Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest