Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nekem van bluetooth-os vevő a mostanihoz, de körülményes és minden marhaságtól megszakad. Tehát pl. átmégy egy hosszabb alagúton, akkor a telefon azt érzékeli, hogy nincs gps jel, utána meg már hiába látja a külső vevő, ha nyílt terepre ért az ember, mégsem találja meg a telefon a poziciót. Ilyenkor kilép, bluetoothGPS újracsatlakoztat és jó. Csak hát autóban menetközben..
Persze lehetséges, hogy az app hibája, de már sokszor belefutottam. Valamint azt is tölteni kell mindig, szóval én jelenleg ezért keresek telefont, hogy ne kelljen ezzel kínlódni.. De persze végülis használható, amikor működik fényévekkel gyorsabbab megtalálja a műholdat bárminél és pontos is. Valamint az is gáz, amikor merül a telefon, legalábbis az enyém, akkor pontatlan lesz.. Gondolom a bluetooth nem stabil már annyira, tehát arra is kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Reklámblokkolók topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Duplázni félévente
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autóhifi
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest