Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
olyan pletkya is volt, hogy csökken a szenzor. ahhoz képest egy szavunk sem lehet.

-
Van egy érzésem. Azt gondolom, hogy a végleges verziók még mindig nincsenek lefixálva. Ha van pár ember a fejlesztői és fogyasztói visszajelzéseket figyelő marketingesek között, akkor ez a 3x zoom a gyáriban 5x lesz.
Ha nem lesznek jók az értékesítési mutatók, könyörtelenül repülnek az ilyen vállalatoktól a vezetői székben tespedő egyének. Azért elég pörgős a piac ha kicsit beleássa magát az ember.
A részvényesek lekeverhetnek egy piszok maflást a főnököknek.
Ha nem változik mégsem semmi - akkor "a zembereknek" ez is jó lesz. (Jóslás)
Ha csökken a volumen, mert nem megy a fejlesztés, ezen illene elgondolkodniuk.
Meg fogjuk látni mit hoznak ki. A piac majd dönt a tényekről.
Decemberben már indul szépen a gyártás a raktárakba. Lehet izgulni. Nekik is!
-
laci1892
őstag
Igazából tökre szerettem a Samsungot. De ha lesz pofájuk ezt meglépni az alap szériával kapcsolatban... Akkor remélem az s26 eladásai bezuhannak rendesen. Nem rosszat kívánok nekik, hisz a legnagyobb megelégedéssel használom az s24-et most is.... De azt gondolom jöhetne valami kézzelfogható innováció a jövőre érkező szériákba.
-
GreatL
őstag
Marad az S22+ akkor még jó ideig nekem. Szerintem jókor vásároltam meg megjelenésekor.
-
nVIPER
senior tag
+1
Apple-nél azért a szenzorok mérete is változott a felbontás mellett. Samsung évek óta ugyanazokat a szenzorokat építi be a csúcs cuccaiba. Mivel kompakt kategóriában nem sok lehetőség van, így 2 éve én is váltottam Iphone-ra, előtte 12 év Android (csak Samsung). Így múlik el a világ dicsősége... -
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyen lesz az új széria, mert már lehet olvasni róla mintedn , és annak az ellenkezőjét is
ha ez a verzió lesz végül az igaz, akkor az elég szégyen lesz a samsungra nézve.
janeszgol
"Igen, csak a Samsunggal ellentétben az Apple teszi el a piac hasznának egy jól látható részét. "Nekik még belefér (főleg hogy a sima 17 be most beletettek több dolgot amit már rég bele kellet volna tenni a sima szériába),de amíg a samsung kamerában, ők szoftverben vannak lemaradva, és a marketing és az "Apple életérzés" még eladja, egyre több ott is az elégedetlen hang.
Plusz ne felejtsük el hogy hacsak nem változtt meg az utóbbi időben, nekik van a legnagyobb hasznuk egy egy eladott készüléken.
-
Szerintem teljesen rendben van, hogy a belépő szinten alig van innováció, évekig nagyjából ugyanazt értékesítik. Hja, várj...
-
sajo13
senior tag
Az Apple nem a legjobb példa, mert ott a kamera, ha kicsit is, de folyton változik. Először csak a főkamera lett 48 MP, aztán később a széleslátó, idén meg már a zoom kamera is 48 MP. Mindeközben a zoom is volt 3x, aztán 5x, idén meg 4x.
Ha nem is számottevő dolgok, de azért ez nevezhető változásnak.Lássuk a Samsungot:
S22 óta ugyanaz a 10Mp-es 3x kamera van. (S22, S23, S24, S25, S26??) -
Kristof997
csendes újonc
Samsung az S22-23 Ultra óta (a nem ultráknál S22):
Szia Uram, ugyanaz a telefon, csak máshogy kerekitett sarkokkal, új processzorral és több AI-val érdekel?Nagyon jó a OneUI, a Galaxy AI is tud hasznos dolgokat és a Samsung ökoszisztéma is eléggé rendben van, de ez marha gáz, hogy több éves kamerákat és aksitechnologiát használnak, miközben továbbra is csúcskategóriás áron adják el ezeket a telefonokat.
Szánalmas...
S22 ultráról váltanék nemsokára, de fotózásban annyit nem fejlődtek 3 év alatt se, hogy akarjak váltani egy S25U-ra mondjuk. Az S26U pedig 0 változást ígér (a privát kijelző jól hangzik, de a kamera fontosabb lenne).
Szóval kína felé kell tekinteni, mert már a Xiaomi 15Ultra sem kicsit alázza meg az én S22U-mat. -
embe
nagyúr
Úgy néz ki itt is az játszódik le mint a kínai autók és európai autók viszonylatában - vagy fordítva. Hál istennek! Túl elkényelmesedett a Samsung is már.
-
Ezen pedig változtatniuk kell. Ez kevés lesz csúcsnak.
-
Wa2x_
veterán
Ugyan azt csinálják, mint az Apple; innováció alig, az áron viszont emelkedik minden évben, az elvakult fanok (már elnézést) persze megveszik minden évben, pedig a "szomszédok" már rég elrobogtak mellettük, csak közben nem néztek oldalra.
-
tms+
senior tag
Meg is lepődnék, ha változtatnának... S9 óta Samsungot használok, de egyre inkább érzem azt, hogy nem nagyon van a Samsung mellett tartson.
-
Elit3Zotya
addikt
Már az s22 ultrában is bőven őskövületnek számított, mostanra pedig a vicc kategóriával egyenlő.
Lehet a képfeldolgozással trükközni/varázsolni, de miért kell a xarból kiindulni azt a várat megépíteni?
Ezen a gcam sem segít a versenytársakhoz képest már, de hozzá teszem, így is ezerszer jobb mintha nem lenne.
Jobbnak tartom a 2 zoom kamera meglétét, mint az 1 nagy felbontásút, de ez a szenzor..
-
janeszgol
félisten
Jó a bennük lévő telekamera, de 200k alatt versenyképes. Felette biztosan nem. Az S széria meg bőven 200k felett van (sőt, a duplájánál indulnak).
-
embe
nagyúr
Sok éven keresztül használtam S-es Samukat. Most nincs meg a motiváció hogy visszatérjek. Maga a márka szimpatikus, még egyelőre, de ennyi. A kínai telókban több innováció van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pár éve még jó volt valóban, de azóta elhaladt a technika mellettük.