- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LordRajZoL #46675 üzenetére
Feltettem vagy 10 fajtát, de egyik sem tudott semmi bonyolultabbat az alapértelmezettnél. (illetve az egyik tudott olyat, hogy lehetett csak páros vagy csak páratlan hetek napjait választani) Itt viszont végtelen lehetőség van.
Meg is találtam aszem, ami nekem kell belőle:
Rotating shifs. Belőttem every 4 days-re, megadtam, hogy vasárnaptól induljon, az első napra belőttem egy 4:10-et, a másodikra 16:10-et, a 3. és a 4. nap pedig nem ébreszt.Még azt keresem, hogy a 3 alap hang helyett hogy tudok mondjuk egy mp3-at betenni, de úgy néz jó lesz ez.
thx a tippet
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
GrandeP #46647 üzenetére
Nem vágom, hogy lehet beállítani. A gyári ébresztőn ott van, hogy ismétlés, és hétfőtől vasárnapig lehet pipálgatni. Nekem viszont az kellene, hogy most vasárnap, utána jövő hét csütörtökön, eddig jó is, aztán az azt követő héten hétfőn és pénteken, utána kedden és szombaton. Ezzel a gyári ébresztővel minden 2. alkalom után át kell tennem a pipákat, ráadásul nem is mind1, hogy mikor, mert pénteken még nem kapcsolhatom be a jövő hét szombatit, mert akkor most szombaton is keltene.
Android 2-ről van szó, ha ez számít. -
[CS]Blade2
addikt
Tud valaki olyan ébresztőt amiben be lehet állítani, hogy az ismétlődés 4 naponta történjen?
Valamint ne lenne rossz, ha látnám mindig a kijelzőn, hogy legközelebb mikor fog ébreszteni.Nem tudom, hogy állított-e már össze valaki amolyan alap csomagot, hogy mit érdemes általában feltenni, ha van ilyen lista, akkor az még jöhetne.
Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest