- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

A kijelző azért van, hogy kihasználjam. A margót emiatt csökkenteni szeretném, hogy több szöveg tudjon egy oldalon megjelenni. Szóval ez a csonka sor probléma másnál is jelentkezik... érdekes hiba. Ez a fel/le scrollozás érdekes a fordításban, mert én pl. jobbra/balra scrollozok, jobb lenne itt az előre/hátra nem? 
 :-)A fordítási hibákat a Fejlesztőnek, vagy a Honosítónak (Danyi Máté) jelezted anno? 
- 

OK, köszi. Egy tableten használom, az app fényezésen felül jelenleg összesen az a gondom, hogy a margókat majdnem teljesen kihúzva a kijelző széléig (jelenleg 30-as a margók értéke), alul, de csak alul többször is csonka sorok jelennek meg, mintha az alul felbukkanó Irányítópult "felülírná" e sorok alját... Ezt a jelenséget az áruházból letöltött ingyenes és egy virágbolti Pro verzión is tapasztaltam. Másnál is jelentkezik ez a bug? Ha igen, bejelentem... és várok a javításra. Jártam már meg fizetős alkalmazással, amit nem volt erőforrás/akarat a fejlesztő részéről javítani... Bozek: oké 
- 

Jumbozorz senior tag Nem voltam egyértelmű. Jelenleg Sony Xperia M2-t használok és az érdekelne, hogy egy kamera applikáció javíthat-e a képminőségen az előre feltelepített kamera applikációjához képest. Ha igen, akkor ismer-e ilyet valaki. Továbbá kit kat fut a telefonon, azért lettem volna kíváncsi, hogy a google kamera milyen. 
- 

Baku aktív tag Sajnos kikapcsolt állapotban is ugyanez a helyzet. ...  
 Én az akksira, azon belül is a töltés vezérlő elektronikára gyanakszom.
 Van egy gyári külső töltőm. Az legalább leddel korrekten jelzi hogy folyik-e a töltés.
 Ha azzal töltök, akkor is 2-3 alkalommal kézzel újra kell indítani a töltést, de legalább látom ha leállt. ..
 Eddig jutottam. ... Air: Nálam azt írja ki a beállításoknál hogy Töltés (AC) 
- 

Just_Reboot addikt De van csak ott a PC odin telepítést javasolják de csináltam már a mobilosal is. Na mindegy akkor várok vele amíg megycsinálják a gépemet. Azért köszi a segítséget. 
 babicsbalu: gyári alapú custom rommal menne a mobil odin de a gyári alapú meg nem települ recovery ből (status0) hibaüzenetel leáll.
- 

Just_Reboot addikt 
- 

#79335424 törölt tag Írnál erről kicsit bővebben? A pixelkikapcsolásos elvet értem. Tényleg jó ötlet. De mi alapján dönti el, hogy minél kell kikapcsolja? A takarékossági szempontokon túl is örülnék, ha este nem vakítana annyira mondjuk a böngésző háttere, de egy e-book readerbe, vagy egy fényképbe sztem nem lenne szerencsés beleszólnia. Esetleg meg lehet neki adni küszöbértéket? Tehát, ha az automatikus fényerőszabályzó maxon van, akkor nyilván erős a külső fény, tehát nem kéne aktív legyen a funkció. 
- 

#79335424 törölt tag Az lehet, de ezekhez nincs OS szintű támogatás (API -kra gondolok). Arról nem is szólva, hogy mennyivel megbízhatóbb egy Samu, vagy egy Sony? Tudomásom szerint a Google -hoz még "csak" az NSA tudott hozzáférni és még ahhoz is kellett egy másik kormány titkosszolgálatának közreműködése. A Sony -nál viszont történt már nem állami szinten kezdeményezett behatolás és adatlopás. 
- 

tonyrulez őstag USA-ban korlátlan ingyen SMS küldés jár szinte minden csomaghoz, attól nem kell tartani. 
- 

LonGleY veterán Ha nekem abban lát bármilyen rendszert, ahogy én használom a telefonom, akkor megeszem a kalapom. Illetve nem látom a root jogra való felhívást. Anélkül mégis mit művel? Edi77: Azért, mert mint olyan, nemlétező kategória. Épp most alkották volna meg? Én maradok szkeptikus, és hagyom szépen a Gmail-emet rendesen szinkronizálni, amikor pedig nem kell, szépen kikapcsolom a wifit magamnak. 
- 

#79335424 törölt tag "Ha a rajtuk futó alkalmazás ezt tudja értelmezni" 
 Ha nincs lokális multi mód, akkor értelemszerűen ez a feltétel nem teljesül. De azért sztem ez nem annyira egyértelmű. Mondjuk egy sakkprogramnak sztem nem feltétlenül kell külső szerver a két eszközön történő játékhoz. Van is ilyen sakkprogramom, bár még sosem próbáltam két eszköz között.
- 

#41133696 törölt tag 
- 

petipetya nagyúr Alapból a G+-ot javasoltam volna automatikus feltöltéssel, de: 
 - Jelen esetben nem tudjuk, hogy a másik fél melyik ökoszisztémát használja. Lehet, hogy Iphone-os és még csak rákattintani sem akar egy guglis linkre.
 - A kérdező androidot használ, így ezzel a G+-os lehetőséggel valószínűleg tisztában van.
 - A másik fél egy nő, aki valószínűleg nem kocka.
 - Rengeteg agyrém olvasható a guglival kapcsolatosan a topicban, melyekbe most inkább nem mennék bele.Ezért a legegyszerűbb megoldást javasoltam, aztán majd jön kérdés ha ez nem elegendő.  
- 

Peak addikt Csak is hivatalos ROMok, nem értek a "főzéshez", töréshez. Gyári OS van mindegyiken és igen, mindig ugyan annak az embernek a profilja jön be, indamailes regisztrációja van, a password kitöltve, megjegyeztetve. Valahogyan - fogalmam sincs hogyan - össze van kötve a gmail accountom vele, a FB accountjával... 
- 

mttssz senior tag Valóban, akkor rosszul emlékeztem, köszönöm.  Tudom, viszont nekem nem pontos időre kellett volna, hanem amikor épp bekapcsolom a gépet, akkor a legutóbbi szinkron óta született új dolgokat dobja fel értesítésben. A TweetDeck Chrome plugin például tudja ezt, onnan is jött az ötlet. De ezzel így jó, köszönöm. 
- 

Jumbozorz senior tag A Titanium B.-ot használom fagyasztásra. Úgy tudom, hogy az csak azt tudja, hogy lefagyasztja a programot és mindaddig nem is fog elindulni míg ki nem olvasztom ugye?Nem tudja azt, hogy deep sleepbe fagyassza csak a kijelölt appokat nem?Ellenben a Greenify tudja ezt? Köszi előre is, 
- 

#79335424 törölt tag Az SGS2 -mben volt egy SNS (Social Network Service) rendszeralkalmazás. Pontosan nem tudom, hogy mi célt szolgált, de mivel olyan volt az ikonja, mint a Facebooké, ezért biztos voltam benne, hogy jobb lesz nekem, ha az nincs a telómon.  pikszel: 
 Ezt akkor valóban benéztem. Mint írtam, nem tudok jól Angolul. Mentségemre legyen, hogy sztem nem helyes a megfogalmazás. Mobilhálózat esetén cell ID -nek hívják, de wifi hálózatoknál a kliens az SSID -t használja azonosításra.
 Mint ahogy előttem is írták, 4.4 -ben (de ezek szerint már a 4.3 -ban is) van egy ilyen lehetőség. Pontosan a helyazonosítás a célja. A lényege, hogy ilyenkor a készülék nem áll át automatikusan a hálózatra, de be tudja azonosítani. Tudomásom szerint, ez még kikapcsolható a beállítások egy külön menüpontjában.
 Az utolsó kérdés csak egy kérdés volt részemről. De sztem van némi alapja, mivel egyes gyártók (pl. Samsung) külön opciót ad a kijelző állapotától függő wifi kezelésre. Az más kérdés, hogy Neked van -e rá szükséged.
- 

norbert1998 nagyúr Biztos csak a kapcsolódás miatt van, mert amúgy a hosszabb módszerrel is lehet hozzá csatlakozni. Tudod, az a bt eszköz kérdéses Nem hiszitek el, de azt hiszem a srác, akinek lekiabaltuk a fejét itt a dolphin miatt, nagyon valószínűleg igaza volt. A 11-es verzió a rossz. Nekem ma frissült. És tényleg akad néha felfelé görgetés közben. 
- 

- 

- 

- 

- 

zeon.hu nagyúr másik topikban már leírtam az okát, de akkor itt is  mifit használok otthon. ezt a telefon ugye wifiként kezeli, ha a g+-nál ezt a lehetőséget választom (wifi only feltöltés), akkor az sokban kerülhet az adatforgalmam kárára. 10+ éjjeli 100GB-om van, ha be tudnám állítani, hogy 
 a: csak az éjjeli időszakban töltsön fel, az bőven beleférne.
 vagy
 b: a mifi hálózatot érzékelve ne töltsön fel, csak egyéb wifire csatlakozva.
 ehhez keresek megoldást.
- 

Baku aktív tag Nem értettél meg: 
 Egyrészt a 3 tab nem került annyiba, mint egy "minőségi", másrészt a hármat három felé vihetem,
 vagy három különböző dologra használhatom egyszerre, egy időben. De nem is ez a leglényegesebb:
 Ha minőségi tabot vennék, akkor is csak ugyanezek az applikációk lennének elérhetőek, mint most... 
- 

tomy86 addikt Lehet, bár a weboldaluk és az összes mail címük is dán domain alatt fut (.dk). Persze ez nem kizáró ok. Végülis nem olyan fontos, csak meglepett a plusz összeg, és annyiért már nem vettem meg a programot. (#59193) nemdan: Létezik. Nekem a My Tracks jól működött, bár közúton.Bár biztos van, ami endurózáshoz jobb. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

crok
 crok mobilizmo
 mobilizmo