Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Szia! Amikor kb. 2.5 éve megvettem az F1 telefont, akkor én is belefutottam a "csengőhangot nem menti el, újraindítás után elfelejti" problémába.
Akkor rágugliztam, a csengőhangot ezután a "media/ringtones" könytárban helyeztem el, nem jött elő újra a probléma. Az ébresztőre és az üzenet jelzésre is vannak kötött elnevezések hasonlóan.
Üdv!Szerk: a mai napig ezt a telefont használom és nagyon szeretem. Cappa leírása alapján partícionáltam is, így nem futottam bele belső memória hiányba, valószínű faterod sem fog.
Egy időben érzékeny volt a feloldója, zsebből hívta az ismerősöket, olyankor azt hittem belehajítom a Tiszába. Aztán elmúlt varázsütésre és újra jóban vagyunk. Kacsingatok a trendek miatt új telefon irányába, eljárt felette az idő, de nincs szívem megválni tőle, húzom, halasztom a vásárlást.
Nálam az F1WW 20140527-183246 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest