- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Válaszolok én is ha nem gond mert úgy emlékszem ezt már többen is kérdezték, lehet nem ebben a topikban.
Az óra widget azért jó mert ma már szinte senki nem hord karórát, 5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt. Akkor én még hordtam karórát, pedig volt mobilom is de 2-3 éve már nem hordok én se.
Az időjárás, hogy mennyire pontatlan azon lehet vitatkozni, én nem hajszálpontos fokokat akarok a jelenlegi időről hanem inkább az előjelzések érdekelnek, az esti, a holnapi vagy az azutáni és ott is annyira, hogy megmondja, hogy esni fog-e vagy sem vagy nagyon hideg vagy nagyon meleg lesz-e. Ezt szinte mindegyik jól tudja, az ha éppen 23 fokot jósol és 26 lesz nem annyira érdekel.
Meg persze jól néznek ki.
Pl. nálam most a Go Weather LG widget a menő.
-
Istwan
tag
Ez érdekes felvetés. Már én is többeket akartam megkérdezni hogy valyon miért használnak 2-3 féle órát meg kicsit sem pontos idöjárás jelzést...mikor már mindenhol van tv, rádio és 15 percenként nyomják a meteorológiát. A jelenlegi idöjárást megtudva, meg csak kinézünk az ablakon. .... Meg néha olyan háttereket használnak, hogy már nem lehet tudni hogy mi az ikon és mi a háttér grafika.
Számitottam a kissé felháborodott válaszra. Ezért sem firtattam.
Szerintem ott a válasz hogy : Valaki munkára használja a mobilt, valaki meg szórakozásra. EBBEN NINCS SEMMI KIVETNI VALÓ...még mielött valaki erre is támadna. -
Breki
veterán
Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- További aktív témák...
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest