Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
? Az utólagos 4.4 frissítések számítanak? Mert nekem pl. az Amoi-ra jött 4.4...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KillBill0531
csendes tag
válasz
hungobungo
üzenetére
bocsánat,hogy nem olvastam vissza. de miben kételkedsz?(igy nem volt egyértelmű)
mert kedd,szerda körül itt lesz egy DG800 és kicsit "félek",mert annyi jót irnak róla és ,hogy valóban olyan-e,meg,hogy mennyi hibát tartalmaz a készülék :S -
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
kicsúsztam
Az általam emlegetett Chuwi VX3 is csokival jött ki és 6592 ketyeg a lelkében, ráadásul iszonyat stabil ahogy Attila mondja, így szerintem abból is lehetne portot készíteni, de mégsem találkoztam eggyel sem sajnos
. Lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én speciel pont a MIUI-t cserélném stock droidra, holott tudom mennyivel többet ad, mégsem bírom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én speciel pont a MIUI-t cserélném stock droidra, holott tudom mennyivel többet ad, mégsem bírom megszokni.