" körüli kijelzővel, korrekt hardverrel. Lehet akár valami kínai csoda.
Várom az ajánlásokat. Köszönöm előre is! -
-
TedThomas
aktív tag
válasz
nash13 #84563 üzenetére
Hát nem kicsi készülék. Először én is meglepődtem rajta és kicsit nagynak és robosztusnak tartottam.
De megszokás kérdése. Már fel se tűnik.Wifit nem tudom hogy lehetne tesztelni. Routertől két falra ülök, minden jó. Valamelyik nap spotifyt hallgattam a teraszon,5-7méter + nagy fal, egyszer se akadt. Olyan átlagos gondolom ezért az árért.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Nemoka1987 #84566 üzenetére
-
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Már hetek óta a netet bújom, kínai dual simes csodát szeretnék venni.
Kinéztem jó párat, de mindig találok jobbat, szebbet.
Néztem a Doogee DG550-et, iNew V3-at, Galaxy Note koppintásokat(N3, N9800), Elephone P2000-et és a P8-at illetve a Coolpad 7320-at. Sokat keresgéltem a hozzászólásokban, nagyjából lejött hogy a Note koppintásokat jobb ha hanyagolom. A Coolpad, Lenovo jó márkának tűnik csak a design nem jön be.
Mindenképpen 5.5 coll vagy nagyobbat szeretnék, lehetőleg 2 Gb Rammal, minimum 4 de inkább 8 maggal, normális kamerával, GPS-t olykor használnám. Ahogy olvasom egyre többre jön a Kikat, tehát a 4.2-es Android se lenne gáz.
Most jelenleg az Asus Zenphone 5 illetve 6 között vacillálok. Most olvastam az itteni tesztet az 5-ösről, nem igazán győzött meg.
Tud valaki esetleg valamit ajánlani olyan 60-65 ezerig? ÁFÁ-t belekalkuláltam plusz az 1.500 kezelési költséget is.
Minideal-t, Ali-t, tinydeal-t illetve az antelio-t ismerem, ezen kívül valami megbízható webshop?Köszönöm előre is.
Üdv, T.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
TedThomas #84560 üzenetére
Koszi az infot
.
Csendes:
Koszi neked is, ez eleg biztatoan hangzik. Fontos lenne a megzihato GPS autoban mert arra hasznalnam, termeszetessen toltorol. Szoval azt mondjatok hogy nyugodtan belevaghatok? Eleinte egy coolpad f1-et nezegettem de rajottem nekem az folosleges amit tud mert nem hasznalnam ki bar arrol azt olvastam hogy jo a GPS benne
-
csendes
addikt
válasz
Snakeiboy #84547 üzenetére
Itt [link] van néhány hozzászólás a DG310-ről hollandul. Röviden:
(+): jól néz ki, szép színek, megfelelő fényerő, jó látószög, WiFi príma, GPS náluk jól működik, olcsó.
(-): időnként az új gesztusok (gestures) nem működnek (pl. ujjal betűt rajzolva a képernyőre indítható alkalmazás), YT videó kicsit akadozott, hibák az angol és holland fordításnál, egy ismeretlen kínai alkalmazás előre telepítve, az akku 3 óra képernyőidő után egy napon belül lemerült. -
TedThomas
aktív tag
válasz
Snakeiboy #84558 üzenetére
Akku olyan átlagos. Nem rossz és nem is kiemelkedő.
3-4 óra kijelző időt lehet vele csinálni simán.Talán ezen a képen látszik legjobban: [link]
Reggel elindultam és amikor hazaértem még volt benne telefonálásra való (nincs töltőm a kocsiban).
Ebbe benne van 2,5 óra képernyő, 1,5 óra navigáció, 1 óra útvonal rögzítés, 1,5 óra spotify, folyamatos mobilnet használat, emailek, telefonálások útközbe.Lehet hogy lehetne valamivel javítani a GPS-en de semmit csináltam vele csak bekapcsoltam azt ment.
Nem precíziós eszköz de nem tévedtem el vele -
aytukabozs
addikt
-
-
citkar
addikt
Iocean X8 mini itt 149 USD és Eu-s raktárból is elvileg (bár nem próbáltam még).
-
dinin
tag
200 usd alatt keresek telefont.
Fő szempontok:
Max 5" de ne legyen nagyobb 140 mm-nél a hossza
min 1gb ram
min quad core
min 1024x720 felbontás
gorilla glass
NFC nem fontos de előnyJiayu G4s és Inew v3 között vacilálok. Előbbi kicsi és erős, az utóbbinak jobban tetszik a design-ja, vékonyabb és NFC képes.
Ezeken kívül mit tudtok ajánlani ami megfelel a fenti kritériumoknak?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Snakeiboy #84547 üzenetére
1 hete használom a THL T6S-t és nekem nagyon bejön. Azért az árért nagyon megérte.
A képernyője szerintem teljesen vállalható.Csak a menüben fura kicsit, mintha mosott lenne vagy ilyesmi.
De ha böngészel, játszol, könyvet olvasol nem érzed hogy csúnya vagy ilyesmi.
Mintha még a képernyőmentéseken is látszana a menünél. Valószínűleg a kisebb felbontású ikonokat használja.Képernyő mentések, képek: [link]
Kissé "jobbra húz" a GPS de végül is oda találtam mindenhova ahova akartam, nekem megfelet: [link] [link]
A kamerájától nem kell sokat várni. Van azt annyi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84550 üzenetére
Ha tudsz kínaiul akkor mindenképp!!!
Na de viccet félre téve ez egy portolt Lewa rom!
Legjobb esetben is csak angolul tud a kínai mandarin meg tradicionális kínai nyelven kívül!!!Ez egy dev rom!
Itt a change LOG:
Le Béka 126 frissítések:
Ezen a héten Főbb jellemzők: • optimalizálás Optimalizálás flow kalibrálás funkció, az első tiszt, hogy fokozza a siker mértéke a flow kalibrálás
• Új asztali ikon mérete változó (asztali beállítások - desktop ikon méret)Felhasználók aggódik: • Javítás telepíteni egy új alkalmazás ikonok ne kerüljenek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Fix vörös rizs Brush bemutató a helyreállítási fájlok azonosításának támogatása a külső SD kártya
• Javítás [Qualcomm 8X25] legkésőbb párosított Bluetooth párosítás Bluetooth készülék beállításait• Fix helyezzen be egy új asztali alkalmazás ikonjai nem kerülnek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Fix közös felhívás Tri-Cities körzetszámot attribúció, hogy csak egy város (a rajongás és nyomorult.)
Időjárás • Fix wifi hálózat ecset az időjárás, majd zárja be a wifi hálózat, adathálózati az időjárás, az időjárás volt a fő felületen megjelenik a "nincs adat"
Gyakori Controls • Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Javítás jogosultságkezelés pop-up ablakban kattintson a gombra, jelölje ki a hatás kell kerekíteni• Fix zenelejátszó zenelejátszó még most FC
Forgalom ellenőrzése • Miután az első teljes helyreállítás megerősítik előfizetési csomagok és áramlási kalibrációs adatok forgalom megfigyelése oldal beállításait, a frissítési ikon nem mozog
• Fix alkalmazás részletek felület, adat kártya és WLAN életciklus nem egységes formátumVariety Témák • javítás, ha változik a háttérképet behozott más programok sikeres alkalmazása tapéta nem terjed ki a teljes képernyőt
Hogy is mondjam......
-
tthom
senior tag
válasz
kmarci25 #84548 üzenetére
Nekem van bluetooth-os vevő a mostanihoz, de körülményes és minden marhaságtól megszakad. Tehát pl. átmégy egy hosszabb alagúton, akkor a telefon azt érzékeli, hogy nincs gps jel, utána meg már hiába látja a külső vevő, ha nyílt terepre ért az ember, mégsem találja meg a telefon a poziciót. Ilyenkor kilép, bluetoothGPS újracsatlakoztat és jó. Csak hát autóban menetközben..
Persze lehetséges, hogy az app hibája, de már sokszor belefutottam. Valamint azt is tölteni kell mindig, szóval én jelenleg ezért keresek telefont, hogy ne kelljen ezzel kínlódni.. De persze végülis használható, amikor működik fényévekkel gyorsabbab megtalálja a műholdat bárminél és pontos is. Valamint az is gáz, amikor merül a telefon, legalábbis az enyém, akkor pontatlan lesz.. Gondolom a bluetooth nem stabil már annyira, tehát arra is kell figyelni.
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek mar van tapasztalata a THL T6s vagy Doogee DG310 zel? Szeretnek egy olyan telefont amit nem sajnalok utni vagni relative gordulekeny, remelhetoleg stabil androiddal es lehetoleg jo GPSel(ez lenne az egyik fo szempont). Kepernyo felbontasa es hasonlok nem nagyon erdekelnek
. Ezenkivul max 5-6 applikacio lenne rajta. Olvastam itt mar par hozzaszolast a THL el kapcsolatban de bovebben nem lett kivesezve, ja a DG310rol meg meg semmit nem hallottam. Koszi a segitseget elore is
-
lordmark
tag
válasz
aytukabozs #84543 üzenetére
Nem próbáltam új rom-al a nokia x-et. Szerintem azzal buknám a garanciát, ami eladás esetén nem előnyös.
Vagy rosszul gondolom?Igazából nem gond, ha nagyobb 4"-nél.
A JIAYU G2F-et én is néztem már. Esetleg, ha még hasonló tudású/árú készüléket ajánlana valaki, azt megköszönném. -
lazlogogola
tag
Esetleg vki tud ajánlani egy jó strapa telefont aminek a RAM-ja 2GB-os?
Nem baj ha monstrum,csak a kinai webshopoknál nem tudom melyik számít megbizhatónak. -
lordmark
tag
Sziasztok!
Dual sim-es Android-os telefont keresek.
Jelenleg egy Nokia X-em van, de hiányolom a "tiszta" androidot belőle.
Így egy 40 ezer forint körüli vagy alatti készüléket keresnék, 4" körüli kijelzővel. Lehet akár valami kínai csoda.
Várom az ajánlásokat. Köszönöm előre is! -
gtuby
csendes tag
Hi!
A többi típust nem ismerem, de én egy Feiteng H9500-at (MTK6582-vel) használok lassan egy hónapja, de összeszerelési minőségre abszolút nincs panaszom. Ez kinézetben igazából egy Samsung S4 klón (kicsit nagyobb nála) de fogásra tapogatásra nem érezni minőségibbnek haverom S4-ét. Elég masszívnak tűnik, nem nyiszog, nem recseg a hátlap sem, ha megtekergeted (nem nagyon lehet, mert baromi merev a teló).
Optimalizáltságban talán kicsit jobb nála asszony Jiayu G4C-je de azon nem gyári rom van ezen meg stock, amivel küldték azzal használom. Nem is fagyott le még egyszer sem ellenben a G4-el ami azért néha hajlamos erre.Én kellemesen csalódtam ebben a teljesen ismeretlen márkában... nem is "műszaki" okok miatt akarok tőle megválni, hanem mert nekem egy picit nagy a mérete.
Szerintem ebben az olcsó kategóriában a többi telefon sem lehet rossz (vagy sokkal jobb) inkább ott a lutri, hogy elég változó a minőségük és ha kifogsz egy szart akkor azt körülményes kicseréltetni...
Jó lenne mindegyik telefont megfogdosni és nyomkodni vásárlás előtt, mert így csak a többi felhasználó véleményére hagyatkozhatsz, már ha van ilyen telefonnal rendelkező a forumon...
-
WOT-H-A-C
veterán
Anno a K900 is ilyen áron startolt....A más kérdés hogy még mindíg elkérnekérte250+$ -t!
K920 mini rőll pedig azt olvastam hogy 5"-ban fog kijönni.
-
Thome
veterán
válasz
TedThomas #84516 üzenetére
Értem, köszi!
Optimailzáltság szempontjából az összes alsó kategóriás ugyanolyan "remek", vagy van amelyik ténylegesen gyorsabb a társainál? Nem idegenkedem a kínai telefonoktól, csak jó vele tisztában lenni.Illetve találtam számomra 3 megfelelő telefont a közelemben:
- Cubot GT99
- Newman N2
- Feiteng H9500
- Prestigio 5453Melyik a legjobb ár értékű telefon? Nem csak a hardver erejére gondolok, hanem összeszerelési minőség, melyik az amit játéktelefonnak érzel ha kezedbe fogod és melyik az ami olyan mintha tényleg telefon lenne? Vagy döntsön a design, gyakorlatilag ugyanaz?
-
svgyula
addikt
Szia!
Nekem az van s tökéletesem működik! Két verziója van a H60 L01 1sim és a H60 L02 2sim neked az utóbbi kell. Ez nem "kamu" dual sim mint a P7 ennél van külön sd foglalat és nem kell az sd és a sim kártyát cserélgetni. Azonkívül mindkét sim folyamatosan aktív tehát ha az egyiken beszélsz akkor is bejön a másikon a hívás. Jövő héten lesz megint egy hálózati tesztem kint németországban. A különböző hálózatok között kíváncsi vagyok hogyan boldogul főleg az LTE az ottani voda kicsit modernebbmint a hazai. Legutóljára egy cubot x6 volt a "társam" az is teljesen jól vizsgázott a kategóriájában!
Elméletileg a HONOR 6 tud mindent ír-olvas-beszél mint a magilla gorilla -
Moleman
addikt
válasz
Mályki #84519 üzenetére
Semmi köze az akksihoz, a Lenovo 2 bajnoksággal fentebb focizik, ezért drágább. A Nubia Z7 Minit lehetne a K910 mellé állítani, az meg még drágább, pedig kisebb az akksija.
Volt már 2 ZTE-m, most is az van, most is kínai belpiacos, bízom bennük. A Lenovo túl sok kompromisszumot követel (nem bővíthető, nekem túl nagy). -
Black&White
addikt
Igen, jól tudod, ezek kellenek.
Én próbáltam beszélni az eladóval, hogy oldja fel az ellentmondást a leírásban szereplő only TD-FDD és a vásárlásnál választható L02 verzió között, de csak annyit írt vissza, hogy jó hírei vannak, az L02-t árulja...
Én bemondásra továbbra sem veszek telót ennyiért, bármennyire is ajánlott eladó.
Egyébként egy kis utánajárással ha-n (pár ezressel drágábban) is megkapod. -
válasz
Mályki #84522 üzenetére
Nem ezzel volt a gondom, hanem , hogy ezzel magyaráztad a drágaságát
Nem igazán látok összefüggést, főképp, hogy a másik modell egy középkategóriás ZTE volt.
A Lenovo "Mini"-je 5,5-es lesz, és sejtésem szerint nem Snap801-est kap, habár mást nem igazán tudnék oda tenni.
Bocs, de picit hülyeséget beszélsz, de most okosítok.
- A Lenovo-ban Snap801 SoC van ami nem épp energiatakarékso, tehát a 3000-es aksiból is kiharapja a kraftot.
- A ZTE v5-ben egy Cortex-A7 alapú ,energiahatékony Snap400as dolgozik, ami a 2400-as akiból NEM harapja úgy a kraftot.De ezt mégcsak nem is nagyon lehet így egymás mellé tenni, mert az egyik 54 ezer, a másik meg 160 ezer
Kérdezz nyugodtan, inkább válaszolunk, csak rossz spekulációkat ne folytass
Szóval ezeket ne hasonlítgassuk.
@aytukabozs: Lenovo S930 -> Mini: Lenovo S650 csak volt eszük nem Mininek nevezni. De van ahol így hívják, oroszok is szoktak így hivatkozni rá.
-
Mályki
aktív tag
válasz
aytukabozs #84523 üzenetére
Ha választani lehet inkább a fém vagy fémes hátlapos telót választom a lakk műanyag helyett..
http://www.gsmarena.com/a_mini_version_of_the_lenovo_vibe_z2_pro_surfaces-news-9224.php
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #84521 üzenetére
Miért, lesz belőle olyan hogy mini?
Akkor csak én nem figyeltem de a lenovonál nekem még nem tűnt föl hogy ezen a vonaton utaznának
Btw ha pl. k900 lett volna 5"-osba azt vettem volna, de így redbull lett(#84522) Mályki
Bár az akksija csak 2400-es, mégsem panaszkodik senki a topicjában az üzem időre, ez meg hogy anyaghasználat...
honnan veszed hogy a v5 elmarad egy lenovotol a kategoriájában? -
válasz
Mályki #84519 üzenetére
A jelenlegi arakon en inkabb ZTE fele hajtanam a delikvenseket. Nubia paletta.
Vagy Xiaomi Mi3, Mi4
A Lenovo ujdonsaga meg tul draga. Es minire sztem bő fel evig nem kell szamitani.
Habar sztem inkabb presell ar, szandekosan magasan a hype miatt. Mert pofas lett... Fokepp aliexpress eladok taksaltak magasra.
Sztem siman esik oktoberig 2-300$ az ára
Amugy ez hulyeseg, hogy az arkulonbseg az akksi miatt lenne... Mibol gondold?
-
Mályki
aktív tag
Privi akart lenni
-
-
-
beg
veterán
Mondom, megsütötte őket a nap: "The Vibe Z2 Pro (K920) now has an official selling price of 4799 Yuan, about $780. "
Forrás: gizchina link
-
Laza...
addikt
válasz
Blizzardking #84513 üzenetére
Ahhoz képes még várni kell egy cserére
Persze ezt is szigorúan szerintem
-
Blizzardking
őstag
válasz
Laza... #84511 üzenetére
Tudom, ezt már mondtad. Egyébként el is hiszem. Viszont a 4400 szerintem nem hoz annyit egy Lenovo P780-hoz képest, (itt kapcsolódtam be), hogy érdemes legyen lecserélni rá. Más szóval akinek 4 magos soc-os élvonalbeli telefonja volt kiemelkedő üzemidővel kb. egy éve, annak most lehet hogy érdemesebb kivárni egy kicsit. Hátha egyszer egy giga üzemidős telefon lesz a "bestbuy"
-
Thome
veterán
válasz
TedThomas #84505 üzenetére
Akkor kicsit nyesek az igényeken!
Viszonylag(!) jó kamera, kb 4 óra kijelzőidő, s 30 ezer forintért megkapható telefon itt hardveraprón. Szóval olyan 110-130 dolcsis telefon. Igen tudom, hogy erre jön rá vám + áfa, de ezekkel az árakkal kalkulálnék jelen pillanatban. -
Laza...
addikt
válasz
Blizzardking #84510 üzenetére
A 4400 sokkal jobb választás. Az 5000-es egyszerűen nem ér annyit. Baxhatod a 100k antutut ha úgyis lagol, meg melegszik mint állat (sőt, süt), a kamerája is jobb a 4400-nak.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Moleman #84506 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy a T5000-es csak az elvárásokhoz képest nem hozza az üzemidőt, vagy a többi telefonhoz képest sem?
Van egy olyan érzésem, hogy ha feltennének egy kérdést hogy "akarsz-e egy telefont 10 óra kijelzőidővel 8 magos procival ami a teszben ~30ezret csinál, 75ezerért", mindenki azt mondaná hogy igen. Ha kiderül hogy 5 Amperórás aksi van benne, akkor meg fanyalognak a népek. -
Laza...
addikt
válasz
tpeter77 #84508 üzenetére
Upo csinált egy jBartos magyarítást rá, ez a beállítások jó részét fordította le, meg az olyan alkalmazásokat amik egyébként is tudnak magyarul. (naptár, óra, névjegyek/tárcsázó fele-fele kb). Azaz nincs benne a ZTE saját appjainak magyarítása
De remélhetőleg kijön az 1. végleges hamarosan, ismét multilang verzióban. Van gyári multilang is, de az csak az egyik simet kezelte. Mióta aktíválva lett a 2. sim is, még nem jött ki végleges multilang
-
Moleman
addikt
válasz
Blizzardking #84502 üzenetére
A legkevésbé sem, de nálam helyettesítő termékek.
Eközött a kettő között kell most döntenem (most épp a ZTE javára billenek 85%-ban).
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretnem lecserélni a két galaxy S4 emet egy két kártyás készülékre, HTC ONE M8 két kártyás át ajánlottak. Tudtok helyette hasonló parametres kínait ajánlani ?
Előre is köszi.
Lambi
-
Blizzardking
őstag
Itt egy teszt a T5000-ről. Ennek nem 6 óra a kijelző ideje (amit te írtál) hanem 10 óra folyamatos youtube videót nyomott, ha lehet hinni neki.
For YouTube streaming (over Wi-Fi) the device does very well and you can watch around 10 hours of video on a full charge. Watching a MP4 movie from the internal storage yielded the same 10 hours possible playback. Both the YouTube and MP4 tests were conducted full screen.
Már persze ha lehet hinni a bácsinak...
Moleman (84459) - szerinted a VibeZ egy súlycsoportban van a ZTE V5-tel..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest