- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mindreader #23402 üzenetére
Mindreader
Szerintem ez a legegyszerűbb, bár én nem így csinálom, én a rendszerből kimásolom a system/app, a framework és a build.propot, majd azt zippelem, végigtolom a Jbarton majd visszamásolom, plusz jogosultságokat beállítom. Ez a kevésbé egyszerűbb, de nálam ez a "rutin".
A 110 és 109 között nincs érdemi különbség, nagyjából az orosz fordítási dolgokat javították.X.
-
hunaqua
addikt
válasz
Mindreader #23379 üzenetére
Szerintem már most küld fel a Life Rom-ot.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mindreader #23379 üzenetére
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mindreader #22823 üzenetére
Az S110_pu modot próbáltam, de nem bírtam föltenni. Igazából minden eddigi kísérletem után visszatértem a magyarított LiFehoz. Az ázsiaiak sem tuxnak többdt, mint az orosz verziók, és sokkal többet kell szí ni velük, amíg normálisak lesznek. Nekem nem éri meg a vesződést.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mindreader #22587 üzenetére
Rom főzőcske témában: XDA
Repo mappáról most nem tudok szolgálni, mert az otthoni gépemen van, de használhatod a keresőt, be van linkelve párszor.
X.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mindreader #22583 üzenetére
Biztos van, próbálgatni kell. Nálam eddig megfordult már jó pár rom (LeWa-ból 3 verzió, kínai alapú 120-121-124, orosz 106, 109, 110, 109 Life), eddig erősen a Life vezet, mert a fölösleges hülyeségek nincsenek benne, viszont van root alapból, plusz market, és egész jól magyarítható. Stabil, néha összeakad a bluetooth a kihangosítóval, és olyankor kell egy újraindítás (kb. heti 1x, a kihangosító naponta kb. 10x csatlakozik föl és le). Más komoly gondját eddig nem fedeztem föl, a magyarítás után jól megy a GPS is, érdemben nem rosszabb, mint a Galaxy S GPS-e (ami nem nagy szó, mert az közismerten elég hulladék).
A magyarítás kimentése megoldható, ámde fölösleges, mert a jbarthoz kering itt a fórumon egy elég tisztességes repo mappa.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Mindreader #22553 üzenetére
Remélem igen. Mert akkor az enyémnek csak ez volt a baja.
FBI: Lenovo a789 bordó, jól néz ki.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Mivel van jó, gyors, stabil ROM, így igen, érdemes váltani
-
hunaqua
addikt
válasz
Szerintem igen.
-
amdk7
aktív tag
válasz
Mindreader #21890 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok alapján különböző reggel többször is lehet használni a kódokat.
A tmallbox-os viszont hogy működik?
Annyival kevesebb a következő rendelésem, mint amennyit kiír, vagy a begyűjtött pontok szorozva a kedvezménnyel?cappa72:
Igen, bekerültem a gépezetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik
- Konteó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged