- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
Frenk #129510 üzenetére
A kiszemelt ROM leírását ha megnézed, úgyis nyitnod kell a bootloader-t (TWRP kell rá), akkor már a root csak egy lépés és menet közben tiltható is. Egyébként is a garancia nem a root miatt szokott ugrani, hanem a bootloader nyitása miatt. TWRP-ből nagyszerű, teljes rendszer és adat mentést tudsz csinálni.
-
npnp
tag
válasz
Frenk #129252 üzenetére
Szia
Nekem pár napja érkezett meg a Nubia Z7 MAX-om. Kártya még nincs benne, de a root-oláson, recovery cserén és CM 14 felrakásán már túl vagyok (Android 7.1.1).
Mivel előtte Lumia 640-930-950 volt, napokon belül menekülök vissza..
A teló jó, gyors, kellemes vele netezni, olvasni stb, de gyerekjátéknak néz ki a 930 mellett.
Ennyi tapasztalatom van/lett, az ünnepek alatt nyúzom egy kicsit...
P
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129246 üzenetére
Na, most erről tudni kell, hogy webshopos ROM lesz rajta, tud ugyan magyarul, de igen foghíjasan és a frissítést is el lehet felejteni, vagy le sem fut vagy lefut, de nem lesz magyarnyelv és google sem. Ezért mondtam, hogy ROW-osa kéne nézni. Vagy ezt megvenni és feltenni rá a ROW-os firmware-t. Ami nem feltétlen egyszerű. Körbe kell nézni 4pda-n vagy lenovo-forum.ru-n. Nekem úgy rémlik meglehet csinálni egyébként, de igen rég kerestem utána.
Alapból a Nubia sem tartalmaz magyarnyelvet, kivéve, ha ezt is webshopos ROM-al kapod. Ehhez viszont, van elég custom ROM, magyarnyelvvel is!
Arra készüljfel, hogy nem feltétlen out of the box készülék egyik sem. Max kompromisszumokkal.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129244 üzenetére
Elég érdekes összehasonlítás... Kezdjük ott, hogy a Vibe Z2 -nek nem "K920" volt a neve. A Vibe Z2 Pro volt S801 -el. Inkább a Z2 Pro -val kéne összehasonlítanod a Nubia-t, mert azzal van pariban. Másrészt legjobb tudomásom szerint a Vibe Z2 sem volt duál aktív , mint ahogy a nagytesója sem. Sem a ROW-os , sem CN típus.
Btw , ha ragaszkodsz a Vibe Z2 kontra Nibia pároshoz, akkor egyértelműen a Nubia az ár/érték bajno, ha ahardvert nézed. Viszont, ha kéne a normálisan lokalizálz szoftver is , akkor kell nézni egy ROW os Vibe Z2-őt, de az nem 30k lesz.
-
ctibor
senior tag
válasz
Frenk #128893 üzenetére
Nekem volt és nagyon szerettem! Az első femházas telóm volt és fürgén, bug-mentesen működött (szemben a nagyobb és elterjedtebb Z2 Pro-val, aminek bizony voltak nyűgjei).
Mo-on nem nagyon árulták, de a környező országokban igen, így én európai verziót vettem (az emag-nál kaptam anno) és volt benne mindegyik fontos LTE sáv, B20 is! Viszont ha Te Kínából veszed, akkor félő, hogy az ázsiai, B20 nélküli verziót kapod.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Frenk #128893 üzenetére
Jó 2 éves készülék, de ha nem fontos a B20, és ha nem egy javított darab, akkor sztem ennyit simán megér.
azt a W-t honnan vetted a végén? az modnjuk ilyesztő mert régen tele volt az ali olyan hamis lenovokkal aminek a végére biggyesztettek egy plusz betút, mondjuk azok kinézetre sem lenovok voltak.
(#128895) Frenk
Bele persze, de nem ilyen értékelésű eladóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest