Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
válasz Just_Reboot #95591 üzenetére
Akkor elnezest, Nexusek kigyomlaltak ezt a funkciot az Androidbol.
Pedig valami korlatozasnak kene lenni hotspot'modban,
marad a jelszavazas. Azt sem ajanlja fel, hogy ne free wifit csinalj a telefonbol? -
F.E.K..
senior tag
válasz Just_Reboot #95539 üzenetére
Változtasd meg olykor a jelszót
(Egyes készülékekben láttam arra is lehetőséget hogy adott mac addresst kitilts, nézd meg nálad van-e ilyen)
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
tordaitibi
veterán
4.2 beepitett lehetoseg.
A tobbinel is valoszinusitem.Szerk: kapkodtam, Somatom mar valaszolt elobb. Csak nem neztem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem alapból van erre lehetőség, és sztem ez nem gyártói, hanem Android feature.
-
Fall-N
veterán
válasz Just_Reboot #93233 üzenetére
F-Stop a legjobb erre és van hozzá Pro kulcs is.
Vagy ott van a Focus is, ez pedig IAP-os.
Többi sajnos gagyi, vagy alig tud valamit, vagy reklámokkal van tele vagy ótvar felülete van nem material.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Just_Reboot #91829 üzenetére
Total Commander vagy tedd vissza az utolsó 3-as verziót! 3.2.5.5
Esetleg ZipSignerrel írd alá, akkor nem csatolja fel a Play-hez, és az első indítás után kapcsold ki a frissítési figyelmeztetést!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #91829 üzenetére
Solid explorer
-
beg
veterán
válasz Just_Reboot #80569 üzenetére
Nem tud közvetlen áthelyezést, nem tud gyors ftp elérést biztosítani a telefonhoz, nem tud teljes zene könyvtárat lejátszani. Hirtelen ennyi hátrányát tudok az ES-hez képest. Ja, és fizetős is, ES ingyenes. Ugyan azok a funkciók több tapicskolással érhetők el.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Az ES -t nem nagyon ismerem. Kétablakoshoz vagyok szokva. A Solid Explorer Classic a fő fájlkezelőm. Általános használatra jó, de nekem önmagában kevés. Ezért, mellette van TotalCommander és Root Explorer is.
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
A LEGJOBB file kezelő Androidra.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
csemberlen
őstag
válasz Just_Reboot #79802 üzenetére
Nekem a samuban van gyári alkalmazás, szerintem a tiedben is van.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Mr Dini
addikt
válasz Just_Reboot #78965 üzenetére
Ha nem dalvik->art vagy fordítva, tehát nem 5.x alatti romra akarsz lollis vagy m-es visszaálítást.
Gedeon31: android szakmai topik
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #78974 üzenetére
Szerintem, maga a monitorozás fasorban sincs. Ami erőforrásigényes, az talán az infó megjelenítése, vagyis a widget. Minél hosszabbra állítod a widget frissítési idejét, annál takarékosabb.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #78972 üzenetére
Pedig jót írt Bozek. Az a baj, hogy hiába csak ROM -ot cserélsz, megváltozik az Android ID. Igaz, hogy a Titaniumban van lehetőség a régi visszaállítására, de mire eljutsz oda, addig a ROM telepített rendszeralkalmazásai már regisztrálták az új ID -t. A saját (értsd: alkalmazáson belüli) mentés/visszaállításnál viszont nincs ilyen probléma.
-
Bozek
nagyúr
válasz Just_Reboot #78967 üzenetére
Van egy sokkal egyszerűbb megoldás. A jobb felső sarokban a három pöttyre kattintasz, majd Adatok mentése. Kiírja, hogy hova mentette, azt átmásolod a másik telefon belső memóriájába (mappástól) és Adatok visszaállítása. Meg is kérdezi, hogy melyiket akarod visszaállítani, ha több mentésed is van.
(#78966) Somatom: Mondjuk itt konkrétan van mentés, nem kell még papír se hozzá. Egyébként az esetek többségében én is kerülöm, de vannak olyan helyzetek, amikor muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #78965 üzenetére
Elvileg igen, de sztem fölösleges. Ugyanis be tudsz állítani kezdőértéket (legalábbis a pro -ban biztosan). Romolás előtt megjegyzed, hogy hol áll a számláló, aztán az új romon beállítod, hogy onnan számoljon tovább. Ha van rá mód, akkor én inkább kerülöm az adatvisszaállításos megoldásokat (kivéve, amikor maga az alkalmazás ad lehetőséget az adatainak mentésére/visszaállítására).
-
Mr Dini
addikt
válasz Just_Reboot #78959 üzenetére
3gwatchdog
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
atosan
veterán
válasz Just_Reboot #78285 üzenetére
Ebből nem látszik hogy maxon használná, én úgy értelmezem, hogy a teljes cpu használati idő annyi. Ha még is tévedek, a chromeról el tudnám képzelni, bár én is azt használom, mégsem merül jobban, mint operával vagy valamelyik mással.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
Ricardo
titán
válasz Just_Reboot #77512 üzenetére
Egy két beállítási lehetőség is beleférne. Véleményem szerint az alkalmazásaik teljesen jól használhatóak, ezért is csodálkozom, hogy a kamera ennyire nem kap frissítést.
-
air
nagyúr
válasz Just_Reboot #77487 üzenetére
Szerintem a Dolphiné elég korrekt. Jó ideje azt használom. Van amit mobil, az MA fórumot viszont kizárólag asztali nézetben, és semmi gondom vele.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
muszor
tag
válasz Just_Reboot #77236 üzenetére
Köszi megvolt. A fülhallgatót újra érzékeli az értesítéseknél. A gyári beállítások visszaállítása a hangszóró elnémítására nem segitett, de lehet hogy ez a I9505XXUGNG8 ilyen. Lehet hogy másnál is megszólal a hangszóró ha felhívnak vagy üzeneted jön, miközben be van dugva a füles?
zsoltee
-
muszor
tag
válasz Just_Reboot #77224 üzenetére
Köszi szépen. Xposed teljes keretrendszer eltávolítása nem oldotta meg a problémám.
Most unrootolok a SuperSU -val. Aztán nem vagyok biztos benne hogy kell nekem a Triangle Away, mert a knox 0x0.
Most nem tudom hogy visszaállítsam -e egyből gyárira, vagy hogyan tovább.zsoltee
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #77129 üzenetére
Sztem már régóta 2 óra az az 5 perc.
-
grafikus17
senior tag
válasz Just_Reboot #76790 üzenetére
15 éves.
Megtaláltam a Tplink parental control beállítás leírását, valószínű ez fogom megcsinálni, ha nincs más.parentel controlXiaomi Redmi note 7
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Just_Reboot #75415 üzenetére
Nem ugyan az a betűtípus, mint ami a telónak a btípusa? Nálam együtt változik vele.
-
vicze
félisten
válasz Just_Reboot #72105 üzenetére
Akkor én most egy nagyon Plátói kapcsolatban vagyok.
-
zeon.hu
nagyúr
-
teo77
őstag
válasz Just_Reboot #72105 üzenetére
Tovább megyek: a root az eszköz erényöve!
Talán tudtok róla: uniós rendelet, hogy szoftveres beavatkozás nem hozható összefüggésbe a készülék hardveres meghibásodásával, és éppen ezért nem történhet garanciavesztés sem.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
LonGleY
veterán
válasz Just_Reboot #70591 üzenetére
A PlayerPro tud ilyet pl, de ez külön zenelejátszó progi, nem fogja a képeket az albumokba pakolni, se beletaggelni a számokba. Viszont tudsz változtatni a képeken a beépített képkeresővel manuálisan, ha esetleg nen jót szedett volna artist vagy album képként le.
-
Deck
titán
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #69982 üzenetére
próbálom értelmezni, remélem jól sikerült, de kérlek javíts ki mert még mindig homályos, tehát:
Egy androidos app .apk fájlja több mindent tartalmaz többek között egy .dex fájlt, ami arra hivatott hogy telepítés közben optimalizáljon az adott hardverre ami éppen a telefonban van.
Telepítés után egy másik könyvtárba létrehozza a .odex file-t ami lesz a telefonhoz optimalizált .dexA rendszerappok viszont előre optimalizálva vannak, ezért azokban a .dex fájl nincs az apk-ban, csak a külön könyvtárban az optimalizált .odex.
Deodexed pedig az amikor a .odex fájlokat visszafordítjuk .dex -re, és egy APK fájlba pakoljuk bele, ami által már nem speciálisan X hardverre optimalizált lesz, hanem bármely hardverre telepíthető!?
Nagyjából jól értem? erősítsd meg kérlek
-
goom
senior tag
válasz Just_Reboot #69971 üzenetére
Kérlek, adj linket is, ha tudsz (xda).
-
DeathAdder
veterán
válasz Just_Reboot #69973 üzenetére
-
Edi77
őstag
válasz Just_Reboot #69971 üzenetére
Köszönöm, szedem is le
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
teo77
őstag
válasz Just_Reboot #69147 üzenetére
Justreboot, Air, köszönöm! ✋
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
vicze
félisten
válasz Just_Reboot #68713 üzenetére
A Setting -> Accessibility -> Text-to-Speech Options -> fogaskerék a google TTS-nél -> Install voice data, kiválasztod a nyelvet és hogy melyiket szeretnéd. 4 opció van angolra.
-
karldergroße
senior tag
válasz Just_Reboot #68713 üzenetére
Nem tudom, bugyibuci :-)
-
beg
veterán
válasz Just_Reboot #68116 üzenetére
He? Maildroiddal playre, aztán ha nem sikerül akkor rom hiba?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz Just_Reboot #68114 üzenetére
Most végül is mit szeretnél?
Email klienssel bejelentkezni Play-re? Sazthogy?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
S e t h
nagyúr
válasz Just_Reboot #68108 üzenetére
Én nagyon sokáig mymailt használtam, de aztán váltottam gmailra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
air
nagyúr
n+1 email kliens van.
K9, K@, Maildroid ...
Egyébként mi a problémád a Gmaillel? (És még engem kritizálnak a stílusom miatt. )Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
Mi a bajod a Gmail-el?
-
tomy86
addikt
válasz Just_Reboot #67850 üzenetére
Pedig én is azt a verziót használom (CM11alatt).
Közben látom, hogy Lollipop alatt használod.[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz Just_Reboot #67846 üzenetére
Nem az Es el van a gond hanem a lollival kitkat alatt ott van az automatikus telepítés lolli alatt nincs. De vajon miért nem megy lolli alatt?
-
tomy86
addikt
válasz Just_Reboot #67841 üzenetére
ES beállítások - app (a vezérlők beállításainál) - apk automatikus telepítése/eltávolítása
-
petipetya
nagyúr
válasz Just_Reboot #67841 üzenetére
Ez alatt mit értesz? Mert nálam a telefonban található ez a menüpont: telefon beállítások / biztonság / ismeretlen források.
"nincs rá lezsóidő"
-
madmike
őstag
válasz Just_Reboot #67481 üzenetére
Eltünt a régi lapválasztás, a futó alkalmazások között jeleníti meg a chromeban megnyitott lapokat. Beállításokban vissza lehet állítani a régi verziót.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
hallerlaller
addikt
válasz Just_Reboot #67481 üzenetére
Chrome beállításoknál vissza tudod állítani.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
petipetya
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Just_Reboot #67476 üzenetére
nálam chrome-ban és chrome beta-ban is ott van (mai frissítés).
#?*@&!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Just_Reboot #66229 üzenetére
A simát
-
Bferibörs
addikt
válasz Just_Reboot #66092 üzenetére
chrome béta
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Flind
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Opera
-
törölt tag
Chrome.
-
törölt tag
Dolphin, Firefox beta.
-
scream
veterán
válasz Just_Reboot #65646 üzenetére
PhotoShop.
-
LonGleY
veterán
válasz Just_Reboot #65639 üzenetére
Én is, találtam is egy jó hátteret, amiről épp a feliratot retusálom lefele. :]
-
LonGleY
veterán
válasz Just_Reboot #65636 üzenetére
(úgy találtam rá a kifejezésre, hogy a képkeresőre ráhúztam asztali gépen a képet... hasznos eszköz, ha hasonló képeket keresel)
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Just_Reboot #65396 üzenetére
Ezek szerint tied az az egyetlen 5 csillagos értékelés?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Just_Reboot #65392 üzenetére
Hát ez elég fapados, 2014-et írunk, ennél kicsit modernebb UI kell ettől felvágom az ereimet
-
vadászcsiga
félisten
válasz Just_Reboot #65392 üzenetére
Megnézem
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #62061 üzenetére
Szerintem kérdezz rá a szakmaiban, hátha vki tudja, hogy hogyan lehetne CWM zipet csinálni belőle. Ha megy az angol, akkor tudok linkelni hozzá helpet. Egyébként terminálból is lehet kernelt flashelni.
-
tobias40
veterán
válasz Just_Reboot #62047 üzenetére
Ki kell csomagolnod és ott lesz benne a .zip kiterjesztésű rom és már telepítheted is!
Hmm,látom hgy itt vmi másról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Just_Reboot #62055 üzenetére
Nincs leírás a flashelésről ott, ahonnan letöltötted?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Just_Reboot #62047 üzenetére
Zipet szoktak flashelni. Nem tömörítetted ki a zipet? Mert nem kellene.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Just_Reboot #62039 üzenetére
Androidon apk-t tudsz telepíteni.
(#62042) dongasre: KitKatnél mindenképpen root kell a wakelockok megnézéséhez, tök mindegy, hogy milyen programmal próbálod megnézni
(#62043) acsati: playen keress rá a movie editor és video editor kifejezésekre, van rengeteg.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Just_Reboot #57685 üzenetére
Próbáld törölni azt adatait
-
7Sony7
addikt
-
Deck
titán
-
S e t h
nagyúr
válasz Just_Reboot #52489 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz Just_Reboot #51999 üzenetére
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51737 üzenetére
Akkor biztos a kernel. Mindegy, csak gondoltam, hátha..
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51735 üzenetére
Nem. De ha csak simán beállítom, hogy 1000Mhz, akkor csak az egyiket állítja át. most próbáltam. A fejlesztői lehetőségek - Cpu használat mutatása. Ha bekapcsolom, valós időben mutatja magonként.Az egyiket valóban leveszi 1,5 ről 1,0 ra, de a másik, ha indul, felmegy 1,5 re. Így meg nekem nem sokat ér.
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51731 üzenetére
Nekem csak egy állítási lehetőség van. Biztos nem tudja a kernel.
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51729 üzenetére
Ez így ok, de nálam akkor mindig online mindkét mag. Van két külön csúszka, vagy csak gondolod, hogy leveszi mindkettőt?
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51726 üzenetére
Ok, de dinamic hotpug nélkül tudod mindkét mag frq-t csökkenteni? Milyen SoC?
Felraktam az ingyenest, de nekem nincs két freq csúszka, mint a Multicore -ban.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz Just_Reboot #51711 üzenetére
Üdv! Ha találsz, írd meg nekem is!
Bár nem tudom, neked milyen SoC van, de nálam ( Snapdragon s4 plus) csak akkor kezeli mind a két magot a Multi core cpu control, ha jól emlékszem a nevére, ha mindkettő mindig online. Ez azt is jelenti, hogy állandóan megy mindkét mag, ha kell, ha nem. Ha a core1 auto unplug?, akkor csak a core0 -t tudom állítani.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
atillaahun
veterán
válasz Just_Reboot #51533 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy az is rom függő, hogy milyen beállítások vannak "kivezetve" / konfigurálhatóak a build.prop-ba(n). Erre valóban az adott CM topic a legmegfelelőbb hogy kiderítsd.
(#51535) Justreboot
Does nav bar height modification available through build.prop or any other way (here in CM)?[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51533 üzenetére
ezt sajnos nem tudom. Esetleg XDA-n kérdezz rá. Gyorsan szoktak válaszolni.
PH topicja kihalt? esetleg ott nem tudnak segíteni?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51524 üzenetére
akkor csak costum rom a megoldás sajnos.
vagy ne használj ART-ot."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
atillaahun
veterán
válasz Just_Reboot #51524 üzenetére
Akkor attól tartok maradt a custom rom.
-
atillaahun
veterán
válasz Just_Reboot #51515 üzenetére
Xposed Framework - Gravity Box
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #51515 üzenetére
Készülék függő. Min root és/vagy kernel csere. Gyárival rom és root nélkül, nem lehet ez megtenni.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #50760 üzenetére
Nem lesz ART-ra, a fejlesztő azt mondta, hogy túl nagy meló lenne.
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #50755 üzenetére
De erdemes vegignezni a modulokat, sok hasznos (vagy geek app) van kozottuk
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #50753 üzenetére
Nincs többé idegesítő reklámfilm a youtube videók előtt
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #50751 üzenetére
Hajrá gravitybox, youtube adaway feltétlen kerüljön fel
-
nagyúr
válasz Just_Reboot #50748 üzenetére
Xposed-ben ha feltelepitesz egy modult, akkor az xposed app-ban a modulok fül alatt aktivalni kell es utana ujra kell inditani a telefont. Nekem a nexuson tokeletes, de pl. Ocsem zte-jen nem megy kb egy modul sem.
-
Bozek
nagyúr
válasz Just_Reboot #50748 üzenetére
Milyen beállításaid? Előbb modulokat is fel kell rakni, anélkül tudtommal nem sokat ér az Xposed Framework.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest