Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák

IT café témák

Aktív témák
- 

RootRulez félisten Nem akarok elfogultnak tűnni meg akármi, de már semmi sem vinne rá symbianra.  Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál. Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál. Ezt csak gondoltam beböfögöm,mert jólesik... 
Aktív témák
Aktív témák
		- Path of Exile (ARPG)
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál.
 Pedig pár éve még attól voltam elájulva... De most már az androidhoz képest semmivel se tud a szememben többet egy zárt oprendszeres telónál.