- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
De van csak ott a PC odin telepítést javasolják de csináltam már a mobilosal is. Na mindegy akkor várok vele amíg megycsinálják a gépemet. Azért köszi a segítséget.
babicsbalu: gyári alapú custom rommal menne a mobil odin de a gyári alapú meg nem települ recovery ből (status0) hibaüzenetel leáll. -
Just_Reboot
addikt
-
törölt tag
Írnál erről kicsit bővebben? A pixelkikapcsolásos elvet értem. Tényleg jó ötlet. De mi alapján dönti el, hogy minél kell kikapcsolja? A takarékossági szempontokon túl is örülnék, ha este nem vakítana annyira mondjuk a böngésző háttere, de egy e-book readerbe, vagy egy fényképbe sztem nem lenne szerencsés beleszólnia. Esetleg meg lehet neki adni küszöbértéket? Tehát, ha az automatikus fényerőszabályzó maxon van, akkor nyilván erős a külső fény, tehát nem kéne aktív legyen a funkció.
-
törölt tag
Az lehet, de ezekhez nincs OS szintű támogatás (API -kra gondolok). Arról nem is szólva, hogy mennyivel megbízhatóbb egy Samu, vagy egy Sony? Tudomásom szerint a Google -hoz még "csak" az NSA tudott hozzáférni és még ahhoz is kellett egy másik kormány titkosszolgálatának közreműködése. A Sony -nál viszont történt már nem állami szinten kezdeményezett behatolás és adatlopás.
-
tonyrulez
őstag
USA-ban korlátlan ingyen SMS küldés jár szinte minden csomaghoz, attól nem kell tartani.
-
LonGleY
veterán
Ha nekem abban lát bármilyen rendszert, ahogy én használom a telefonom, akkor megeszem a kalapom. Illetve nem látom a root jogra való felhívást. Anélkül mégis mit művel?
Edi77: Azért, mert mint olyan, nemlétező kategória. Épp most alkották volna meg? Én maradok szkeptikus, és hagyom szépen a Gmail-emet rendesen szinkronizálni, amikor pedig nem kell, szépen kikapcsolom a wifit magamnak.
-
törölt tag
"Ha a rajtuk futó alkalmazás ezt tudja értelmezni"
Ha nincs lokális multi mód, akkor értelemszerűen ez a feltétel nem teljesül. De azért sztem ez nem annyira egyértelmű. Mondjuk egy sakkprogramnak sztem nem feltétlenül kell külső szerver a két eszközön történő játékhoz. Van is ilyen sakkprogramom, bár még sosem próbáltam két eszköz között. -
törölt tag
-
petipetya
nagyúr
Alapból a G+-ot javasoltam volna automatikus feltöltéssel, de:
- Jelen esetben nem tudjuk, hogy a másik fél melyik ökoszisztémát használja. Lehet, hogy Iphone-os és még csak rákattintani sem akar egy guglis linkre.
- A kérdező androidot használ, így ezzel a G+-os lehetőséggel valószínűleg tisztában van.
- A másik fél egy nő, aki valószínűleg nem kocka.
- Rengeteg agyrém olvasható a guglival kapcsolatosan a topicban, melyekbe most inkább nem mennék bele.Ezért a legegyszerűbb megoldást javasoltam, aztán majd jön kérdés ha ez nem elegendő.
-
Peak
addikt
Csak is hivatalos ROMok, nem értek a "főzéshez", töréshez. Gyári OS van mindegyiken és igen, mindig ugyan annak az embernek a profilja jön be, indamailes regisztrációja van, a password kitöltve, megjegyeztetve.
Valahogyan - fogalmam sincs hogyan - össze van kötve a gmail accountom vele, a FB accountjával...
-
mttssz
senior tag
Valóban, akkor rosszul emlékeztem, köszönöm.
Tudom, viszont nekem nem pontos időre kellett volna, hanem amikor épp bekapcsolom a gépet, akkor a legutóbbi szinkron óta született új dolgokat dobja fel értesítésben. A TweetDeck Chrome plugin például tudja ezt, onnan is jött az ötlet. De ezzel így jó, köszönöm.
-
Jumbozorz
senior tag
A Titanium B.-ot használom fagyasztásra. Úgy tudom, hogy az csak azt tudja, hogy lefagyasztja a programot és mindaddig nem is fog elindulni míg ki nem olvasztom ugye?Nem tudja azt, hogy deep sleepbe fagyassza csak a kijelölt appokat nem?Ellenben a Greenify tudja ezt?
Köszi előre is,
-
törölt tag
Az SGS2 -mben volt egy SNS (Social Network Service) rendszeralkalmazás. Pontosan nem tudom, hogy mi célt szolgált, de mivel olyan volt az ikonja, mint a Facebooké, ezért biztos voltam benne, hogy jobb lesz nekem, ha az nincs a telómon.
pikszel:
Ezt akkor valóban benéztem. Mint írtam, nem tudok jól Angolul. Mentségemre legyen, hogy sztem nem helyes a megfogalmazás. Mobilhálózat esetén cell ID -nek hívják, de wifi hálózatoknál a kliens az SSID -t használja azonosításra.
Mint ahogy előttem is írták, 4.4 -ben (de ezek szerint már a 4.3 -ban is) van egy ilyen lehetőség. Pontosan a helyazonosítás a célja. A lényege, hogy ilyenkor a készülék nem áll át automatikusan a hálózatra, de be tudja azonosítani. Tudomásom szerint, ez még kikapcsolható a beállítások egy külön menüpontjában.
Az utolsó kérdés csak egy kérdés volt részemről. De sztem van némi alapja, mivel egyes gyártók (pl. Samsung) külön opciót ad a kijelző állapotától függő wifi kezelésre. Az más kérdés, hogy Neked van -e rá szükséged. -
norbert1998
nagyúr
Biztos csak a kapcsolódás miatt van, mert amúgy a hosszabb módszerrel is lehet hozzá csatlakozni. Tudod, az a bt eszköz kérdéses
Nem hiszitek el, de azt hiszem a srác, akinek lekiabaltuk a fejét itt a dolphin miatt, nagyon valószínűleg igaza volt. A 11-es verzió a rossz. Nekem ma frissült. És tényleg akad néha felfelé görgetés közben.
-
-
zeon.hu
nagyúr
másik topikban már leírtam az okát, de akkor itt is
mifit használok otthon. ezt a telefon ugye wifiként kezeli, ha a g+-nál ezt a lehetőséget választom (wifi only feltöltés), akkor az sokban kerülhet az adatforgalmam kárára. 10+ éjjeli 100GB-om van, ha be tudnám állítani, hogy
a: csak az éjjeli időszakban töltsön fel, az bőven beleférne.
vagy
b: a mifi hálózatot érzékelve ne töltsön fel, csak egyéb wifire csatlakozva.
ehhez keresek megoldást. -
Baku
aktív tag
Nem értettél meg:
Egyrészt a 3 tab nem került annyiba, mint egy "minőségi", másrészt a hármat három felé vihetem,
vagy három különböző dologra használhatom egyszerre, egy időben. De nem is ez a leglényegesebb:
Ha minőségi tabot vennék, akkor is csak ugyanezek az applikációk lennének elérhetőek, mint most... -
tomy86
addikt
Lehet, bár a weboldaluk és az összes mail címük is dán domain alatt fut (.dk). Persze ez nem kizáró ok. Végülis nem olyan fontos, csak meglepett a plusz összeg, és annyiért már nem vettem meg a programot.
(#59193) nemdan: Létezik. Nekem a My Tracks jól működött, bár közúton.Bár biztos van, ami endurózáshoz jobb.
-
bigmasterg
addikt
Talán még Memento Database lehet jó rá, ahogy néztem.
-
zeon.hu
nagyúr
fizikai gomb androidhoz, hozzá lehet rendelni programokat.
nem árt utánanézni vásárlás előtt, mert nem minden eszközzel megy rendesen.
nálam P6-on nem tökéletes, de huawei tableten hibátlan. többféle galaxyn gond nélkül működik, mini prokkal szintén, de atabhoz megint nem jó.
itt egy videó. -
törölt tag
De jó! Azért még nem fogytam ki az ötletekből.
Megnéztem, az E-Robotban van olyan művelet, hogy "értesítési terület kinyitása/becsukása". Az előbb megkérdeztem Tamástól, hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési terület kinyitva". Ha igen, akkor ez egy érdekes parancs lenne:
Esemény: értesítési terület kinyitva
Művelet: értesítési terület bezárásaVagy:
Esemény: értesítési terület kinyitva
Művelet: képernyő kikapcsol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest