- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
Wolfskin #113920 üzenetére
Visszaraktak az elso rom-ot amivel kihoztak a tescobol, tiltottam en is ezen mindent, de ha feloldotta meg letoltotte meg a frissitest is hozza magatol, es ezen kivul meg toltott is hozza pluszba cseszhettem.
Ugy volt **** ahogy volt.(#113921) CineDOG1 : mindegy volt clean master, virusirto, tuzfal nem kivanom senkinek se.
-
XtremLor
őstag
válasz
Wolfskin #113913 üzenetére
Ismerosom tabletja volt ilyen szervizbol hazahoza, hardveres hibaval bevitt tabletre javitas utan mert milyen jofejek rahuztak egy uj fw-t ami hasznalhatatlan volt ugyan igy mint ez, amiddig nem kapott netet meg elment, azutan game over 3 launcher 2 lockscreen 20-30 kinai app folyamatosan huzta lefele magat, 1 perc es befagyott, a pucer nenik szaladgaltak a kijelzon, neten nem leltem en se semmit, mondtam hogy vigyek vissza es oldjak meg ok....ennek is mindegy volt bekapcsolt mindent magatol.
-
XtremLor
őstag
Udv
A batyam futott bele egy hibaba, talalkozott mar valaki hasonloval?Lenovo telefon.....
2db sim van benne, mind a ketto t-s, a sim1-rol menne a mobile halozat, de nincs kapcsolat, ha inaktivalom a 2-es simet minden szep es jo, egybol van 2/3g is -
XtremLor
őstag
Udv
Tudtok mondani olyan telefont ami megfelel a kriteriumoknak? Most akarok venni egyet, csak nem tudom mit nezzek meg.
4-5" kijelzo,
hasznalhato gps
Jo kamera+ led
1Gb ram minimum
2-4 magos cpu
+egy jo meretes akku
SW is rendben legyen ne csak a HWKoszonom elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest