- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
mobilizmo #150576 üzenetére
Ezt próbáltam én is, de sokszor nem találja meg a széleket. Az meg eléggé meglassítja a dolgot, ha minden fotónál be kell húzni a sakokat.
Olyan lenne a legjobb, ahol egyszerre többet is lehet fotózni és külön képbe szedi szét őket.
Photomyne papíron tudja ezt, csak fizetős (havonta). -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Régi családi fotók digitalizálására tudtok ajánlani valamit programot, amivel gyorsan és hatékonyan lehet scan-nelni?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ot ajánlani, amivel egy adott tárgyat körbe lehet fotózni/videózni és egy animációba összefűzi a felvételeket? Ilyesmire gondolok: [link]
Ezt google photos-al fűztem össze, de eléggé darabos, illetve ami rosszabb, hogy nem fixálja a "tárgyat". -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Olyan appot keresnék, amiben meg tudom nézni, hogy mennyi idő alatt töltődött 100%-ra a telefon. Létezik ilyen? GSam-ot próbáltam, de ott nem látok ilyet.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Miért nem találok olyan app-ot, amit billentyűzetként lehet használni okos tv-hez (samsung)?
Ennyi vak lennék vagy tényleg nincsenek ilyenek? Amit mondjuk nem értenék. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Dual Sim-es használatra milyen tárcsázó/névjegy app a legjobb? MIUI gyárija nincs teljesen a helyzet magaslatán.
-
TheProb
veterán
Hali!
Létezik olyan ktg.vetéskezelő app aminek az ingyenes verziója is csatlakoztatható bank (OTP) vagy PP accounthoz? Valamint mennyire biztonságos ez egyáltalán meg úgy önmagában ezek a programok? Az még egészséges paranoia ha nem szeretném, ha bmelyik fejlesztő is látná az emberek "balance"-át?
-
TheProb
veterán
válasz
lkksioskdl3 #108900 üzenetére
Elvileg lifetime, bár szerintem mivel nem play áruházban regisztrálod a dolgot, szerintem reinstallig tart.
-
TheProb
veterán
Runtastic PRO mai nap ingyenesen behúzható:
The PRO features in the Runtastic app are available for free today!
▶️ Android users:
1) Download the free version of the Runtastic app from the Play Store
2) Open the app on your phone
3) Open the Menu (top left) and go to > Settings > Runtastic > Enter Promotion Code
4) Enter the code NOW4FREE in the field & click "Redeem code"
5) You just unlocked all the PRO functions!
To the app: bit.ly/2n0x9Nb
▶️ iOS users:
Just download the Runtastic PRO app from the App Store: bit.ly/2nsa6NQ
Share with friends & family! 💙 -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Le van árazva a A Better Camera fizetős verziója, gondoltam beruházok rá, mert tud timelapse-et is, stb.
Csináltam pár próbaképet és eléggé szar minőségű képeket csinált, valamint az expo, mentés se volt gyors.
Aztán csináltam még 1-2 képet a gyári,MIUI-s kamera appal és ég és föld a minőség a MIUI javára. Gyakorlatilag a A Better Camera által csinált képek minősíthetetlenül szarok (nagyon zajos), van esetleg tippetek, hogy ez csak egyedi eset? vagy mi lehet a gond? A beállítások ugyan azok volt, egyelőre kértem is a refundot... -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Google Fotók nem nagyon hajlandó magától feltolni a képeket telefonról, holott elvileg jók a beállítások, nincs ötletetek hogy mi lehet a gond?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kocsiba aki használ valamilyen HUD-ot, az melyiket használja?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ki milyen bill app-ot használ mostanában? Ez a swype már egyre inkább kezdi feltoszni az agyamat, hogy legalább 3próbálkozás kell minden egyes szó felrajzolására és ez így minden csak nem gyors mellette...
-
TheProb
veterán
Nem tud más se olyan appról amivel szolgáltató függetlenül lehetne fizetni nfc-vel? Tele a pöcköm, hogy már mindegyik szolgáltatónál beindult a mobiltárca, csak a trénornál nem, holott jó 1 éve még vígan használtam a tesztidőszak alatt...
-
TheProb
veterán
fészbúk messzendzser-es képtorzításra tud valaki valami megoldást (előlapi kamerával lőtt képek torzak, horizontálisan)? Eddig azt hittem a kamerám a ratyi, de most cseréltek mindent a telefonban, factory reset is volt, szal részemről kizártam a HW hibát.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
FB Messenger csak nálam csinál kivétel nélkül torz képeket? Mint előlapi, mint hátlapi kameránál ez a helyzet.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ot amivel ki tudom kapcsolni a rezgést mikor a telefon nincs lenémítva. A legjobb az lenne ha az erősségét tudnám állítani, bár ahhoz már tuti root kell és az nincs.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Aki használt már bevétel/kiadás manager app-ot az melyiket ajánlaná?
-
TheProb
veterán
Hát ez az ADBlock Plus semmit se ér... Azt írták, hogy root nélkül is blokkol, de semmi
-
TheProb
veterán
Üdv!
Clean master, du speed booster és társairól mi a topicban az elfogadott álláspont? Kókler, paraszt vakító app-ok, netán több kárt okoz(hat)nak, mint amennyit segítenek (én ezt vallom) vagy netán hasznosak (tudnak lenni)?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok arról valamit, hogy airdroid-on, file transfer miért lehet marha lassú? HTC One-ról van szó, tudja az ac-s wifi-t is, ergó nem szabadna, hogy a tfon legyen a szűk keresztmetszet. (gigás router van)
-
TheProb
veterán
Üdv!
Létezik most olyan mastercard app amivel lehet nfc-vel fizetni? Mert egyik ismerősöm említette, hogy ő az mcm-el fizet a telefonjával ugyan úgy, mint ha kártyával tenné (nfc) és marhára csodálkoztam, mert eddig ez az app, csak qr kódos fizetésre volt kb csak jó, meg még egyév dolgokra, de semmikép sem nfc-vel való fizetésre...
Mondom akkor felrakom és megnézem, de én most se látok benne semmi ilyet..., én vagyok ennyire vak vagy vmit álmodott az ismerősöm?... Ha nem mcm akkor más app esetleg?(anno mobiltárcát teszteltem, így jó volna ha most is lenne ilyen megoldás, mert nagyon szerettem)
-
TheProb
veterán
válasz
norbert1998 #60806 üzenetére
ugyan olyan szar, reset után is... Nem értem mivan... Máshol még nem hallottam/olvastam, hogy baja lenne.
-
TheProb
veterán
válasz
norbert1998 #60804 üzenetére
nem hinném, hogy HTC One nem bírná.
(#60802) Bozek: köszi, átnézek oda.
-
TheProb
veterán
Hali!
Aki játszik a Star Wars Commander-rel, tőük kérdezném, hogy másnál is random crash-el, FC-zik, töltés közben megáll a game vagy csak nálam ilyen jó...? Csináltam most 1 factory reset-et, kíváncsi leszek, bár érdekes módon csak ezzel az egy app-al volt baj, semmi mással. (nemrég volt a telefonon update-et, így egy próbát megér, hátha)
-
TheProb
veterán
válasz
Dottore #60679 üzenetére
Az derék..., még 1 indok arra, hogy android nem való technikai analfabétáknak és/vagy szimpla idiótáknak... Egyébként 100%, hogy nem csak MO-ról adnak ilyen értékeléseket, ráadásul mi elég kevesen vagyunk. Ha pl az amcsik átlagos intelligenciáját nézem, akik azt hiszik, hogy Afganisztán szomszédos ország velük, stb. addig...
(#60685) Bferibörs: One-on mindig is KK volt
-
-
TheProb
veterán
Hali!
Létezik olyan app (ami működik is), amivel kamerával fotózott szöveges dokumentumot átalakít tényleges szöveggé a telefonon?
-
TheProb
veterán
Közben megtaláltam, lényegében a youtube tv-t kell csak a telefonnal szinkronizálni.
(#56564) zsoltzsolt: ?
(#56566) zsoltzsolt: Nem arra voltam kíváncsi, hogy szerinted mi bonyolult és mi nem, hanem, hogy van-e erre megoldás -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel youtube videókat lehet elindítani sz.gépen? Persze úgy ha a gépen meg van nyitva a böngészőben a YT, Unified Remote az előbb említett módon tudott működni, de úgy emlékszek azzal csak léptetni lehetett meg megállítani a lejátszást.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van olyan használható offline navi amit ajánlotok és esetlegesen ingyenes? Sygic mint ha úgy rémlene hogy ingyenes és korrekt, bár lehet hogy keverem. Mit ajánlotok?
-
TheProb
veterán
Üdv!
Szerintetek melyik a legobb swipe jellegű keyboard? Eddig az ugyen ilyen nevűt appot használt
... csak az utóbbi időben folyamat baromságokat ír be... felrakta újra a swift key-t de még mindig 1 zsák sz@r szerintem...
-
TheProb
veterán
válasz
#79335424 #45067 üzenetére
és (#45065) gipsztigris: Jelenleg én is az avast anti-theftet próbálgatom, bár nem nagyon értem, hogy annak ellenére, hogy beállítottam, hogy 6 óránként frissítse az állapotomat, jelenleg 15 órája volt az utolsó (lehet nem kapcsolja be magától a netet, ami viszont kicsit useless hatás). Az antivirus része is fent volt 2 percig, mert ahogy láttam csak a fizetős része ért valamit, de lehet majd még 1x teszek rá 1 alaposabb próbát. Jelenleg avg van fent. 360 security-ról valakinek tapasztalat? vagy csak szépen néz ki? (bár lehet egyszerűbb volna ha a theft és virus írtó is avast lenne)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kinek melyik antivirus/anti-theft app jött be eddig a legjobban? Mit használ, ha használ egyáltalán? (free appokra gondolok)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Milyen appot tudtok ajánlani amivel tv-re tudom streamelni a kijelző tartalmát? Nincs semmi speckó kütyüm, tv rákötve a wifi routerre, dlna-t tudja.
-
TheProb
veterán
Ola!
Van itt olyan mágus aki keni-vágja az android appokat?
Van egy app amit csak bizonyos telfonokkal lehet használni, lehetséges-e szerintetek, hogy megpimpelhető-e úgy, hogy ezt a készülékkorlátozást valahogy kijátszam?
Az .apk megvan, forráskód nincs. -
TheProb
veterán
válasz
petipetya #36820 üzenetére
Kártyám már van igen, az jó lenne viszont amit mondasz. Bár gondolom google wallettal menne a dolog. Van elvileg 1 másik megoldás, hogy egy olyan telefonban beregelem a dolgokat ami szerepel a tesztbe és aktívvá teszem a kártyát folyamatosan, így elvileg lehetne használni utána bármilyen NFC képes telefonnal is a kártyát fizetésre, hátránya hogy nem lehet az adminisztrációs dolgokat használni és nézni.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Gondolom már páran hallottatok a mobiltárca tesztről, amikor ugye telefont használunk fizetésre (NFC-vel), na most, ez a drága szervezet és a szolgáltatók nem vettek bele a tesztbe egy HTC telefont sem és eléggé pipa vagyok, hogy a csúcskategóriás HTC One-omat nem tudom erre használni... Szerintetek meglehet úgy pimpelni az .apk-t, hogy beengedje a telefonomat? A gond ott van, hogy feltelepül az app és regelni kéne a telefont. Megkell adni a tfon számot és 1 jelszót az alkalmazáshoz, majd küld SMS-ben egy kódot amit be is ír magának. Na itt van a gond, hogy itt írja ki a hibákat. Vagy netán rootolni kéne a telefont és átírni a systemben a build.prop-ban valamit? (sajnos nem ugrok be a neve, itt vannak a készülék releváns adatai)
Szerintetek kivitelezhető lenne valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest