- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
BViktr #84797 üzenetére
Ez biztos? Én ahogy visszaolvasok azt látom hogy épp 'megvédem' a Nibirut
-
maross
nagyúr
válasz
BViktr #84779 üzenetére
Valami alapjan valasztani kell. Es nyilvan olyat szeretnek, ha valami gondom van, akkor legyen valami kozosseg, ahol neadjisten valaszt is tudnak adni a kerdesemre. Eleg nekem az a 10 telo amit sulykolnak, csak van belole valami jo vetel, de ha bovul a csoport, az is jo
.
-
BViktr
tag
válasz
szili.tamas1 #84796 üzenetére
Jópár éve csak kínai telóim vannak. Csak hogy megnyugtassalak.
-
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #84794 üzenetére
Igen, aki meg valami mást mer mondani, mint thl, jiayu, coolpad, annak szétveritek a fejét láncal.
-
BViktr
tag
válasz
szili.tamas1 #84793 üzenetére
Egy újabb túl okos hozzászólás. Köszönük Emese.
Részemől lezártam. -
aytukabozs
addikt
válasz
BViktr #84792 üzenetére
hmm, érdekes a tárgyalási stílusod, ez előbb még zte meg huawei,
most már zte meg lenovo....de megnyugtatlak az utca emberének a ZTE az focicsapat a huawei nem telefon, hanem a iphone/samsung/sony/nokia az.
esetleg még az Lg-t benyögi egy 'jobban értesült'.Ellenben, mi itt nem az utca embere vagyunk, ahogy te fogalmaztál;
"Arra gondolok, hogy itt a Jiayu, Coolpad, Thl... -nél megállt az élet."
tehát ITT, nem az utcán... -
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #84788 üzenetére
Brandekről volt szó. Kérdezd már meg az utca emberét hallott már a Coolpad-ről?
Aztán u.ezt ZTE vagy Lenovo-ról?
Kínában nagynak számít biztos jó is nem érdekel, de itthon nem ismert akárhanyadik is. -
BaginZe
tag
válasz
BViktr #84787 üzenetére
[Apple losing smartphone battle to Samsung]
Samsung - Lenovo - Coolpad
-
aytukabozs
addikt
válasz
BViktr #84787 üzenetére
persze hogy az
"Coolpad Group Limited (Chinese: 酷派集团; pinyin: Kùpài Jítuán SEHK: 2369) is a Chinese telecommunications equipment company headquartered in Shenzhen. It is the 3rd largest smartphone company in China[1][2] " and sixth-largest worldwide.[3] WIKIVagy ebben a cikkben az infografikát nézd csak...
röhögünk együtt?
-
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #84786 üzenetére
Ez csak vicc ugye?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
BViktr #84784 üzenetére
Valahol igazad van.... mert persze van cubot,pomp,ulephone,elephone is mondjuk a low kategoriából persze vannak ilyenek de ha olvastad a topikot akkor kialakult egy bizonyos ..hogyismondjam szépen...brand halmaz amibe benne vannak azok mondjuk thl zopo lenovo xiaomi jiayu ezek amiket tusunk ajállani mert sok a tapasztalat sok a hazai felhasználó aztán van egy közös halmaz amibe benne van mondjuk a cubot a doogee a htm talán a pomp és mostmár talán elephone is... ezek a márkák vannak a kísérletező kedvüeknek itt már elhangzott róluk jó is rossz is.De ez típusonként változhat.És van a 3. halmaz az egyáltalán nem ajállott telefonokkal mint mindenféle klón meg a 120$ os strapa telefonok.
Tehát nem azért hallod a nagy brand okat folyamatossan mert nincs vagy nem tudunk másról hanem azért mert itt a kemény mag nem nagyon szeret oroszrulettezni és ha valaki kérdez akkor próbáljuk a "biztos" minőség irányába terelni.... De ha figyelmessen olvasol akkor mindíg feltűnik egy fehér holló egy cubot x6 al vagy HTM el vagy doogee val és hallunk róla esetenként igen jó dolgokat is....és ugye akkor még nem beszéltünk az off telokról.....
-
preczol
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene, hogy Lenovo telót honnan tudok rendelni, ami egy hét alatt meg is jön. Ja és persze a bolt is megbízható. Köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem akar valaki egy jófajta samu klónt?? Már rég jött valaki aki olyat keresett....
-
TedThomas
aktív tag
válasz
-PLevi- #84768 üzenetére
CoolLifeUI 5.5 van rajta alapból ami nekem sokkal jobban bejön mint az alap android meg a Miui.
Amikor megérkezett akkor egyszer cseréltem romot azóta semmi bajom nem volt vele. Oké angol ez valakit zavarhat
Van rá AOSP android és MIUI is.
Lassan jön a végleges 4.4 a gyártótól és a fórumban vannak jelentkezők akik azt majd lefordítják magyarra.Mindkettő jó készülék. Itt már te döntesz.
-
sbazsi
veterán
Jelenleg melyik a legjobb dual simes telefona legolcsóbb kategóriában?
Nézem ezt a Zopo z700-ast.
Itt 104 usd.Vagy van hasonló árban ennél jobb készülék?
-
Lamberd
tag
Mit gondoltok Huawei P7 Dual sim, már a P6 is nagyon tetszett, de a P7 két kártyásba még jobban tetszik.
-
paulkaresz
aktív tag
itt elég részletesen le van írva
miuiandroid.huérdemes beregisztrálni,rengeteg jó leírás van.
-
-
Thome
veterán
Letöltöttem a 37.0.0 romot. Miképp tudom ezt feltenni? Ott írja az oldalon hogy OTA, de ez sehogy sem lesz az. Nincs kedvem brickelni, szóval inkább rákérdezek.
Szerk: Mondjuk az se lenne gond, ha ez a sok kínai market és app (baidu browser, mobomarket és társai) eltűnnének.
-
Thome
veterán
válasz
Dominó85 #84756 üzenetére
Mondjuk már bohóckodik a rendszer, magyar nyelven nem enged be az "about phone" menübe hanem ha rányomok, kidob a főmenübe, angol nyelvnél persze beenged,
illetve a sygic esetén amint nagyítok a térképen, abban a pillanatban kidob a főmenübe.Szerk: Reinstall meg is oldotta a sygic problémát.
-
Thome
veterán
Nos, végülis egy Xiaomi Redmi 1S-t vettem. Eddig úgy néz ki nagyon jó, nem bántam meg.
-
haris
őstag
válasz
maross #84750 üzenetére
"...GPS-erol tudtok valamit? Most mar szeretnek olyat venni ami jol mukodik, nem tudom hogy az octa core-os mtk-knal is hiresen rossz, vagy mar javitottak"
Ezért.
Az előző két oldalon pont erről ment az OFF, mert valaki benyögte/bekérdezte ezt a "a dzsípíesz az emtkánál még mindíg rossz de a sárkány bezzeg...." kezdetű nótát.
Szerintem ezt szeretné most elkerülni, azért neeeeeeeee -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84744 üzenetére
nem vagy egyszerő eset... na mindjárt keresek neked valami jó kis dual simes S5 klónt, azt írják rá hogy vízálló!!
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #84743 üzenetére
Persze futottam lyukra már olcsóbb termékkel, de van amikor bejött. Eddig egész bejött amúgy... egy FAEA volt, ami gariba idejekorán visszamászott a kínaiakhoz...
Csak úgy gondoltam, hogy régen kijött készülék már a W200 és lehet, hogy már nem gyártódik manapság... legalábbis gyanús az antén való feltűnése.
-
maross
nagyúr
amoi a928w mennyire ajanlott telefon? GPS-erol tudtok valamit? Most mar szeretnek olyat venni ami jol mukodik, nem tudom hogy az octa core-os mtk-knal is hiresen rossz, vagy mar javitottak?
-
Laza...
addikt
válasz
csubuka #84742 üzenetére
Mindig a legolcsóbbat keresed, filléres áron. Kínában sincs ingyen semmi, ami az átlaghoz képest kimagaslóan olcsó, ott ezer százalék hogy sántít valami. Az olcsóbb az, ha "tutira" újat veszel, normális shopból. Ettől függetlenül a Te pénzed, oda költöd ahová akarod. Újként miért ne árulnák egyébként?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84739 üzenetére
Hongmi note az dualsimes.... neked ezt tudnod kéne!!
-
Laza...
addikt
válasz
csubuka #84738 üzenetére
Ha DELL lenne, vagy HP a refurbished, akkor OK lenne. De kínából, kínaiban ez olyan felejtős, hogy nekem eszembe sem jutna. Aztán vannak egyes shopok, akik az eredeti áron elsütik, nem kötik az orrodra. (Panda, hangyás). A Mixeshop pl. nekem kajakra beajánlotta a refurbishedet, azzal hogy a büdös életben nem veszem észre rajta... (mondjuk ők 1000 féle okból is leszerepeltek már nálam)
-
csubuka
addikt
Vajon refurb gari-selejt 110 dodóért a W200 vagy szimplán nem jó biznisz már? Engem az 5 coll, HD IPS kombó érdekel... most 100 körül "nevesebb" ilyeneket nem látok. Vagy hagyjam a fenébe amíg az itt megtárgyalt silány árfolyam játszik...? Meg amúgy is.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Vvarpi #84736 üzenetére
Sziasztok!
A Redmi Note a kiszemeltem, de azért megkérdezem, van hasonló paraméterekkel (lásd lejjebb) ebben az árkategóriában jobb ajánlat?
- 5-5,5" HD (720p; se több, se kevesebb) IPS kijelző
- MT6592
- 2 GB RAM
- jó szoftveres támogatás és hazai felhasználók (ebben eddig verhetetlennek tűnik a Xiaomi) -
Vvarpi
tag
-
Vvarpi
tag
válasz
Freddycom #84711 üzenetére
A Thl 4400 gps.conf fájlt megosztanád? Kipróbálnám kíváncsiságból.
Esetleg tudja valaki, hogyan lehet beállítani az alap androidnál használt alkalmazásikonokat?
Valahogy nem tetszenek ezek a fura színű és formájú ikonok.
Aki próbálta már ezt a romot írhatna róla véleményt. -
Laza...
addikt
válasz
GoldhandRent #84726 üzenetére
Ha nálunk nem is népszerű, elég széles felhasználói tábora van, millió rom van hozzá. - még akár jó is lehet, főleg ennyiért
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #84728 üzenetére
1/4GB javasoltam, az nekem nincs. Imádom az ilyen hozzászólásokat. Ez kb. pont olyan, mint az S1 hirdetésembe betették hogy kapni 169 dodóért is. Hát hogyne..
-
csendes
addikt
válasz
GoldhandRent #84725 üzenetére
Ez félreértés, a TFT (vékonyfilm tranzisztor) kijelzőknek sok típusa van, pl. TN, IPS, MVA, PVA, PLS, stb. [link]
-
GoldhandRent
őstag
Erről valaki valamit ?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Laza... #84724 üzenetére
tök hülyeség amit írkálok
de a TFT biztosan jobb, mint az IPSnem vagyok antutu huszár, mert csak 30k-t bír az enyém.. nekem a dizájn, az akkuidő, a kijelző típusa és mérete, valamint a kezelhetőség volt fő szempont... emellé az iszonyat jó kamera és a gps csak hab volt a tortán
nem akarok szemétkedni, de annyit nyomatod ezt a V5-öt, simán pénzt is kérhetnél érte
majdnem minden posztodban leírod, hogy bestbuy.. bocsi, csak kiváncsi vagyok, miért olyan jó -
Laza...
addikt
válasz
GoldhandRent #84722 üzenetére
Te érted is amit írsz? Lövésed nincs a témához, maradj antutu huszár
Azon kívül ez nem csak a véleményem, hanem a tapasztalatom is
-
Dominó85
addikt
válasz
maggi1886076 #84721 üzenetére
Csoda, hogy nem harapja le a fülét telefonálás közben. Bár lehet, hogy az éppen aktuális szövegkörnyezetnek megfelelően viselkedik:
- buja -> nyalogatja a fülcimpádat
- mérges -> beleharap, csócsálja
- boldog -> pacsizik a füleddel
- szülinapod van -> meghúzogatja a füled -
GoldhandRent
őstag
válasz
Laza... #84717 üzenetére
magyarázd már el miért BestBuy ?
20dodóval olcsóbb, mint a Redmi Note, és kissebb TFT kijelzője van, valamint az akkuja is kisebb.
-40$-ért már MTK Redmit venni, ami van olyan jó, mint ez a V5[OFF OFF] az MTK hongmi, azért nem olyan jó, mint a 2/8GB-s (a memóriakezelés hibája miatt), de a +20 dodóért mérföldekkel jobbat kapni :p (szerintem)
nyilván a best buy és a te véleményed, na -
svgyula
addikt
válasz
Laza... #84690 üzenetére
Szia! Egy kép az e-penis mániához!
Viszont van egy kérdésem is egyből akinek van 4.4 es rendszere! Mindenkinél olyan a memóriakezelés mint a tableten? Nálam nem "menü gomb" a harmadik hanem a futó/futott alkalmazásokhoz visz ezt be tudom állítani az alkalmazáshoz, hogy ha kilépek akkor leállítsa vagy fusson továbbra is! Ha beállítom akkor általában egy idő után kapásból jön egy figyelmeztetés "az alkalmazás a háttérben is fogyaszt energiát!". Csak kérdés volt, hogy ez mindenkinél így műxik?
Ja ez a harmadik gomb után egy "seprű"is feljön és nem kell külön külön kilőni semmit erre katt és kiszed mindent a 3GB RAM-ból így csak ~1,5GB- foglal a rendszer
Hova fog ez vezetni
-
Laza...
addikt
válasz
Dominó85 #84695 üzenetére
A Hongmi MTK procisnak semmiféle baja nincs a GPS-el, még ha nem is látja a Glonass holdakat. Sőt, MTK fronton az egyik leg megbízhatóbb a GPS-e (még a Coolpad F1-é ilyen). A G4S-é használható GPS, de korántsem jó - vésztartaléknak tökéletes, másra nem igazán. A Hongmi (MTK) kamerája is sokkal jobb mint a G4S-é. A ZTE v5 1/4GB verzió ehhez képest teljesen komprumisszummentes. (olcsó, jó kijelző, frissítések, kijelző, üzemidő, melegedés, kamera, remek GPS)
-
törölt tag
válasz
TedThomas #84707 üzenetére
Ami körülöttem van telefon (4db), azon nincs észrevehető touch bug. Én egy helyen vettem észre, az is alkalmazáshoz köthető, nem hardverhez.
A GPS gond pedig nekem is előjött, google navival lemarad autóban, de minden más navi hibátlan, és baromi gyorsan talál műholdat. De a googli maps is baromi gyorsan bepozicionál állva vagy sétálva. Tehát a GPS gond is csak valami optimalizációs hiba lehet, és csak a GM-et érinti. -
csubuka
addikt
Thl W200 110 dodoert a hangyasoknal mennyire ajanlhato?
-
-
Zeki
nagyúr
-
Thome
veterán
válasz
#73596160 #84701 üzenetére
Ez még jó is lenne, de nincs ennyi időm várni ráhétvégén kellene egyet vennem, nincs rá 1 hónapom sajnos.
Ezért kérdezem a Xiaomi Redmi 1S-t.
Dominó 85: Nem tudok várni, nemsokára utazok külföldre, muszáj vennem itthon telefont.
40 ezer forint: HD kijelző, 1gb ram, jó gps, előlapi kamera, jól optimalizált rendszer. Itt az aprón levő telefonok közül kellene találni egy ilyet.
-
törölt tag
Bár csak két hónapnyi tapasztalattal, és több ilyen készülékkel a környezetemben merem ajánlani a DOOGEE DG350-et. Eddig hibátlan out of the box készülék.
1GB, HD kijelző, miegymás.
ÁFA-val itt van kb 36ezerből.A doogee.hu-n meg asszem 38 garival. Ez asszem szlovák cég. Egy kolléga vette onnan. Várt is rá több, mint egy hónapot.
Annyi idő alatt bejön kínából is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vicces képek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest